Dr. Iggy 89 2 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E onda ja se izvinjavam na mojoj maloj ispali ( ko me shisha kad nisam prvo pogledao koji je motor u pitanju) I samo da napomenem,ipak je injection motor,a ne carb... Malo shale,ne zameri.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Maj 28, 2012 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @peconi To cu prvo da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zar Yamaha ne daje garanciju na 2 godine? Kada bih pisao o neozbiljnosti (blago receno) Yamaha Rodica ovaj post bi bio 5 ekrana dug a ja u ludari. Ti ljudi jednostavno ne zasluzuju da posluju. Problem sam im objasnio u 2 navrata i dobio odgovor da je u pitanju lose nastelovan ler gas. A onda majstor ode i vidi u knjizi koliko treba da bude (a znao je bez knjige da je los?) i namesti na ISTO kao pre (pravilnih 1300) i to je kao to. Ni da cuju da nije problem u tome i da kvar i dalje postoji. S obzirom na uzasna iskustva sa njima jednostavno ne zelim svoje zivce da izlazem tom stresu. Taman i po cenu gubitka garancije ne idem vise tamo na servis, pa ni redovan. Problem mi se retko manifestuje (dani topli a ne cepam ga nikad mnogo - osim sad u defileu) pa nemam bas volju da jurim majstore al uskoro cu u BG pa cu videti da navratim do Laboranata. Ko zna, mozda ubodem neki pasulj ili ribu (ko ih ima na FB zna o cemu procam )... Ovde nailazim na dobre komentare za njih. Bas da vidimo kako ce da se pokazu Pozovi Yamahu Plattner i tamo reklamiraj motor, morali bi da ti prihvate reklamaciju, jos bolje da pitas da li mozes motor da reklamiras kod majstor Spaleta ( derac koze sa ledja ali dobar majstor ) i verovatno ce ti tu biti kraj mukama. Ne smes nista sam da radis ako ti je motor u garanciji, i ako jesi ti reci da nisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Maj 28, 2012 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno k' znanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...