/dragan/ 53 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo pozdrav svima. E sad, interesuje me kakva je razlika izmedju x9 od 180 cc i 200cc, i kako su se pokazali ti motori od 180 cc. Merkam duze vremena da uzmem jedan x9 ali nikako da skupim dovoljno sredstava za EVO model (koji mi se najvise svidja), pa sam odlucio da pazarim malo starijeg brata. Nasao sam jedan koji mi odgovara cenom ali je 180 cc pa nism siguran da li jos da cekam ili da idem da pogledam taj. Vise bi ga koristio za gradsku voznju, mozda ponekad vikendom skoknem negde ali sve bi to bilo u krugu do 200- 300 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11597 Napisano Jun 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ubedjen bio da je to jedan te isti agregat samo da ga neki zovu 180, tj 182 a neki 200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan nije isti agregat, taj agregat 180 je stariji model, isao je na gileru runner vxr, i jos par starijih modela, dok model od 200ccm je poceo da se ugradjuje u evo modele...ako vec gledas starije modele pogledaj model 250 sa hondinim agregatom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 250 cc su skuplji a plus jos i stariji od 180 cc ovog sto je meni zapao za oko . Znam ja da je uvek bolje da ima vise kubika al ako je dobra mašina od 180 i nema nekih velikih boljki zadovoljio bi se ja i sa tom kubikazom. Sad x9 ima dosta kg, pa me plaši da nije slaba ta kubikaza za njega. Sto dilema a para po običaju uvek malo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je za šta ćeš ga koristiti Nisam imao prilike da probam taj Amalfi (180cc model), ali ceni ovako - ako se uglavnom voziš sam i treba ti prevoz od kuće do posla po gradu - radiće ti posao 180cc. Mislim da bi ti bio okej i za ture van grada, ali ne očekuj puno na uzbrdici ili ako imaš suvozača Sa druge strane, noviji Evolution sa 200cc agregatom ide sasvim fino, u rangu sa starijim 250cc modelom sa hondinim agregatom. Ako možeš, gledaj taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi najradije EVO al koliko god da stekam lovu iskrsne nesto i onda potrošim. Stalno odgadjam kupovinu i uvek se dvoumim. Sacekacu jos malo, ko zna možda iskoči neki povoljno ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Jun 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u ne baš sjajnom stanju (ne radi mu instrument tabla) za nekih 700E, bio kod nas skoro u Laboratoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiraš dugoročno - u smislu da ćeš ga voziti nekoliko godina - možeš da sačekaš i da skineš sa cene 10-20% na osnovu toga što se kraj sezone. Mislim da je pametnije uzeti noviji komad ali krajem sezone (pa i ne vozio se ovoga leta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja to da je pametnije sačekati pa uzeti kasnije ali se plašim da će mi opet nesto iskrsnuti i necu kupiti ponovo ove godine. Videcu sledece nedelje ako mi se svidi jedan 2002 god. za 1000 jevreja možda ga kupim a ako ne čekaću bolju priliku za neki EVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim , uzeo sam x9 182 cc I vec sam ga kompletnog rastavio , jer hocu da ga farbam i sredim ako ima nesto da ne valja hi hi ko ce ovo posle da sklopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa novom makinom, i javi utiske kada pregaziš prvih 200-300km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jun 25, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini i da te lepo sluzi........ I ja sam isto kad sam kupio Madisona komplet rasturio i ofarbao i ako nije bio za farbanje, nervirale me sitne ogrebotine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ja sam rastavio i mislio da farbam, danas me kolege ubedise da stavim karbon mesto farbanja. Zvao majstora rece mi da imaju dobre karbon folije ali kostaju 40 jevreja metar kvadratni plus njegove ruke 50 jevreja (kuku ) Izgleda cu ja ipak farbati, probacu sa poliuretanom visoki sjaj da ofarbam ako mi bude cena farbe pristupacna, a mozda i ostavim za sledecu godinu jer mi treba dosta para za raznu opremu sada plus prenos i registracija. E sto je lepo kad imas para a ne ovako stalno nesto stekarim i pravim neke kombinacije. Evo kako sam proverio i zastitio instrument tablu sa upustima sa ovog sajta ako nekog interesuje. prvo sipao vodu da vidim gde pusta pa izvadio dugmice i naneo silikon ubacio dugmice i naneo jos silikona okolo i oko providnih plastka ocitio dobro od prasine obrisao nepotrebni silikon i dobro ocistio plastiku i spojio sa instrument tablom Sad mogu sa njim pod vodom da se vozim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, to je sada X9 podmornica Proveri i kako ležu jedna na drugu dve polovine plastičnog kućišta, između je tanka guma koja bi trebalo da daje nepropustan spoj. Još nešto, pre nego što definitivno sklopiš kućište, ubaci unutra jednu ili dve kesice sa silikonom (dolaze uz npr. patike, tehničku robu, služi da upija vlagu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi ti magistrirao na nekom privatnom fakultetu odsek za x9 piaggio :-) Moram sad i patike da kupim da bi imao te kesice ;-) Da si naplaćivao savete bio bi sad bogat covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od drugara fotografa sam saznao da isti efekat kao ta kesica sa silikonom ima i malo pirinča, ali ne znam da li je dobra ideja staviti perinač u zatvorenu posudu koja se ne nadgleda... Ako se pojavi malo više vlage, pa da nešto izklija između dugmića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pirinac nisam stavio al sam ga zato upicanio ko za izlozbu, sve sam lepo prekontrolisao, uradio servis i spreman je za veliku kilometrazu ( jos samo predja michelin city grip da se nabaci ), i vozi misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pametno si sve odradio. Ja sa X8 od 150 ccm , 100kg, 191 cm, plus zena nisam imao problema uzbrdo, jedino sto ne poteze kao kad si sam, al kad se zaleti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se bacio u dobar trosak , al ne zalim jer je u pitanju sigurnost i uzivanje u voznji. kod Mate (sve pohvale na cenu i dogovor) U guaveri, jes malo je bio ne zainteresovan al kad je video moju ozbiljnost pri kupovini postao je ljubazan. Posto sam obisao dosta moto radnji u zadnjih par dana, mogu vam reci da je ubedljivo naj neljubazniji covek u motomaniji, ni slucajno nemojte da dirate kacige dok vam on ne kaze inace sece prste odma . Jedan dan me ubedjivao da uzmem flip up (mislio sam uzeti tada jet kacigu), a kada sam dosao posle par dana pitam ga da pogledam kakve ima flip up a on kaze sta ce ti to to nije za skuter. Reko ko je ovde lud Od nedelje idemooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima motor je na prodaju . Uletila neka lova pa bi kupio noviji model i vecu kubikazu. http://www.polovniautomobili.com/oglas2465305/piaggio_x9/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sta bi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta bi.. Sto rece nole zmaj , "sacekaj pa kupi noviji i vecu kubikazu" al ja nisam mogao da zadrzim pare u dzepu i bas mi se vozio motor Imam sad para na bacanje pa reko da prodam i kupim malo noviji i 250 cc. Mada ako ga i ne prodam nema veze, preko zime cu nabaciti xenon i jos po nesto. Stavio sam cisto onako oglas pa ako ga prodam ok ,ako ne mozda je i bolje pa potrosim pametnije te pare. E da pregazio sam 900 km sa njim (ispitao sam ga) tako da mogu i na neke duze voznjice da se ukljucim sa ekipom sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodam Vespu mozda ti se javim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...