Milos89 25 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Krusevac-Beograd Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam pazario yamahu r6 1999 godiste i od tad nisam silayio sa nje do pre pola sata. Probao cale da je vozi i kada je hteo da stane ispred kuce padne mu motor na desnu stranu. Motoru nista nije falilo sem, malera, polomila se rucka ya prednju kocnicu. Je l zna neko gde to ima da se nadje i je l ima neko slucajno da proda rucku posto mi motor stoji ispred kuce i n mogu da ga vozim.... Inace sam iz Beograda. Svaka pomoc bi mi dobro dosla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan guevara ili tako neko u BG-u ima zamenske poluge(ruchke) kvachila i prednje kochnice - bash zbog takvih stvari... lati se telefona i sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos89 25 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Krusevac-Beograd Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas u Gevari, yahvaljujem se na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan molim lepo , i drugi put(ako budem znao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...