nesic1 266 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan me zaustavi policajac i napise mi kaznu za kacigu, za nepravilno koriscenje - bila je okrenuta za 180 stepeni. e sad ja sam potpisao zapisnik, da li da platim kaznu 5.000 ili da idem na sud da se zalim? kaciga mi je bila na glavi i zakopcana ali se to ne pominje u zapisniku, samo pise ovo gore? imam jos 1 il 2 dana da platim ili da se javim na sud za 8 dana? nosio sam onaj obican kineski slem-kacigu sta ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 16, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Plati 2000 a za ostalo čekaj da te pozove za godinu dve pandur iz lokalne policijske stanice. Mož da se desi i da te niko ne pozove. Ja sam se za 1 kaznu izvukao skroz a drugu sam platio sa 1-2 godine zakašnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sačekaš da prođe tih dan-dva, može i više. a onda tu kaznu što si dobio "razbiješ" na više sastavnih delova, tako što uplaćuješ kad koligo uzmogneš. 200, 300, 500, 2000, ili 50-100din. i tako do 5000din. jes` da ćeš platiti više zbog provizija+broj uplata, ali ćeš zato plaćati kad koliko imaš pa ti možda bude podnošljivije. edit: preteče me kolega za 2 minuta, ali to je taj princip i dobar je kad ne možeš da izbegneš plaćanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12924 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I mozes poceti da nosis kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Plati, jeftinije ti je, njima jos niko nista nije dokazao. Pogotovo sto si realno gledano kriv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi iso kod sudije i trazio suocenje,kako da okrenem kacigu koja je zakopcana,nego kazes,,reko ti da mora nesto da ti pise..samo napred na sud pa kom obojci kom opanci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 16, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u novom zakonu postoji stavka koja kaze da kaciga mora imati onaj standard.... Nisam bas siguran, ali ako je tako, i da si je nosio kako treba nista ti ne znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6190 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi duboku džet ili integralnu kacigu na sud i pitaj sudiju kako da je staviš naopako. Ako ti pokaže, kaži kriv sam, glup sam, kajem se... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Plati.... pa se klati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre naopako ?? Ne kapiram, jos si je zakopcao? A i ne mogu da verujem za sta ti je pisao kaznu... U svakom slucaju kako god, jos si potpisao zapisnik (mada i kada ne potpises isto ti dodje ) idi plati, mozes na rate, trazi im, reci da nemas para i u 90% slucajeva daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan potpis na zapisniku je samo potvrda da ti je isti urucen i da si upoznat sa time sto te tereti, nista nisi priznao time sto si potpisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovo prvi put čujem: da je neko uspeo da stavi naopako kacigu i da je uspeo da dobije kaznu za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan prvi put? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ok, onda navedes primedbu da se ne slazes sa navodima i potpises btw. ja sam se izvukao kod sudije za evidentno crveno svetlo tj, nisam se izvukao, zastareo slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja i dalje ne kapiram kako mozes da nosis kacigu okrenutu za 180 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan I zasto? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sve se moze...vozim ja ortaka,dao mu moju fullface kacigu,on je stavio naopako i kaze brate kakva ti je ovo kaciga,nista nisam video !!! sta par piva napravi od coveka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 17, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se moze...vozim ja ortaka,dao mu moju fullface kacigu,on je stavio naopako i kaze brate kakva ti je ovo kaciga,nista nisam video !!! sta par piva napravi od coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan već sam pisao o tome; kod kvantaša vozio bez upaljenih svetala, ptpisao zapisnik, i izvukao se kod sudije. uz izjavu. pre dve ili tri godine. kanda nekad može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan nista jbg, platio sam kaznu.. videcu cisto zbog radi sebe kod sudije da li bi bio oslobodjen da sam isao na sud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan prvi put? Kako je ova retardirana uopste nasla volan na skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 17, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi o onom kineskom slemu, samo ga zaokrenes da bude nazad kao sto bih zaokrenuo kacket. U Leskovcu je to praksa kod raznosaca pica tako da zaokrenu slem, da li je to kao neki znak da se medjusobno prepoznaju ili sta vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17210 Napisano Maj 17, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put kad pođeš na vožnju obuci "naopako" i jaknu i pantalone (a možeš da probaš i sa čizmama). Garantujem da policajac u tom slučaju neće da ti napiše prijavu (jer će čak i on da shvati sa kim ima posla). 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 17, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi o onom kineskom slemu, samo ga zaokrenes da bude nazad kao sto bih zaokrenuo kacket. U Leskovcu je to praksa kod raznosaca pica tako da zaokrenu slem, da li je to kao neki znak da se medjusobno prepoznaju ili sta vec. fora sa tim je da mozes da vozis brze motor a slem nece da odleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...