Jump to content

Moto Zajednica

29.05. Ugao Cvijiceve i Bulevara Despota Stefana.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 174 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer

Pre nekih pola sata, stojim na raskrisnici, cekam zeleno kad odjednom se cuo jak prasak, okrenem se pogledam, motor na zemlji. 0zbunjen.gifKoce svi, gledaju sta se desilo, kad lik sto je udario motoristu, pun gas kroz gomilu ljudi koji su se vec nalazili na pesackom. 0ljut2.gif0ljut2.gif

Motorista se kretao pravo, a kreten sa VW polom je skretao i nije propustio motoristu vec je dao pun gas i isekao i udario motoristu i pobegao!!! 0zbunjen.gif0zbunjen.gif0zbunjen.gif

Sva sreca pa se motor kretao jako sporo, i vozac je u svesnom stanju, ali ima ozbiljnu povredu leve noge. 0tuzan.gif

A kreten sto ga je udario, od siline udara mu je spala tablica (Bg-156ćb) i sva sreca ostala na raskrsinici.

Ako neko znao bilo sta o ovome ili poznaje kolegu, voleo bih da znam kako mu je i da li je ok..

post-22785-0-87170400-1338328053_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Sad ce da ide ona prica da se uplasio ludih bajkera i batina i da je zato pobegao, naravno to samo zato sto mi je ispala tablica...

• Podržavam 1

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Kreten! A čega se uplašio? :D

Mada mislim da je motociklista ipak bio bahat, jurcao kao pomahnitao, izazvao udes i odvalio čoveku tablicu. Namerno. A pri tome se i povredio pa će sad celo društvo morati da izdvaja sredstva za nejgovo lečenje i time će nas osiromašiti. A siroti vozač će imati traume.

Nek crkne kretenčina maloumna (vozač VW)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Verovatno je bio pijan, pa kao pobegao, a javice se sutra kad se istrezni !

Moze da prica sta hoce, kad ima preko 20 ocevidaca...

Motorista se zove Bojan i 83. je godiste, vozi plavog BMW F650GS. Nadam se da je dobro.... 0tuzan.gif

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ali za bezaniju je valjda veca kazna od pijanstva? Nisam siguran, ali da se ja pitam sigurno bi bila. (uh, ne smijem da napisem sta bi propisao za pijanstvo, pa puta 2 za bezaniju :D)

Vazno je da je covjek ziv i relativno zdrav.

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: XJR 1300

Ma samo da momak sa motora bude OK, i da nije pukla noga...

pukla mu je noga sigurno bio sam sa kolegom koji je postavio temu na licu mesta :(

pukla mu je noga sigurno bio sam sa kolegom koji je postavio temu na licu mesta :(

Toga se i ja najvise plasim...

Bas smo komentarisali Gaja i ja kako se od siline udara oslikao trag noge ne sedistu.... a i prizor je bio jeziv, tj u kom mu je polozaju bila noga posle pada.. 0tuzan.gif0tuzan.gif

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

auf sr#nje, video sam momka kod Slavije ispred Meka negde oko 21h... nadam se da ce se brzo oporaviti...

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Kolege,

Upravo sam se vratio iz Urgentnog centra u kojem sam bio drugim nemilim povodom. Elem, video sam kolegu na kolicima kada su ga prevozili na radiologiju radi snimanja. Mislim da je dečko koji je skinut sa motora o kojem pišete.

Načuo sam da priča medicinskim tehničarima da je prolazio na zeleno svetlo pravo kroz raskrsnicu i da ga je automobil raspalio, nije uspeo ni da reaguje. Iako je ležao na pokretnom ležaju, video sam da je k'o od brega odvaljen, leva noga je bila fiksirana u udlazi. Telo mu je bilo u potpunom šoku, podrhtavali su mu svi mišići, ali je bio svestan i komunicirao je sasvim lepo. Čini mi se da su mu na grudima bile zalepljene nalepnice za EKG (ili nešto što na njih liči - nisam stručan), pa se nadam da nije ništa više od noge povređeno... ::)

Čuo sam deo razgovora, pitali su ga što ne proda motor (klasika!>:(), na šta je odgovorio:"Razmišljao sam i o tome, ali kome danas?" Sve ovo se dešavalo oko 23h, samo se nadam da je on, da nije još neko udaren večeras... :zbunjen:

Želim kolegi brz oporavak! A ovom drugom, da ne pišem, znate svi... @Scuba je moj idol.

