ACO610 49 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Gdje kupiti moto opremu u Srbiji. U BiH gdje ja živim, ozbiljne prodavnice nema, sramota da u Sarajevu nema ni jedna prodavnica moto opreme, a koliko mogu primjetiti ni u Srbiji, nije mnogo bolja situacija, i ono malo što ima ponuda je nikakva, a cijene duplo skuplja nego nazapadu. Ako neko zna koju prodavnicu ili čovjeka koji drži tezgu moto opreme na skupu, neka objavi broj ili neku adresu, da možemo nešta nabaviti. Pogotovo ovih što drže tezge da se može ugovoriti nešto da se donese na skup. Kada sam pre dvije godine bio u Italiji i ušao u prodavnicu moto opreme ( u nekom manjem mjestu pored BERGAMA), to je bio prazik za mene, samo šteta što mi je budžet za nabavku opreme bio u drugom planu i ogranicen na nekih 300 eura, ali sam opet uspjeo da kupim jaknu, dva para rukavica, pojas i jednu žensku kacigu. Zahvalan u ime mnogih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 5, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dal imash moguchnost da naruchujesh iz louisa? ja nishta nisam kupio u srbiji od opreme, sve iz louisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ovde uzimao dosta stvari .... http://www.bszcompany.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da al' problem narucivanja iz Luisa je velicina , kako odrediti pravu velicinu kad su brojevi razliciti od proizvodjaca do proizvodjaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u ovoj prodavnici kupovao razne stvari u vise navrata i uvijek sam bio zadovoljan kako izborom tako i cijenama, a iznad svega ljubaznoscu i predusretljivoscu http://www.pegaz-moto.rs/ Imas i temu na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79297-pegaz-moto-zemun/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jun 5, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan nije sve jeftinije u Louis-u evo ja kupio silikonske ručice,u YBC, haris kod nas i platio 2.000 a u louis-u su činimi se 22E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo i mene zanima ova tema,pokusavam zeni da nadjem neku roze kacigu ali mi ne polazi za rukom.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bolje napisi sta ti konkretno treba, lakse ce ljudi da ti predlazu gde da kupis i koliko kosta. Npr. ovde sam skoro bio: http://www.moto-berz...0e-oglas-51541/ i uzeo rukavice za 35e. Video sam i da ima dosta jakni i pantalona, kisnih odela, kaciga ali ih nisam zagledao mnogo. Jedino sigurno mogu da ti kazem da ima desetak vrsta rukavica u svim velicinama.... Napisi i na koji skup bi dolazio, u koji grad pa mozemo da ti proverimo sta ima po prodavnicam u tom gradu ili tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 5, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gdje kupiti moto opremu u Srbiji. U BiH gdje ja živim, ozbiljne prodavnice nema, sramota da u Sarajevu nema ni jedna prodavnica moto opreme, a koliko mogu primjetiti ni u Srbiji, nije mnogo bolja situacija, i ono malo što ima ponuda je nikakva, a cijene duplo skuplja nego nazapadu. Ako neko zna koju prodavnicu ili čovjeka koji drži tezgu moto opreme na skupu, neka objavi broj ili neku adresu, da možemo nešta nabaviti. Pogotovo ovih što drže tezge da se može ugovoriti nešto da se donese na skup. Kada sam pre dvije godine bio u Italiji i ušao u prodavnicu moto opreme ( u nekom manjem mjestu pored BERGAMA), to je bio prazik za mene, samo šteta što mi je budžet za nabavku opreme bio u drugom planu i ogranicen na nekih 300 eura, ali sam opet uspjeo da kupim jaknu, dva para rukavica, pojas i jednu žensku kacigu. Zahvalan u ime mnogih. Aco sto nisi otisao do Harisa "SBK" u Brckom kad si bio na Moto skupu. On drzi moto opremu i sve dijelove za motore,ako nema trenutno,naruci sta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti bio u srbiji kada nisi nasao nista od opreme.Sada u svakom gradu imas nekoga ko nabavlja opremu i delove mozda ih ima i po selima.Ponuda je tolika da i mene zapanji ponekad sta tu sve nema u ponudi na opste zadovoljstvo.Nemoj ti kao jednom prilikom jedan gospodin kada smo pokusali da napravimo novu berzu u BGD-kaze ponuda nikakva a ja ga sve vreme posmatrao,covek nije mrdnuo od sanka,nije prisao ni jednoj tezgi da vidi sta to nude.Samo ti reci sta ti treba i neko ce ti reci gde to da nadjes kod nas.I to da je skuplje ovde i to nije tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti bio u srbiji kada nisi nasao nista od opreme.Sada u svakom gradu imas nekoga ko nabavlja opremu i delove mozda ih ima i po selima.Ponuda je tolika da i mene zapanji ponekad sta tu sve nema u ponudi na opste zadovoljstvo.Nemoj ti kao jednom prilikom jedan gospodin kada smo pokusali da napravimo novu berzu u BGD-kaze ponuda nikakva a ja ga sve vreme posmatrao,covek nije mrdnuo od sanka,nije prisao ni jednoj tezgi da vidi sta to nude.Samo ti reci sta ti treba i neko ce ti reci gde to da nadjes kod nas.I to da je skuplje ovde i to nije tacno Skoro svaki vikend sam na skupu, a svaki drugi u Srbiji, evo zadnji sam bio u Lazarevcu i bila je fina ponuda ali neuzek broj od čovjeka koji je prodavao opremu bile su jedne pantole za 100 eura, koje su mi pasovale nako na prvi pogled i odmjeravanje , ali sam zurio na prasence, a kasnije sam se dezavuiso pa me mrzilo da napustam raju i probavam pantole.Ako sad ima u svakom mjestu ko prodaje opremu u Srbiji to i bolje, postavljajte brojeve telefona tih ljudi. Sto vise ostavimo brojeva prodavaca na ovoj temi lakse cemo nabaviti opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Da al' problem narucivanja iz Luisa je velicina , kako odrediti pravu velicinu kad su brojevi razliciti od proizvodjaca do proizvodjaca ? Kada narucujemo preko kataloga problem su brojevi jer neke pantole, mi pasu XXL a neke budu tjesne XXXL, mislim da vecina ima slican problem kad narucuje robu iz kataloga nebitno od kog prodavca. Ko god zna neku radnju ili covjeka koji prodaje moto opremu neka kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Gdje kupiti moto opremu u Srbiji. U BiH gdje ja živim, ozbiljne prodavnice nema, sramota da u Sarajevu nema ni jedna prodavnica moto opreme, a koliko mogu primjetiti ni u Srbiji, nije mnogo bolja situacija, i ono malo što ima ponuda je nikakva, a cijene duplo skuplja nego nazapadu. Ako neko zna koju prodavnicu ili čovjeka koji drži tezgu moto opreme na skupu, neka objavi broj ili neku adresu, da možemo nešta nabaviti. Pogotovo ovih što drže tezge da se može ugovoriti nešto da se donese na skup. Kada sam pre dvije godine bio u Italiji i ušao u prodavnicu moto opreme ( u nekom manjem mjestu pored BERGAMA), to je bio prazik za mene, samo šteta što mi je budžet za nabavku opreme bio u drugom planu i ogranicen na nekih 300 eura, ali sam opet uspjeo da kupim jaknu, dva para rukavica, pojas i jednu žensku kacigu. Zahvalan u ime mnogih. Aco sto nisi otisao do Harisa "SBK" u Brckom kad si bio na Moto skupu. On drzi moto opremu i sve dijelove za motore,ako nema trenutno,naruci sta ti treba. Branko znam za tu radnju kupovao sam nekad po nesto sitno vise neke spreove za odrzavanje motora, hvala u svakom slucaju, kazu da ima neka prodavnica i u Tuzli. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista druze i u Tuzli je sve puklo ( bio sam skoro ),samo jos ima jedna prodavnica motora i skutera u bivsoj Skojevskoj,a sad Armije BiH ulici prema kasarni od Brcanske malte.To mi je drugar sto drzi i bivsi komsija,ali nema nista na lageru sem ponesto za italijanske motore,a od moto opreme nista.... Ima i "Viba" prodavac Suzukia ( kod njega sam bio skoro i to mi je drugar ),ali samo motori i servis,ali bez lagera dijelova,vec po narudjbi i to samo za Suzuki motocikle. Znas kad nisam mogao naci u Tuzli ulje za viljusku W5 za mog TDM-a,a NGK svjecice nasao u prodavnici dijelova za Japanska kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kada sledeci put budes dolazio za srbiju ti se provozaj do Mladenovca pa ce te obucemo kompletno i za manje pare.A i branku cemo to ulje W5 da damo odmah.Pozdrav za bracu iz bosne Raja Mladenovac 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 7, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rajo zdrav i ziv mi bio.....Pozdravi mi Dodu "zubu" u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno Tomcat 17 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak and all over the world :) Motocikl: Kawasaki ZX10 unikat :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar prijatelj Goran Milosavljevic iz Cacka trguje sa moto opremom, i moto delovima, kako polovnom tako i novom, pa ako zelis, mogu ti dati njegov broj da ga kontaktiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar prijatelj Goran Milosavljevic iz Cacka trguje sa moto opremom, i moto delovima, kako polovnom tako i novom, pa ako zelis, mogu ti dati njegov broj da ga kontaktiras. Prijatelju samo postavi broj trebaće nekom, ako ja neuzme nešto od njega, uzeće neko drugi. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista druze i u Tuzli je sve puklo ( bio sam skoro ),samo jos ima jedna prodavnica motora i skutera u bivsoj Skojevskoj,a sad Armije BiH ulici prema kasarni od Brcanske malte.To mi je drugar sto drzi i bivsi komsija,ali nema nista na lageru sem ponesto za italijanske motore,a od moto opreme nista.... Ima i "Viba" prodavac Suzukia ( kod njega sam bio skoro i to mi je drugar ),ali samo motori i servis,ali bez lagera dijelova,vec po narudjbi i to samo za Suzuki motocikle. Znas kad nisam mogao naci u Tuzli ulje za viljusku W5 za mog TDM-a,a NGK svjecice nasao u prodavnici dijelova za Japanska kola. Ispravio bih Branka, možda mu je promaklo, u Tuzli postoji prodavnica ''Odisej'', ima kompletan program kaciga SHOI, Motorex ulja i sl. Zgodna stvar je što tu možeš probati opremu DUNCHINI i BUFALO koju uvozi firma Pegaz iz Novog Sada pa to možeš kupiti tu ili u Novom Sadu pa da povratiš porez. Tip je počeo da uvozi Hondu, itd... Mislim da ću doći na susret u Ist. Sarajevo pa ću ti dati adresu, tel. i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co.rs/ -> moze se naci nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ovde uzimao dosta stvari .... http://www.bszcompany.com/ Auuuuuuu cjena za IXS kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo i mene zanima ova tema,pokusavam zeni da nadjem neku roze kacigu ali mi ne polazi za rukom.Pozdrav Ako baš ne možeš da nađeš roze kacigu, kupi bilo koju pa je prefarbaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde nesto da nadjes... http://www.maxmoment.rs/ Ja sam kod njih uzeo dve Scorpion kacige i spyke jaknu (doduse sve je tad bilo na nekim snizenjima). U svakom slucaju sam zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dve jakne ( Richa Airstrike 3XL i Probiker skull rasing XXL) i kacigu (OGK) velicina XL dacu ti za 200e. Samo sam kacigu platio 300e pre par god. Javi P.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...