alexanto 4929 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Dragane Sezona je "na pauzi" samo kad zaveje pa je poledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 25, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав за колегу Милоша,ја сам сваки дан ма мотору по граду,па кад ухватиш времена јави се да се упознамо,а има још другара у нс екипи са Нексусима па таман да поделите искуства!!! Макси поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno !! Prezadovoljan sam sa Nexsus-om za ovih par dana sto sam ga vozao,ne zalim ni jedan euro sto sam dao na njega.Nemam bas neku opremu (sada cu preko zime da kupujem jedno po jedno) tako da nisam bas preterivao sa voznjom.Ali jedva cekam pocetak sezone pa da se druzimo.Racunajte na mene za voznje i druzenja,za to je i kupljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna decembarska voznjica,kolega sa foruma Danijel1985 i ja krenulo malo uz Dunav i po Fruskoj gori i zavrsili u Sremskoj Mitrovici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milose, cestitam na kupovini! Kao vlasnik Nexusa 500 moram ti reci da si napravio odlican izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Decembar 30, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Srdjane,drago mi je da tako mislis Samo da otopli pa da se malo provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti izgleda nexus,cestitke na kupovini.. A sta je sa retrovizorima,mislim da mu "ovaj jedan(levi)" nije standardan gilerin,mislim da ona nosi one glomaznije sa zmigavcima?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dzoni Retrovizori su original.Sve na motoru je original i fabricko (pa cak i okvir za tablicu je original Gilerin) Jedino su gume menjane.Te glomazne retrovizore sa zmigavcima imaju stariji modeli Nexusa.Oni imaju uzu prednju masku,belu intstrument tablu i jos neke sitnice.Sada ne znam tacno od koje godinu su poceli ovi noviji modeli da se proizvode,ali imaju par izmene (po meni dosta boljih nego predhodni model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da mnogo mu bolje stoje ovi retrovizori,i vise mi se svidja ovaj restiling.. Super si pazario,i ja sam bio u dilemi za gileru ili spidermax gt,ali sam se ipak odlucio za gt-a.. Vozio sam gileru i ne svidja mi se polozaj sedenja,i ona je vise gradski motor po meni a opet glomazniji a ja vise volim touring i voznju na duze staze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se sezona, vreme je da se sredi Gilera, u planu je kompletna restauracija, -plastifikacija rama -farbanje -kompletan servis agregata i prenosa -sredjivanje vetrobrana -kocnice -reparacija farova -kompletan izduvni sistem leo Vince GRANTURISMO. Par fotografija pre pocetka sredjivanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 22, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napredak sto se tice estetike je vise nego ocigledan. Do sada uradjeno: plastifikacija rama, farbanje, reparisani farovi i vetrobran, svi servisi, ceka se u toku sledece nedelje osvezavanje plastika u autoklavu. Nadam se da auspuh stize za par dana... A nakon toga Promenio Februar 22, 2015 član Srdjan NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto su slike prevelike, molim da ih urednistvo smanji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Granturismo kompletan izduvni sistem, uskoro slike kompletno sredjene Gilere! Jos samo vreme da posluzi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Srdjane,bas si resio da preuredis Gileru.Ajde pa postavi neku sliku ili jos bolje vidimo se na putu kada sine sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog Nexusa pre par dana odvezao na servis,da bude spreman kada krene lepo vreme.Po preporuci drugara biker-a otisao sam kod Vuleta Marving.I nisam pogresio Zamenio kais (Malossi kevlar),ulje (Motul),filtere.... Hocu da ugradim Bi-xenone.Da li neko zna da li odgovaraju oni H4 kao za auto? Sada imam u njemu xenone ali nisu Bi.Pa me nervira sto je jedan far kratko a drugi dugo svetlo.Onda kada upalim dugo treba mu par sekundi da se zagreje xenon (blicanje jako tesko).Sa bi-Xenonom bi dobo da oba fara sijaju i kratko a po potrebi i dugo.Dobice puno na estetici a i na vidljivosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu slike kada sve bude zavrseno, naravno da se vidimo, ima nas nekoliko uz Ns pa cemo dogovoriti neku voznju i druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1709 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hajde,jedva cekam da vidim "lepoticu" posle fejs-liftinga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Februar 28, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Hocu da ugradim Bi-xenone.Da li neko zna da li odgovaraju oni H4 kao za auto? 2. Sada imam u njemu xenone ali nisu Bi.Pa me nervira sto je jedan far kratko a drugi dugo svetlo.Onda kada upalim dugo treba mu par sekundi da se zagreje xenon (blicanje jako tesko).Sa bi-Xenonom bi dobo da oba fara sijaju i kratko a po potrebi i dugo.Dobice puno na estetici a i na vidljivosti 1. Ne odgovara H4 posto je kod tebe H7 sijalica u oba fara, s'prostenjem ne mo'z se umetne 2. Za tu problematiku, pojuri mini morimoto projektore i eto resenja ( ako moze fiz. stati u far(ove) ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Mart 1, 2015 (promenjeno) U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Satelis,sada trazim projektore pa da vidim jel postoji mogucnost da se ubaci nesto Promenio Mart 1, 2015 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Mart 1, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu pogledaj OVAJ link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Mart 3, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Uu da ti su super.Gledao sam morimoto,ima raznih cene su oko 30-40 e ima i sa angel eyes.Samo cu morati da vidim sto ti kazes da li mogu fizicki da stanu u moj far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Mart 3, 2015 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, probaj....mnogo je tesna cituacija, msm moze se i to ubudziti al je zato posao da se u**res da bi ispalo kako treba ( sece se sa zadnje strane ref. povrsina dok ne upadne dovoljno duboko projektor........ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost Granturismo stigao ostecen, umesto njega montirao sam Leo vince SBK sa izd. granom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Identican kao na snimku, izgled i zvuk su brutalni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan lepo je cucnuo a i dobro reze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...