Arsa 475 Napisano Octobar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome.. zaboravih se Sezona pocela... Tikve se igraju, otkazuju... tesko je skupiti 35 ljudi odjedared na scenu... Elem, bice mi tesko ugostiti nekoga na tikvama,a kako su unapred prodate za po vise od mesec dana! Ako bih i doveo nekog ne mogu da budem siguran da ce biti mesta za sedenje, a glupo je da se vucarate po stepenistu.. tako je bar za sada! Sto se tice standardne ponude mogao bih da se aktiviram malo Pa da pocnemo... 2. novembar - Nedelja - HAROLD I MOD - moja ocena oko 8/10! 5. novembar - Sreda - Eling - moja ocena takodje 8/10 6. novembar - Cetvrtak - Sviaj to ponovo Sem - moja ocena 8.5/10 Predstave su od 20:00 na velikoj sceni BDP-a! Pa ko voli nek izvoli!!! Dobrodosli u BDP! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. Harold i Mod rezervisani za kolezu nemanjahh osta'se eling i sviraj... seme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 29, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne javi baš niko...išao bih ja sa gospođom na Sema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Octobar 29, 2014 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne javi baš niko...išao bih ja sa gospođom na Sema Pa i ako se javi, kakve veze ima, sto ste vi "gradjani drugog reda" u odnosu na druge. Inace, svaka cast za ideju i realizaciju iste. Obozavam pozoriste i pratim temu, pa ako se uklopim, javljam se ovde za neku predstavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 29, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne javi baš niko...išao bih ja sa gospođom na Sema Pa i ako se javi, kakve veze ima, sto ste vi "gradjani drugog reda" u odnosu na druge. Inace, svaka cast za ideju i realizaciju iste. Obozavam pozoriste i pratim temu, pa ako se uklopim, javljam se ovde za neku predstavu. Nismo se razumeli. Nismo mi građani drugog reda nego smo već jednom koristili Arsino gostoprimstvo pa ne bismo hteli da idemo 2x a neko drugi nijednom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. javio se koleza zagadjenje za elinga... Ukoliko ne bude jos nekog interesenta za sema.. ode pekiju... Cekamo jos malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok, ugostih 2 para na elingu i harold i modu... Kako nema interesenata.. Sviraj to ponovo Sem ode kolezi Pekiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 5, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aeso, vidimo se Kulturo evo me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 6, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Predastava za 10-ku....Marko Živić pokidao a ni ostali ne zaostaju Hvala Arsi majstoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dalje... Petak - 21.11.2014. najnovija predstava na velikoj sceni BDP-a i ovdasnja premijera - 3 klase i gospodja Nusic, moja ocena je celih 8.5/10... Subota - 22.11.2014. - Andjeli cuvari - moja ocena 7.5/10 Pa izvol'te u BDP! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ajte deco malo u teatar da prekratite zimske dane! 04.12.2014. - cetvrtak - Andjeli cuvari - moja ocena 7.5/10 05.12.2014. - petak - na daleko poznati ELING - moja ocena 8/10 Pa dobrodosli mi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se malo brecnem iz zimskog sna te osvezim ponudu pocevsi od februara! Kako JDP deli karte skoro dzabe, u BDP ce po dvoje ulaziti za dzabe Pa da pocnem: 02.02.2015. - ponedeljak - najnovija predstava BDP-a - HOTEL EVROPA - bez moje ocene 03.02.2015. - utorak - LET IZNAD KUKAVICJEG GNEZDA - moja ocena 8/10 05.02.2015. - cetvrtak - HAROLD I MOD - moja ocena 8/10 06.02.2015. - petak - DELIRIJUM TREMENS - MOJA OCENA 8.5/10 i 07.02.2015. - subota - vrh komedija - TRI KLASE I GOSPODJA NUSIC - MOJA OCENA 8.5/10 Izvolte i dobrodosli u BDP!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arso rezervišem komeNdiju za 07.02. za devojčicu i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom si dokazao da si car... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nađoh na vašem sajtu cene karata. Interesuju me poslednje dve predstave koje si naveo. Naravno, ne više za džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Januar 23, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Arso, Vesna i ja smo spremni da "rizikujemo" sa onom novom predstavom, pa nas slobodno upisi za 02.02. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok dakle... tri klase i gospodja nusic 07. za alexu, hotel evropa 02. za Sasu i gospodzu delirijum tremens 06. kolezi zagadjenje javio se na PP za spredraga... cene karti su oko 1000.. mozda 800 din. regularno... ostadose jos let.. 03. februara i harold i mod 05. februara... dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Februar 3, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Arsi hvala na gostoprimstvu a što se predstave tiče (Hotel Evropa) moram da priznam da me je malo razočarala. Boda Ninković i ostali su se trudili ali valjda nije moglo bolje. Isto važi za scenografiju i muziku. Sve u svemu, po meni svega 5/10 :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja želim da se (I) na ovom mestu zahvalim Arsi na pozivu da u Novom Sadu odgledamo predstavu BDP "Kad su cvetale tikve". Uživali smo u sjajnoj predstavi i kasnije sa Arsom popili pićence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok... ugostih razne ljude, neki su bili, neki nisu, neki dva put... red je da nastavimo februarsku ponudu... 12. februar - cetvrtak - Transilvanija - moja ocena 7.5/10 14. februar - subota vece(dan zaljubljenih) - ELING - moja ocena 7.5/10 cini mi se da sto duze gledam predstave postajem cve kriticniji - mora da starim... ccc ondak par dana pauze za drzavne nam praznike te nastavljamo: 18. februar - sreda - HOTEL EVROPA - veliko delo Sinise Kovacevica.. bez ocene - ko je voljan da rizikuje nek izvoli! Evo ovoliko za ovo javljanje. Dobrodosli mi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arseniju za sinoćnje druženje i vodu za trudnjaču. Eling za preporuku, fina predstava,što bi Arsa rek'o "za umlatiti veče". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo nastaviti sa ponudom za mart... 06.03.2015. od 20:00 - Hotel Evropa - i dalje neocenjena.. ko je spreman da rizikuje dobrodosao - Sinisa Kovacevic 07.03.2015. od 20:00 - gostovanje narodnog pozorista iz Kikinde - predstava Nosorog 08.03. na zalost nemam nista ponuditi... 09.03. odlicna predstava - Tri klase i gospodja Nusic - moja ocena 8.5/10 10.03. cuveni - Let iznad kukavicjeg gnezda - moja ocena 8/10 Tolko za ovu turu... pa izvol'te 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte malo u teatar! 25.03. - sreda - Transilvanija, moja ocena 7.5/10 29.03. - nedelja - Hotel Evropa, bez moje ocene 01.04. - sreda - Sve o mojoj majci, moja ocena 8/10 06.04. - ponedeljak - Transilvanija Pa izvolite javite se, ne stidite se... Ponuda vazi za dvoje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve interesenata.. fino 25. transilvanija za kolezu Nemanjahh - javio se na PP 06.04. opet Transilvanija za kolegu Mihajla aka Zagadjenje... Ostale Evropa i sve o mojoj majci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Eво ја се са лепшом половином пријављујем за недељу и Хотел Европу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...