zoran1955 0 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na digitalnom satu mi se pojavilo change oil ja sam otisao kod majstora kod koga odrzavam promenio ulje ali je ostala indikacija pri paljenju ista .Da li neko zna kako se to radi ili mora da se ide kod majstora ako treba kod nekog ko ima komp za reset molio bih oko saveta .Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jul 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drzis taster za Trip/kilometrazu i okrenes kljuc na desno u poziciju za paljenje.To bi trebalo da je to.Imam neki manual na italijanskom pa mi posalji e-mail da ti ga posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Drzis ono dugme na tripu i onda istovremeno okrenes kljuc tako da ti svetli crvena lampica od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drzis taster za Trip/kilometrazu i okrenes kljuc na desno u poziciju za paljenje.To bi trebalo da je to.Imam neki manual na italijanskom pa mi posalji e-mail da ti ga posaljem Braco probao sam to sa resetom i nece da ga resetuje ajde posalji taj manual na zoki_bg2000@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I na premieracing@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari poslato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj te rezultate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari imam i ja tu semu ali nista nisam uradio da li zna neko nekog majstora da to uradi bio bih zahvalan zahvalan na pomoci ali nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 18, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Aj' probaj i ovo...ako je isti tip Majestyja u pitanju. Trebalo bi da su na tabli 3 dugmeta. Dva okrugla i jedno cetvrtasto...tako da bi za reset ulja trebalo pritisnuti i OIL CHANGE i RESET (jedno okruglo,jedno cetvrtasto). Tako drzis zajedno, okrenes kljuc i cekas...nekada je potrebno i desetak sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam cetvrtasta dugmadsamo jedno malo okruglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda je procedura klasicna...kako je vec objasnjeno Probaj necim finijim da pritisnes dugme. Olovkom, inbus kljucem, srafcigerom. Mozda pritisak prstom nije dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fascinantno kad ljudi traže savjet vezano za motor, a ne napišu o kojem se motoru radi ... :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o Yamaha Mayestic 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dugme mogu da pritisnem i prstom nije to u pitanju jer sam vece pritiskanjem menjao vreme na satu znaci moze da radi i prstom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o Yamaha Mayestic 125 koja godina jebemu ? i GSXR-a imaš od '85 do 2012 .... misliš da je na svima reset isti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i pise se malo drugacije Yamaha Majesty 125 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2004 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko ne zna da mi kaze kako da resim problem?ocigledno je bas problem.U svakom slucaju hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ti pomogli... Sigurno je kombinacija kontakta i tog dugmeta na instrument tabli. Probaj vise puta i vise nacina, uspeces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Jul 27, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na leonardu imalo izvedeno posebno dugme za to, i nalazilo se pored akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žilijen 0 Napisano Avgust 23, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 180 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je stara tema, ali imao sam isti problem, koji sam pre neku godinu resio lako, ali sam do sada zaboravio. Listajuci malo po netu, setio sam se. Sve je lepo objašnjeno u korisničkom uputstvu strana 6-8. Push and hold the “TRIP” button for a MAXIMUM of three seconds. While pushing the “TRIP” button, turn the key to “On”. 2. Release the “TRIP” button and the oil change indicator light will go off. 3. Turn the key to “Off”. Pozdrav Žilijen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...