doktor 4802 Napisano Decembar 6, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Teorija ne zvuci lose...sasvim je moguce. Nego cini mi se da si merio 19 umesto 20 osovinica na lancu. Neka pogleda neko bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 6, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan brate...znaci 'ebo si mu kevu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Teorija ne zvuci lose...sasvim je moguce. Nego cini mi se da si merio 19 umesto 20 osovinica na lancu. Neka pogleda neko bolje. Ипак је 20 осовиница, сад сам проверио директно на ланцу и добио исту дужину. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan brate...znaci 'ebo si mu kevu. Не друже, само сам детаљан а не површан као неко пре мене... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se to pitao- kako cep za dolivanje ulja nema mogucnost da se zakljuca kao i rezervoar? Koji je problem da se to izvede? Svaka budala vam moze ubaciti svasta a vi ni pojma nemate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je 19, šubler levo je ispred osovinice a ne iza, barem mi se tako čini, a ddesno je postavljen ok EDIT dok otkucah i pročitah, ti već premerio ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je 19, šubler levo je ispred osovinice a ne iza, barem mi se tako čini, a ddesno je postavljen ok EDIT dok otkucah i pročitah, ti već premerio ponovo Исто је постављен и на левој страни али се не види добро на слици. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 6, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Auu kakav puzzle! Srećom, imaš dovoljno slika za sastavljanje te "slagalice". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se to pitao- kako cep za dolivanje ulja nema mogucnost da se zakljuca kao i rezervoar? Koji je problem da se to izvede? Svaka budala vam moze ubaciti svasta a vi ni pojma nemate. Од овога одбране нема!!! Конструкцијски није проблем да се направи да се закључава, на овај или онај начин, али ја то још ни на једном мотору нисам видео... Иначе, онај ко му је ово урадио знао је шта ради! Убацио је мали и оштар камен да му направи што више штете. Да му је убацио матицу, питање је да ли би је уље подигло због тежине а утврдили смо да са каменом није било проблема... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Auu kakav puzzle! Srećom, imaš dovoljno slika za sastavljanje te "slagalice". Око 1400 до сад, мада рачунам (грубо) да ће 5 - 8000 бити до краја... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan jer si razmislio za prevoz,jos nije kasno!Salio sam se za cips bre,ne plasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 6, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan brate...znaci 'ebo si mu kevu. Не друже, само сам детаљан а не површан као неко пре мене... Svaka cas' za to. Moj je komentar vezan za to sto je rastavljen u najsitnije delove...i zaista je dobro kao sto su neki rekli, sto si toliko slikao. Veruj mi bice trenutaka kad ces da stanes i zapitas se "gde ovo ide" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 6, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ast na trudu, nema nista lepse od restauracije i vezivanja za makinu kroz rad. Nadam se da ces dolaziti do BGa njim pa da vidimo cudo kada ga budes uradio. Inace, siguran sam posle ovakvog rastavljanja da bi meni bilo 'viska' delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Moj je komentar vezan za to sto je rastavljen u najsitnije delove... Као што видиш, детаљно сам га раставио у детаље... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan . Inace, siguran sam posle ovakvog rastavljanja da bi meni bilo 'viska' delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ast na trudu, nema nista lepse od restauracije i vezivanja za makinu kroz rad. Nadam se da ces dolaziti do BGa njim pa da vidimo cudo kada ga budes uradio. На крају ће, надам се, ипак бити и понеко у БГД-у... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...i zaista je dobro kao sto su neki rekli, sto si toliko slikao. Можеш ли да замислиш колико је пута било потребно обрисати руке због сликања!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Decembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ...i zaista je dobro kao sto su neki rekli, sto si toliko slikao. Можеш ли да замислиш колико је пута било потребно обрисати руке због сликања!? mislis skinuti rukavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...i zaista je dobro kao sto su neki rekli, sto si toliko slikao. Можеш ли да замислиш колико је пута било потребно обрисати руке због сликања!? mislis skinuti rukavica Не, мислио сам баш то што сам рекао, обрисати руке у рукавицама. Да сам сваки пут мењао рукавице банкротирао бих... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чекај, стани, види... Како каменче које неко убаци кроз чеп за наливање уља може да доспе до неке уљне магистрале? Зар ту нема прво нека мрежица пре пумпе, a после и неки филтер за уље? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Чекај, стани, види... Како каменче које неко убаци кроз чеп за наливање уља може да доспе до неке уљне магистрале? Зар ту нема прво нека мрежица пре пумпе, a после и неки филтер за уље? Не знам друже како, али видео си и сам на сликама (које увек сликам како затекнем после демонтаже неког дела - значи пре него било шта пипнем) где је било то камење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Срећко, вежи око мотора црвену пређицу. За сваки случај... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Срећко, вежи око мотора црвену пређицу. За сваки случај... Ради урока? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Поново сам прегледао уљани пут у горњем блоку: Питање је да ли је то фабрички тако или је неко нешто карабуџио!? Мало ме брине ротор који је пошао 3-4мм али неће даље: Види се бели прстен али даље ни да мисли. Ваљда ће се при завијању шрафа вратити где је и био. Ово ми никако не иде у главу: Ротор пошао 3-4мм (читај. Скинуо се са конуса) значи треба да је сад слободан а он неће да се скине? Шта нисам добро урадио или видео? Шта мислите о овоме? Да ли на првој слици она, да је тако назовемо, "дизна" треба да постоји или је то неко прерађивао? И зашто се та дизна помера на мали притисак (кад сем хтео да је продувам)? А ротор? Да ли ће он да се врати назад? Зашто неће да се скине? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na telu magneta imaš navoje. Uzmi šraf koji će kako se zavrće, da čelom dodirne radilicu. Steži i skinućeš magnet. Nije preporučljivo udarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...