Jašim 6551 Napisano pre 11 sati Pana, 658 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11031 Napisano pre 11 sati 4_tocka_i_karoserija, 2226 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Jašim je napisao: Ovo mi je na nivou Toyote i Mika Salo & Alan McNish... Na stranu što ovu dovjicu ne smatram vrhunskim vozačima, već mislim i da bi bilo bolje da je bar jedan vozač neki klinac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12149 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 1283 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad za prvu sezonu im je bitno da imaju bar jednog iskusnog a može i dva. Rezultate sigurno ni oni ne očekuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6551 Napisano pre 11 sati Pana, 658 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zaludan je napisao: Ovo mi je na nivou Toyote i Mika Salo & Alan McNish... Na stranu što ovu dovjicu ne smatram vrhunskim vozačima, već mislim i da bi bilo bolje da je bar jedan vozač neki klinac. Као што и колега горе написа , ваљда су у овој фази окренути развоју болида и уклапању са мотором који добијају. Прикупљање информација , склапање и упоређивање ... Мада исто као ти , мислим да би млађи возач био боље решење . И то Другович ( победник са рационалном вожњом ) , Тео Пуршер (Заубер академија , тренутно у Ле Ман серији , Ф2- 2023 ) , Денис Хаугер ( РедБул јуниори ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11031 Napisano pre 9 sati 4_tocka_i_karoserija, 2226 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Interceptor BP je napisao: Pa sad za prvu sezonu im je bitno da imaju bar jednog iskusnog a može i dva. Rezultate sigurno ni oni ne očekuju. Razumem ja tu priču oko iskustva, ali... Prvo, doveli su dvojicu koji nikad nisu bili pravi lideri u timu, a drugo, mislim da bi neki gladan klinac uz jednog iskusnog bio bolji od ovog pristupa. Audi kao primer. Zato sam i naveo Toyotu - maltene neograničen budžet, dvojica iskusnih, ali daleko od lidera, i, ništa. Mercedes je po meni uradio pravu stvar svojevremeno - Šumaher i Rozberg. Matori, iskusan, dokazan i gladni klinac. A Cadillac sigurno hoće da se takmiči sa Mercedesom, a ne Haasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 869 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Za Botasa kažu da je dobar analitičar i da zna timu da prenese konkretne utiske i predloge za poboljšanja bolida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 340 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan A za Čeka, Karlos Slim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12149 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 1283 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Realno od iskusnih nemaju neki izbor pa da uzmu nekog lidera. I ja bi voleo da imaju nekog rukija. Možda je i neko sponzorstvo odlučilo da uzmu ovu dvojicu, nisam se udubljivao u tu priču oko odabira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11031 Napisano pre 4 sati 4_tocka_i_karoserija, 2226 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Cadillacu u prvih nekoliko sezona bitan sponzor vozača, bolje da se trkaju u Nascaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...