bomi 26 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem retrovizore od kawasakija er5,kle-a,suzukija gs500,piaggio beverly-a (onog sto ima far u masci) itd nije bitna marka motora i navoj ja cu napraviti nosace.Ja to stavljam na mog speed-a,poenta je da im je malo duzi vrat i da su veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se kace na volan imam.Posalji email mozda imam sliku da ti posaljem.Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Nabavljeni retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...