Jump to content

Moto Zajednica

Milos89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Milos89

  • Rođendan 06.07.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac-Beograd
  • Motocikl
    Malaguti Madison

Milos89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Svako danas dobija vozacku dozvolu. Strasno.. A to sto nije nosio kacigu, koja je svrha motora ako niko ne vidi ko ga vozi, pod niko mislim na napaljene klinke.
  2. Nije kocio, samo je namotao pun levi i odjednom se stvorio ispred mene, tj. trenutak pre nego sto sam se malo detaljnije upoznao sa dzipom. Ipak radi se o klincu od nekih 21-22 godine, kome roditelji sem novca nista nisu dali, a i video sam kasnije da je decko "inteligencija".
  3. Izgleda da sam izvukao pouku na tezi nacin. Ali sta je tu je, jbg. sad samo da me prodju malo bolovi, sledi popravka motora i nastavljam dalje. A od ovih nazovi bajkera jedino mi je zao sto moje komsije, rodjeci, poznanici samo takve likove i vidjhaju po gradu, pa kao posledicu nemaju bas lepo misljenje o vozacima na dva tocka smatrajuci da su obicni nasilnici i prostaci.
  4. Da motor je registrovan, sve papire imam. A sto se tice ljutih bajkera sramota me je u njihovo ime. Grad je pun ljudi koji sebe nazivaju bajkerima, a kojima motor sluzi samo kao sredstvo uz pomoc koga bare naivne klinke i kojima motor sluzi ISKLJUCIVO za turiranje od jednog do drugog semofora.
  5. Pa da, mogu da kazem prvi ozbiljniji, ne racunajuci neka sitna padanja na predhodnim motorima. Slazem se sa tobom da bi pad bio ublazen da prednji tocak nije proklizo, ali jbg. trenutak, a i iz cista mira se ispred mene stvorio dzip, odreagovao sam instiktivno.
  6. Evo pocetkom ove sezone, nakon dana provedenog u bolnici odlucih se da vam se javim i podelim sa vama svoje neugodno iskustvo. Juce sam imao neugodan susret sa asfaltom i to ne svojom greskom vec greskom nepromisljenih "tatinih sinova". Naime, isao sam iz smera Krusevca prema Ribarskoj banji, duplim trakama, za ljude koji poznaju taj deo puta. Na nekih 200m nakon Rasinskog mosta, kretajuci se nekih 70ak km na sat uocio sam vozilo koje se krece desnom trakom malom brzinom, u pitanju je BMW-ov dzip X5, sto sam kasnije ustanovio. Krenuo sam u zaobilazenje sa leve strane, posto se radi o duplim trakama kada je vozac dzipa naglo smotao u levo, bez ikakvih pokazivaca pravca na nekih 20ak metara od mene. Instiktivno sam, videvsi sta ce se desiti, poceo da kocim, ali je doslo do blokade tockova, usled pritiska kocnica i zabio sam se ni kriv ni duzan u Bmw i to u deo nekih 10ak cm u desno od zadnjeg levog tocka. Preleteo preko motora, udario glavom u zadnje trouglasto staklo i pao na asfalt, ne znam ni ja kako. Sledece kako lezim na asfaltu vidim decka od nekih MAKSIMUM 22 kako izlazi iz vozila i kako mu nije jasno sta se desilo. Bacvim pogled na motor, onako pogubljen i u soku i vidim da od prednjeg dela nema nista. Lik se vise zabrinuo za dzip, kome pored toga sto mu je napukao zadnji levi far i iskrivljen lim nista nije falilo. Nakon toga poceo je da me napada da sam isao brzo i da me nije video. Kaze da je promasio skretanje za Bg i da je hteo polukruznim okretanjem da se vrati na pravi put. Sa njim su u vozilu bila jos dva drugara, od kojih je jedan maloletan i ciji je cale vlasnik vozila, tako da je vozac, koji za sebe kaze da je "prozesionalac", zaposlen kao voz dzipa. U trenutku dolaska policije on nije bio na mestu saobracajne nesrece, jer je pod izgovorom da je zaboravio torbicu otisao da je uzme u neki kiosk brze hrane. Dalje hitna pomoc, saobracajci, crtanje, zapisnik, dok sam ja za to vreme odvezen ambulantnim vozilom u hitnu, gde su mi ustanovljene povreda kolena, ramena, istezanje vratnih zila, potres mozga, na srecu, mada ni sam ne znam kako, prosao sam bez ijednog preloma. Da jos da pomenem da mi je klinac rekao da od siline udara mog skutera pomerio sam mu dzip u stranu, inace skuter je Malaguti Medison 180. Nadam se da ce nadlezni na kraju odraditi svoj posao kako treba, da ne ispadne na kraju da sam jos i kriv za nastajanje saobracajne nesrece. Da i na kraju hteo bi da pohvalim dva "brata bajkera", Krusevljane, jedan na crnom suzikiju gsxr i drugi na staroj nindji koje sam spazio nakon pada kako obilaze mesto sudara, i dajuci gas bez stajanja i pitanja da li mi je potrebna neka pomoc dodajuci gas odlaze ka gradu. Gradski mangupi, nema sta!!!
  7. Juce kupio aktivni ves ekstra kvaliteta po pritupacnoj ceni... http://www.halooglasi.com/market/Aktivni-ve%C5%A1-Model-L1.o-508385.128.html<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px;"><br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px;">http://www.halooglasi.com/market/Aktivni-ves-model-B1.o-508377.128.html U pitanju je neka italijanska marka, ali posle prvog nosenja deluje bas OK i kvalitetno, preporucujem svima koji se jos uvek nisu spremili za prestojece hladne dane koji nam dolaze...
    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. sashac

      sashac

      ima u oglasniku 15 evra...

    3. dejan24

      dejan24

      Koja velicina bi meni odgovarala sa 1,90 m. visine?

    4. Black Adder

      Black Adder

      uzeo sam čeriš, 1800din komplet u bežanijskoj

  8. Kupio danas u Gevari, yahvaljujem se na pomoci...
  9. Juce sam pazario yamahu r6 1999 godiste i od tad nisam silayio sa nje do pre pola sata. Probao cale da je vozi i kada je hteo da stane ispred kuce padne mu motor na desnu stranu. Motoru nista nije falilo sem, malera, polomila se rucka ya prednju kocnicu. Je l zna neko gde to ima da se nadje i je l ima neko slucajno da proda rucku posto mi motor stoji ispred kuce i n mogu da ga vozim.... Inace sam iz Beograda. Svaka pomoc bi mi dobro dosla....
  10. Milos89

    Rolnice

    Da li neko zna koje rolnice nosi Medison 180 i gde ima da se kupe Malosijeve rolnice, ili neke kvalitetne.
  11. Veliki pozdrav svim vlasnicima maksi skutera. Vozim Medisona i interesuje me da li neko od vas ima iskustva sa svetlima, posto su mu ocajna, do te mere da zamaraju oci u tomu nocne voznje.
  12. Za pocetak zovem se Milos, iz Krusevca sam, motor koji trenutno vozim je Malaguti Madison 180.....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja