Nile. 1467 Napisano Maj 20, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, na netu nisam nasao nista korisno o ovom skuteru, pa bih voleo da cujem vasa misljenja, imam kombinaciju da ga uzmem ali nemam pojma kakav je, sem da je Italijan,da je vazdusar, i da ima oko 5,5 - 6kw, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to videlo Italijana.... Evo par slika, ne moras biti posebno talentovan da bi provalio.. Evo ovakav sam ja vozio.. samo nije bio sivo crni nego plavo sivi..moj prvenac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 20, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nije to videlo Italijana.... Druze napisi ako znas bilo sta o motoru a ne tako pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti, prepravio sam post i ubacio slike iznad. Moj prvenac Garelli Vip 50..gore Kineske kante od toga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 20, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala ti, te slike sam video sa polovnihautomobila, ne znam kako je uspeo toliko da ga unisti vlasnik, znaci da ne pravim kombinaciju? p.s. ovaj je kao nov bas je tip top pa mi na izgled delovao ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaobilazi to u sirokom luku, najiskreniji savet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...