Joseph B. 142 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ej Yo super su ti tasnice mogo bi i ti da ugradis takve mada sam siguran da bi mu bolje stajale one kozne od jamahe dragstar pa da ima bar nesto kvalitetno na sebi da ne kazem original. A ti si onaj iz Nishhhh...shto se razume! Samo stavljaj na svoj motor shta ti volja..i pusti nas da se muchimo u ne kvalitetu i ne originalu! [/quote Bate be mnogo tti plitka materrrica pa se odma ljutis pa stvarno mu stoje torbice ko piletu sise. A drugo ti si malo izgleda previse zaljubljen u stromu i svakog ko ti nesto kaze protiv odma ti nije dobro.U startu si prizivao zajedljive komentare sa onim stromomrzsci.Strom motor ko i svaki drugi ni bolji ni gori al kad ti resse moramo i mi da ti pravimo drustvo jebiga pada kisa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom je k**** p**** g**** s*** to i deca znaju i samo jazavci i bezmudići voze takve lomine. Jel tako YO brate. Ali ne sekiraj se daću ti ja R-a da i ti jednom u životu budeš faca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom je k**** p**** g**** s*** to i deca znaju i samo jazavci i bezmudići voze takve lomine. Jel tako YO brate. Ali ne sekiraj se daću ti ja R-a da i ti jednom u životu budeš faca. E,zajebi....nemo ti da se pravish k'o da si Nishhh. Tebi nema "U pravu si"! ;D Da potsetim..dugujesh mi K&N i kolenice u Kordunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 2, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Izgled je kategorija oko koje ćemo se teško složiti, tu nema sumnje, ali hteo bih da istaknem (makar mali) značaj tih plastika kad je zaštita od vetra u pitanju. Vozio sam Suzuki TL, on je isto fazon "poluoklop", i prelazak na putni motor, sa komplet oklopom je milina za kolena. To nikome ne znači za vožnju do posla i nazad, ali za svaki put duži ok 50km je ...pesma. Ja bih ipak razmislio o plastikama. Korisno, a ko baš hoće da "bude viđen" može da skine plastike kad krene u Str.Bana ili već odgovarajuću ulicu u svom selu, gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Izgled je kategorija oko koje ćemo se teško složiti, tu nema sumnje, ali hteo bih da istaknem (makar mali) značaj tih plastika kad je zaštita od vetra u pitanju. Vozio sam Suzuki TL, on je isto fazon "poluoklop", i prelazak na putni motor, sa komplet oklopom je milina za kolena. To nikome ne znači za vožnju do posla i nazad, ali za svaki put duži ok 50km je ...pesma. Ja bih ipak razmislio o plastikama. Korisno, a ko baš hoće da "bude viđen" može da skine plastike kad krene u Str.Bana ili već odgovarajuću ulicu u svom selu, gradu... Slazzem se sa svim shto si rekao...pogotovu ono o selu.. ;D Ali ja imam utisak da ovo ipak nisu takve vrste plastika koje shtite kolena od vetra, u koje se noge uklope sa oklopom...nekako mi je vishe shminkeraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da dodam ulja na vatru. Svidja mi se strom onakav kakav je a ove plastike mu stoje ko konju spojleri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi je vishe shminkeraj! haha gde li taj nestade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiZ 0 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 25 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, ali meni neizgleda loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, ali meni neizgleda loše... Pa naravno...ali ima horska sekcija na forumu...pa dok zavrshe sa "probom"...sve ce biti OK! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom je k**** p**** g**** s*** to i deca znaju i samo jazavci i bezmudići voze takve lomine. Jel tako YO brate. Ali ne sekiraj se daću ti ja R-a da i ti jednom u životu budeš faca. YO nemoj da ga slušaš,Urke nije objektivan ;D ali daću ti ja pravu mašinu,pa kada je poteraš,onako muški,zaoravićeš na te trotinete. :D Nemoj više da nas plašite ( kao što reče Dex ) Trom je ionako ružan,grozan... sam od sebe,još kada mu nakače i ove spojlerčiće ni baba Vanga ne može da nam povrati san ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ti...da,da,ti budjavi...a od kada ti pevash u horu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Hor hor hor to je prava stvar ko ne peva u horu nije normalan.Timski rad bate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom je k**** p**** g**** s*** to i deca znaju i samo jazavci i bezmudići voze takve lomine. Jel tako YO brate. Ali ne sekiraj se daću ti ja R-a da i ti jednom u životu budeš faca. YO nemoj da ga slušaš,Urke nije objektivan ;D ali daću ti ja pravu mašinu,pa kada je poteraš,onako muški,zaoravićeš na te trotinete. :D Nemoj više da nas plašite ( kao što reče Dex ) Trom je ionako ružan,grozan... sam od sebe,još kada mu nakače i ove spojlerčiće ni baba Vanga ne može da nam povrati san ;D ;D ;D Biće mu super na 12-ki ,ali samo do prve pumpe,a onda će da ustanovi da je jeftinije imati sina narkomana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom je k**** p**** g**** s*** to i deca znaju i samo jazavci i bezmudići voze takve lomine. Jel tako YO brate. Ali ne sekiraj se daću ti ja R-a da i ti jednom u životu budeš faca. YO nemoj da ga slušaš,Urke nije objektivan ;D ali daću ti ja pravu mašinu,pa kada je poteraš,onako muški,zaoravićeš na te trotinete. :D Nemoj više da nas plašite ( kao što reče Dex ) Trom je ionako ružan,grozan... sam od sebe,još kada mu nakače i ove spojlerčiće ni baba Vanga ne može da nam povrati san ;D ;D ;D Biće mu super na 12-ki ,ali samo do prve pumpe,a onda će da ustanovi da je jeftinije imati sina narkomana. Što jeste,jeste...ne velim. Nije meni žao što troši toliko,nego ne volim da stajem često ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek troši bitno da ide,a da ti kažem Žare ovi što im motori troše 5-6 litara video sam ja kako voze,te ne vidiš ni u retrovizoru. Meni 1000-ka kad vozim kako treba 9.5 litara,a VFR 10 litara,naravno retko se vozi ispod 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek troši bitno da ide,a da ti kažem Žare ovi što im motori troše 5-6 litara video sam ja kako voze,te ne vidiš ni u retrovizoru. Meni 1000-ka kad vozim kako treba 9.5 litara,a VFR 10 litara,naravno retko se vozi ispod 200. Ne bih da idem u off,all...na auto putu guta preko 18 litara ??? a nikada ne ide ispod 12. Jedino ka da se vozim uredno u nekoj grupi samiri se na ispod 8.... kvaka u tome što ja najčeće vozim sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...