ruske011 601 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam mogao da otvorim temu u podforumu opstih tema otvaram je ovde. Evo Vi kao iskusniji me posavetujte i recite mi sta mislite o ovoj situaciji znam da ih ima mnogo kao sto su on ali neko da se podsmeva necijoj pogibiji nije mi jasno i recite mi dali sam pravilno postupio da znam za ubuduce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Al' je tebi dosadno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 24, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sine moj(pretpostavljam da si mlad)to ti je situacija u kojoj ces se redovno nalaziti pa bi bio lepo da provezbas kuliranje idiota ili pak da ga prebijes. Posto verujem da nisi potomak Brus Lija ili Cak Norisa jednostavno se drzi prve varijante. Sto se tice bas tvog slucaja sa fejsa najbanalnije bi mu odgovorio da se od svake ljubavi gine! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, upravu si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8600 Napisano Jun 24, 2012 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Warning: OFF TOPIC!!! ... da se od svake ljubavi gine! Kakva duboka filozofska misao!!! Imaš OGROMAN plus od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan То је његово мишљење на које има право, као и свако. У праву је кад каже да је мотор најнесигурније превозно средство и да је заштита на њему скоро равна нули. Е сад, да ли га треба избегавати? То је већ његов став који је он изградио због нечега... Мој отац је погинуо на мотору кад сам ја имао 12 година. Да ли због тога не треба никад да купим мотор? Шта да је погинуо и ауту? Да никад не купим ауто!? Има у једној теми податак добијен од власти и то у облику дијаграма о броју несрећа са смртним исходом за неколико година уназад а сад га не могу наћи. У свакој години је више гинуло возача аута него мотора. Подсмевати се нечијој смрти је идотизам и такве људе треба избегавати, било да је тема приче мотоциклизам или европшско првенство у фудбалу... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Sine moj(pretpostavljam da si mlad)to ti je situacija u kojoj ces se redovno nalaziti pa bi bio lepo da provezbas kuliranje idiota ili pak da ga prebijes. Posto verujem da nisi potomak Brus Lija ili Cak Norisa jednostavno se drzi prve varijante. Sto se tice bas tvog slucaja sa fejsa najbanalnije bi mu odgovorio da se od svake ljubavi gine! sve lepo receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 26, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu da verujem kakva izjava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 26, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, koju poruku poslati kome?! Oni sto ne cuju, slusaju, a oni sto ne slusaju, vide...ili kako ono bi? ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...