rus 1954 1 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od starog vozaca motocikala! Dragan Stanojevic 1954 godiste....samo godiste vam kaze da sam stari iskusni vuk na 2 tocka. Nadam se da cemo se dobro druziti. Vozim Hondu cb 750 seven fifty 1997 godina i prezadovoljan sam sa njom. Promenio sam mnogo motocikala al ovaj mi se slaze sa godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dragane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Maj 22, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1575 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Ruse.Još jedan član Čivije na BJB-u.Šapčani i ostali stari bajkeri te znaju i znaju da si imao i vozio mnoge motore i da ćeš moći nama mlađima da preneseš značajna iskustva.Pozdrav i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17557 Napisano Maj 22, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu! Auuuu, šta se napatilo ovih "starkelja"! Mi mladi ne možemo da živimo od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, da.... Dobrodošao Ruse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Maj 22, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Ruse. Ne brini za ovu "mlađariju", doći će oni u tvoje godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 248 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1033 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao,ima nas rodjenih pedesetih godina proslog veka jos na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...