Interceptor BP 9538 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa još nisu otkazali samo se Meklaren povuko.Za očekivati da otkažu trku a verovatno i nastavak sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Mart 12, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Da, da. Samo Meklaren objavio povlacenje, ali ranije je bila izjava da ce se trka voziti samo ako svi voze. Videcemo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 1, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od retkih sezona kada prvak nije imao najbolji auto. Kada su tri vozaca na poslednjioj trci imala sansu za naslov. Pslednja trka sezone 1986, veceras od 19 ili 20 h. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 1, 2020 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Al su se nekad lepo trkali .... bez drs-a bez pravila o gumama ... eeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 2, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam 2 sata. Pogotovu sto tada nisam gledao trku, bio sam u vojsci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 4, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan U 16 h VN Monaka 1996, kisa, haos, 3-4 vozaca zavrsila trku. https://youtu.be/N5OJ5KeiWzg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auu kakvi obrti Australija 1986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan LIVE: F1 Virtual Grand Prix! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 5, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, easy naked je napisao: Auu kakvi obrti Australija 1986 Menselu je za titulu bilo dovoljno trece mesto, bez obzira sta urade Pike i Prost. Opet ovoj dvojici samo pobeda i Mensel van postolja. Prost je u 31-2 krugu menjao gume zato sto je mislio da je ostetio jednu prednju u kontaktu sa Bergerom ili se kockao, sto mu je na kraju i donelo titulu jer se na kraju pokazalo da gume ne mogu da izdrze celu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da li je Manselu pocepao gumu lik iza ili je jednostavno pukla?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 6, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije bilo kontakta, guma je pukla sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 7, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sutra uvece VN Evrope 1997 - Herez Vilnev - Sumaher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 7, 2020 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan idemo .... trkanje konacno krenulo ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano April 9, 2020 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auu Arrows YAMAHA i Hill! Ovo je bio period F1 koji sam izgleda i gledao posle Senine pogibije, jer se sećam svih ovih bolida, ali sad mi deluje kao da sam zaboravio jedno 80% stvari. Moguće da je zbog onoliko jadnih prenosa i interneta koji je bio u povoju jako malo informacija i dopiralo do nas. Otkud Hill u Arrowsu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 9, 2020 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Te godine nije bio prenos kod nas , jedino se secam da je na SAT-u bio izvestaj kako je Hill osvojio 2 mesto u Madjarskoj i naravno vrele gume ... nije bilo kablovkse i interneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 10, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledao sam trku, seticu se kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 11, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je proslogodisnja Monca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano April 12, 2020 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slučajno...F1 odavno ne pratim...vidim. Preminuo je Sir Stirling Moss. Kapa dole. To su bili šoferi...sa četvrtastim mudima od čelika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. 2 hours ago, pronto said: To su bili šoferi...sa četvrtastim mudima od čelika. To isto će za 30-40 godina govoriti i za današnje šofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 23, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kišni Japan 1994. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano April 23, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam odgledao "Live" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 23, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da su f1 uzeli ameri pa nam daju po nesto cika stipsa berni bi i u doba korone nasao neki nacin da naplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano April 23, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ipak ne mislim da će ameri bilo šta dobro doneti u f1 ali to je druga priča.A matori je priča za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 23, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Barni je podigao F1 na nivo koji sada jeste, za to mu odajem priznanje. Uvek je muljao a u zadnje vreme bas preterao. Ali kako su ovi poceli izgleda da ce biti Barni vrati se sve ti je oprosteno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Maj 1, 2020 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sutra popodne - Silverston 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...