Arsa 475 Napisano Januar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto...nasao se neko ko ce meni da pravi drustvo rezervisana kolegi ficoman-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Arsu, pozitivac u svakom smislu, izmami osmeh na prvi susret. Tretman kraljevski, predstava odlicna. Hvala Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bando stegla je zimoca... idealno je vreme za dangubiti po teatru! 27.01.2014. od 20:00 predstava MOJ SIN SAMO MALO SPORIJE HODA moja ocena 6/10 Pa izvolte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, ja tek sad video. Isao bih ovih dana, pa ako ima nesto na repertoaru, rado se pozivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Zajec ce kao posebno zasluzni clan biti privilegovan pa izabrati predstavu po izboru... za vas obicne smrtnike sledeci predlog! 06.02.2014. od 20:00 predstava Let iznad kukavicjeg gnezda - moja ocena 8/10 Tako da... Dobro mi dosli!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arseniju na velikodusnom i domacinskom prijemu u BDP, gde me je upoznao sa osobljem i svojim radnim mestom. Gledao predstavu Harold i Mod, koju svakom preporucujem, sa maestralnom Milenom Dravic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo last minute offer!!! veceras, 6.02.2014. Predstava Let iznad kukavicjeg gnezda - moja ocena 8/10 od 20:00 velika scena BDP-a Pa ko je voljan nek izvoli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Mozda neki drugi put Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo za sutra ponuda... 07.02.2014. od 20:00 predstava Kelerabe su zdrave - ocena 4-5/10 Predstavica za izdangubiti malo ako se ima kad... Pa ko voli nek izvoli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kako je proslo vise od godinu i po dana od prve ponude, dao sam se u razmatranje ideje da ovu moju ponudu nekako obogatim jer mi se cini da sam postao malo monoton i linearan sa konstantnom ponudom istih predstava! prvi je predlog - da nudim sve predstave sa velike scene kada sam za to u mogucnosti pa da vas umesto mene ugoscava moj kolega koji je takodje bajker, (bivsi - pritegla ga zena), te tako ponuda za predstave bude raznolikija i drugi predlog je - da u saradnji sa kolegama iz JDP-a recimo jednom mesecno ili kako budem uspevao, ponudim ulaz za dvoje na neku predstavu velike scene JDP-a! Videcu sta se moze pa cete biti informisani na vreme!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Februar 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre, Arsenije car Cim budem mogao a i ti, da ti pokazem kako se guraju regleri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A mene ste zaboravili... Ko nije zabadao hemijsku u roler Revoxa A77, ne zna šta je zezanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav Revox, Studer je majka, pa jos 16-to kanalni, pa jos analogni, moram negde da nadjem sliku. Izvini Arsenije na off-u, al moracu i Djuricu da povedem kod tebe da vidim koliko je brz u rukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo malo o kulturi... Da se latimo novih prosirenih ideja. Dakle vako, ide ponuda od tri predstave u paketu na gomili! Zainteresovani dobije ulaz za dvoje za zeljenu predstavu! 11.02. utorak - Ceif - i vise nego dobra predstava! 12. 02. sreda - Falsifikator - sjajna predstava po kojoj je nedavno napravljen i film! 13.02. cetvrtak - Sve o mojoj majci vec nudjena predstava po delu Pedra Almodovara! sjajna! Sve su na velikoj sceni BDP-a od 20:00 Detalje za ulaz dobijaju zainteresovani na PM! Dobrodosli!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Arso, Znaš da sam već koristio tvoju velikodušnost pa me blam da se guram opet. A sa druge strane, vidim da se nekad niko ne javi na tvoju ljubaznu ponudu. Pa, u takvom slučaju ja bih se žrtvovao i odgledao nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle... Ceif veceras rezervisan VEL'KOM kolegi Severian-u! Ocekujem jos dobrovoljaca pa pravimo rang liste za ostale dve predstave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici= Falsifikator da probam jopet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1188 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici= Falsifikator da probam jopet . Vec imam karte za Falsifikatora za sutra Javljam se neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici= Falsifikator da probam jopet . Samo molim te, ovaj put sa "BUS-PLUS"...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici= Falsifikator da probam jopet . Samo molim te, ovaj put sa "BUS-PLUS"...... Ту је љута машина на 4 точка 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici= Falsifikator da probam jopet . Samo molim te, ovaj put sa "BUS-PLUS"...... :lol: il sa Tenerom da razbijemo maler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ajmo... samo lagano sa ti dvotockasi... Dakle gosn Crnom i Jr the Crnom rezervisan Falsifikator! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 11, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znaci rasprodato do daljneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17682 Napisano Februar 11, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle... Ceif veceras rezervisan VEL'KOM kolegi Severian-u! Ocekujem jos dobrovoljaca pa pravimo rang liste za ostale dve predstave Gospođa i ja uživali večeras na "Ćeifu". Hvala Arsi, baš imaš kul posao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...