Lad 207 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strašno,kod nas još gore.Bilo je nekih organizovanih grupa po Srbiji(u talu sa šlep službama-´posao´ im bio na ovaj ili onaj način izazivanje saobraćajki-kako se tek prodje na motoru???Inače kod nas je nafta(negde i nešto ulja) postala svakodnevnica .Nedaj bože ako se nešto desi uvek si kriv,čuveno´neprilagodjena brzina´,čak i ako se vozi lagano . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaovine - Mitrovac (Tara,) od pre neki dan, ulja za izvoz rupa takodje a od sljunka i rizle bi mogli kilometar auto-puta da naprave sve u svemu :'( 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan To ti kažem,al bre pa i u sred Bg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kažem,al bre pa i u sred Bg-a Malo pre od VMA do Kanarevog crta bez prekida, samo se podebljava na stanicama GSP-a Ja mislio da mi motor vrljav iz nekog razloga, a tek sam u retrovizoru video kako se sija . I onda vozio kuci ko po jajima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 26, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pocelo ovo vrelo vreme, pogotovo susno bez kise, ovakve pojave ce biti sve cesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih 15-tak dana vracam se iz nocne Metro nabavke u Krnjaci preko Pancevca, cim sam se popeo na most na drugom kraju vidim upaljena plava rotacija. Vec sam pomislio da je bila neka saobracajka, ali kad sam prisao nema nigde nikakvog vozila i odjednom pocinjem da osecam miris nafte u kolima i tek onda obracam paznju na asfalt. Cela desna traka, bukvalno celom sirinom je bila pod naftom i to od kraja mosta pa sve do prvog semafora u 29. Novembra. Tamo stoji kamion cisterna parkirana na trotoaru... Odmah sam pomislio sta bi bilo da policija nije izasla na most i preusmerila na saobracaj, bilo bi opasno i po automobile, a o motorima i da ne govorim. Tako da nije nasa policija toliko rdjava, a i fleke ubrzo nije bilo, tako da je i ona oprana da ne bude da smo najgori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @Clyde Druže mislim da niko nije ovde imao pritužbe na našu policiju ,ljudi se trude ,već je reč o raznim autobusima,kamionima itd iz kojih samo što ne krene da lije ko iz kabla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko su opasne i ove bankine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bila poenta samo u policiji, vec i o Beograd putu i ostalim komunalnim preduzecima koji su odmah reagovale. A cuo sam da se ovo desilo bas u momentu kada je pukao onaj stub na Pancevcu, tako da ni muceni kamiondzija nije kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Hmm...jel pričamo o ´našim´komunalnim službama ili Holandskim?Nekoliko brzih intervencija ne čini (jp putevi...i ostali)ih odličnim,pogotovo jer je u vecini slučajeva sistem´lako ćemo-ma to nije ništa-ima vremena isl´.A nije mi jasna ni tolika bahatost vozača teretnih vozila po pitanju curenja nafte na čepu rezervoara(verujem-samo da hoće-mogli bi to vrlo lako-jeftino rešiti),al šta ih briga za tamo neke na motorima.Čast izuzetcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...