P.S. Više ne znam kako da komentarišem Cvijićevu, izgleda da ni četvore oči nisu dovoljne...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Dve raskrsnice kojih se najvise plasim, ne bitno da li sam kolima ili motorom, su Cvijiceva-29. novembar i ona kod Bard kluba. Na zalost, ne mogu da izbegnem ni jednu ni drugu.

Danas sam u novinam procitao da mu je pukla butna kost. :( Zelim coveku brz oporavak...

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Zivele labave tablice....najebo je zbog bezanja :zvizduk:

Kolegi brz oporavak...

ps. ta Cvijiceva bas nesto zeznuta, sto puta sam je procitao u ovim mracnim podforumima...

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :)

izgleda da je postala normalna pojava prolazak na crveno... i mi smo imali isti problem na skretanju levo iz milosha pocerca u kneza milosha, lik je opushteno proshao na crveno pored taksiste koji je stajao na semaforu, nama isekao putanju skretanja u kneza milosha... lepo ga zaustavimo dodju i panduri... epilog priche je dve prekrshajne prijave pa se kaze pandur svadjajte kod sudije... lik je krenuo da pricha da smo nasilno vozili, da je moj dechko vozach pijan i da smo proshli na crveno mi, a on je morao da kochi da ga ne bismo udarili... retard... naravno sve to apsolutno nije tachno, a mi za milimetar izbegosmo sigurno ljubljenje betona...

elem brz oporavak kolegi i chuvajmo se...

izgleda da je postala normalna pojava prolazak na crveno... i mi smo imali isti problem na skretanju levo iz milosha pocerca u kneza milosha, lik je opushteno proshao na crveno pored taksiste koji je stajao na semaforu, nama isekao putanju skretanja u kneza milosha... lepo ga zaustavimo dodju i panduri... epilog priche je dve prekrshajne prijave pa se kaze pandur svadjajte kod sudije... lik je krenuo da pricha da smo nasilno vozili, da je moj dechko vozach pijan i da smo proshli na crveno mi, a on je morao da kochi da ga ne bismo udarili... retard... naravno sve to apsolutno nije tachno, a mi za milimetar izbegosmo sigurno ljubljenje betona...

elem brz oporavak kolegi i chuvajmo se...

Koliko sam shvatio, lik sa VW Polovnim je skretao dok je bilo upaljeno zeleno svetlo, ali nije poštovao prednost našeg kolege koji je išao pravo. Usput bežeći, umal' da pogazi i gomilu pešaka. :lud:

To se dešava stalno u Cvijićevoj, zato treba obratiti pažnju. Neki prođu sa lakšim povredama, neki sa težim, a nažalost bilo je i smrtnih ishoda...

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Honda XL1000VA

Jbt. kad čitam ovakve stvari smuči mi se život, dođe mi da motor prodam i kupim neki TAM-ić zelene boje sa čeličnim branicima. Zna li se kako je prošao momam, hoće li mu noga biti ok?

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Butna kost je najjaca kost u covecijem organizmu, zato mogu da zamislim kakav je to bio udarac kada je ta kost pukla.....ako je bio otvoren prelom ne ginu mu sipke kroz nogu, sto znaci da ce jedno izvesno vreme zbog magarca provesti u gipsu.....

A taj bolje da ode sam, jer ako odu po njega, ugasio je....

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Butna kost je najjaca kost u covecijem organizmu, zato mogu da zamislim kakav je to bio udarac kada je ta kost pukla.....ako je bio otvoren prelom ne ginu mu sipke kroz nogu, sto znaci da ce jedno izvesno vreme zbog magarca provesti u gipsu.....

A taj bolje da ode sam, jer ako odu po njega, ugasio je....

Pa valjda su vec davno otisli po njega i on sada odmara u istrazi dok ne dodju psihijatri...

Video sam da mu je noga u udlazi do članka. Zato mu je telo i bilo u šoku, jer je bol pri lomu butne kosti stravičan. Samo se nadam da će se brzo oporaviti! 1mda.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja