Pedja-1 88 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Pitanje je sledece: Koje su razlike izmedju Stroma 650 2004 i kasnijih godista kao i da li se za razliku od cca 1000 eura isplati uzeti neki od recimo 2007 do 2009 godista... svi oni imaju neku istu (sigurno stelovanu) kilometrazu od nekih 20-30000 km. Interesuje me bas model 2004, jer takav mi se nudi, da li ima nekih mana u odnosu na kasnije modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokaži nam šta ti se nudi,možda neku sliku,podatak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj motor... presao navodno 24000 km bez ogrebotine i u odlicnom stanju... cena 4300 eura (u Makedoniji)... primera radi, nov kod nas izadje (2011 godiste) sa odredjenom opremom (kuferi) 8500 eura, a ovi 2007 - 2009 su otprilike 5500 - 6500 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve do 2011. godista, promene su zanemarljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko će te koštati sa carinom i porezom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan iz skoplja je,tako da nece nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda loše . Ako je kilometraža i veća od navedene to ne bi trebalo da bude problem.Proveri samo da nije doživeo neku ozbiljnu havariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar... Pa da, to i jeste ono sto vuce na tu stranu, ta oprema... a kakva mu je masina i koliko je bas kilometara prosao(osim onih deklarisanih normalno) e to ce najverovatnije samo vreme pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar... Jeste...samo to u naknadnoj kupovini kosta djavo i po... Sto se tice kilometraze, dovoljno je da se pogleda lanac i moze da se ustanovi priblizno jel' kilometraza ta koja je na satu. Elem, originalni lanac na Suzuki motorima (barem oni koje sam ja sreo) ima jednu PLAVU spojnicu. Posto ima entuzijasta koji mogu sa lancem da predju i 35000 (neki i vise, al' ja nisam taj) to neka ti bude okvirni reper. To naravno ne znaci da ako je promenjen da je presao mnogo vise...ali eto...25000 je kilometraza na kojoj vec treba da se razmislja o zameni, pa kao je ta spojnica tu nije presao mnogo vise od te cifre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar... Jeste...samo to u naknadnoj kupovini kosta djavo i po... Sto se tice kilometraze, dovoljno je da se pogleda lanac i moze da se ustanovi priblizno jel' kilometraza ta koja je na satu. Elem, originalni lanac na Suzuki motorima (barem oni koje sam ja sreo) ima jednu PLAVU spojnicu. Posto ima entuzijasta koji mogu sa lancem da predju i 35000 (neki i vise, alBa kojoj vec treba da se razmislja o zameni, pa kao je ta spojnica tu nije presao mnogo vise od te cifre Na Stromu nema te plave spojnice,bar na mom nema! Tesko ces utvrditi pravu kilometrazu,a meni licno je tih 24000km za motor 8 godina star u najmanju ruku sumnjiva! To mu dodje oko 3000km godisnje,bas bas malo.To ne znaci da je motor los,pregledaj ga dobro ,povedi i nekog prijatelja koji se razume u motore.Bitno je da nije bio havarisan,a po iskustvima vlasnika ovaj motor prelazi i 100 000 bez nekih intervencija!Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Stromu nema te plave spojnice,bar na mom nema! Tesko ces utvrditi pravu kilometrazu,a meni licno je tih 24000km za motor 8 godina star u najmanju ruku sumnjiva! To mu dodje oko 3000km godisnje,bas bas malo.To ne znaci da je motor los,pregledaj ga dobro ,povedi i nekog prijatelja koji se razume u motore.Bitno je da nije bio havarisan,a po iskustvima vlasnika ovaj motor prelazi i 100 000 bez nekih intervencija!Srecna kupovina! Mala kilometraža ne mora obavezno da bude prevara, u to si se lično uverio. Nisu svi prevaranti, ali treba biti oprezan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan iz skoplja je,tako da nece nista Како ништа? Зар Македонија није друга држава? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro kupio stroma '05, nisam gledao kilometražu, niti sam pitao prodavca, jednostavno je motor dobar, diskovi odlični, uopšte stanje motora je odlično, ja da sam ga vozio 7 godina već bi bio smeće. uz motor sam dobio fasciklu papira, manual i gluposti, izmedju ostalog i servisnu knjigu, račun za kupljen motor i račune svih delova (servisi), vlasnik 60 i neko godište, Italijan. hoću da kažem da je km koja je bila na satu oko 35000km tačna i poklapa se sa servisima, tako da nije sve u teoriji zavere.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan iz skoplja je,tako da nece nista Како ништа? Зар Македонија није друга држава? I kupac i prodavac su iz Makedonije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan iz skoplja je,tako da nece nista Како ништа? Зар Македонија није друга држава? I kupac i prodavac su iz Makedonije! , нисам добро Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan iz skoplja je,tako da nece nista Како ништа? Зар Македонија није друга држава? I kupac i prodavac su iz Makedonije! , нисам добро :lol: ... nekom se izgleda spava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam motor star 10 godina sa 23000km na satu, takodje sam vidjao motore sa kojima ljudi predju 2-3 hiljade godisnje i sve ih je vise...motor na slici izgledao kao da je presao upravo toliko... Isto tako znam ludake koji su menjali lanac ispod 10K ili stedise preko 40-50K (automatski podmazivac lanca je cudo)... Jedini pokazatelj jeste kako se tebi svidja kad sednes na motor, da li zvecka na sve strane, da li je agregat mastan i da li uredno i stabilno radi, da li su plastike oklopa pomerene, da li su amortizeri sabijeni (tj. preload na max a oni i dalje mekani), u kakvom je stanju auspuh, da li treba da menjas gume tj. koliko jos treba da ulozis u njega a koliki ti je budzet, itd... zlacjani, niksloter +1 Od silnih teorija zavere, uskoro ce i na gradjevinskim kolicima stelovati kilometrazu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci drugari, kao sto neki od Vas vec znaju, V-strom je kupljen... pa sad, dal je dobar ili ne, to je to... meni mami osmeh a to mi se cini nekako najvaznije jel tako? Evo i prvih slicica ( od kad je u mom vlasnistvu) Eto tako... sad se nekako lakse dise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda na slikama, verujem da je uživo još bolji. Nego gledam i ne mogu da verujem, i imam pitanje za sve prisutne: - Kako oprati motor pa da bude ovako čist? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako volim kad vidim tako cist motor.....milina....bas je lep.... Zelim ti punooooooooooo lepih i sigurnih kilometara... Pozadrav za Skoplje... Hmmmmm....u mom slucaju to izgleda nekako ovako....famin...axel sgrasso,cetkica za farbanje(srednje velicine)i jedna stara za zube, po potrebi sundjer i sampon, mer za stakla, WD40, neko sterdstvo za drveni namestaj(vrhunski izgledaju crne-ne farbane plastike kad se predju sa tim), jelenska i magicna krpa.....i par sati vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, nek te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze... Vec sluzi i dobro se pokazuje sad za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...