Satelis 15611 Napisano Mart 23 Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedared sam radio taj posao bez da izvadim agregat vani i nikad više. Rasturanje nije problem ali.... čišćenje, pogotovo posle pakovanje, ma idi. Nit mesta imam, nit prilaz ugao koji mi odgovara, telo mi u neprirodnom položaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Mart 23 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Uživam da gledam @Satelis servise. Svaka čast. Bilo bi lepo ako bi mogao da na kraju ubaciš i cenu radova, tj. delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4667 Napisano Mart 23 (promenjeno) Drug član, 3584 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za koga bi bilo dobro da piše cena? Cene delova variraju, sve zavisi od x stvari gde se nabave, za koji model itd. Isto tako i cena radova, sve zavisi šta i kako. I sad zamisli nekog laika koji će da se žali kako je njemu ispalo skuplje, a na forumu piše druga cena... Ili konkurencija kaže - kod mene ima jeftinije, a ne uradi ni pola... Promenio Mart 23 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Mart 23 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, treba platiti za ovakav rad, mislio sam na cenu delova ili koliko je ukupan rad. Tačno se vidi šta je sve napravio. Informativno, ja bih platio više za ovakvu pedanteriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Mart 23 Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad jedan Xevo model od 400 kubici. Pali, radi, ide, sve je strava samo treba videti gde i zasto curi ulje. Ujutru se zatekne manja barica ispod motora. agregat je ceo maStan, idemo malo na stanje amorti propisali antifriz pisnuo nista srasno, selne popustile ono sto se ne dira... dirano, budzeno kuciste osiguraca visi cukano spaljeno karter puko nemere se odviti stanje kocnica lezaj u traverzni deformisan poklopac = krkana mast umesto da se zameni, nije 100 dukata ulje diferencijal stanje kocione iiii tako, jedno po jedno da se srediti Konkretno ulje je pustao na poklopcu ventila (popustili se donji srafovi na dekli), zatim curenje je imao iz kucista f.vazduha jer je bio na boku pa povukao ulje preko ibera i na kraju sa srafa kartera gde je slomljen. Ostalo sto je sve strava super 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Mart 24 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Satelis said: Jedared sam radio taj posao bez da izvadim agregat vani i nikad više. Rasturanje nije problem ali.... čišćenje, pogotovo posle pakovanje, ma idi. Nit mesta imam, nit prilaz ugao koji mi odgovara, telo mi u neprirodnom položaju. Ja ga radim ovako, pricao sam ti, covek je doterao iako sam ga odbio. U ponedeljak ga palim. Danas popodne sam presao na ono sto volim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...