bomi 26 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc oko ove kacige,da li je iole kvalitetna posto zena nece da da pare za neku pismeniju a samo joj se ova svidja,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ariete naocare za kacigu i one mi izgledaju kvalitetno, e sad kakve su kacige to nemam pojma... Potrazi po netu testove kaciga pa vidi koliku bezbednost pruza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan meni deluje super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...