semafor 26 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne planira da kampuje može da prenoći u Hotel Novi koji se nalazi 500m od dešavanja.www.hotel-novi.com ili mail hotelnovi@t-com.me Hotel je prošle godine otvoren sa novim sobama,uostalom pogledajte sajt.. Ružo ,čekamo te ,taman da vodis ovog vaseg Zoltana nazad u BG ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 23, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ...Ružo ,čekamo te ,taman da vodis ovog vaseg Zoltana nazad u BG ... Sha je jel vam dosadio - a mi taman mislili da smo ga se resili :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo dolazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 23, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne planira da kampuje može da prenoći u Hotel Novi koji se nalazi 500m od dešavanja.www.hotel-novi.com ili mail hotelnovi@t-com.me Hotel je prošle godine otvoren sa novim sobama,uostalom pogledajte sajt.. Ružo ,čekamo te ,taman da vodis ovog vaseg Zoltana nazad u BG ... A šta ako mi bude lepo pa i ja ostanem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne planira da kampuje može da prenoći u Hotel Novi koji se nalazi 500m od dešavanja.www.hotel-novi.com ili mail hotelnovi@t-com.me Hotel je prošle godine otvoren sa novim sobama,uostalom pogledajte sajt.. Ružo ,čekamo te ,taman da vodis ovog vaseg Zoltana nazad u BG ... A šta ako mi bude lepo pa i ja ostanem? To bi bilo super,jos jedna mangulica na moru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 24, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan ali popiću vam svo pivo i pojesti svu njegušku pršutu kao i prasiće.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 24, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мангулице воле море Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči vrlo primamljivo ! Neke slike plaže i te 'ladovine ? Postavili smo slike lokacije na našem profilu,pogledajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan to mi je u komšiluku pa se vidimo Лимени, јави се на време Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Avgust 13, 2012 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Velika mogucnost da ce jedan bracni par iz naseg kluba doci kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Velika mogucnost da ce jedan bracni par iz naseg kluba doci kod vas A najvjerovatnije i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko012 0 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice ludilo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da vam smetam jos od sutra prekosutra :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da vam smetam jos od sutra prekosutra :nanana: Vidimo se dole.Ja cu ipak preko CG za HN, a na Ohrid cu kada krenem na Tasos da ne bih 2 x isao u istom pravcu.Vidimo se dole. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan VIDIMO SE BURAZERU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko raspolozen da mi ucini jednu uslugu ( od ovih bajkera koji dolaze na moto skup) da mi iz Srbije donese jedno shtop svijetlo od motora ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko raspolozen da mi ucini jednu uslugu ( od ovih bajkera koji dolaze na moto skup) da mi iz Srbije donese jedno shtop svijetlo od motora ?? samo reci odakle iz Srbije,ja mogu ako je to svetlo u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li ide neko iz ovih krajeva (Zr,Ns,Bg) truba mi da idem sam.Ruta po dogovoru :-) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Idem ovom turom, preko CG, pa ko hoće neka se javi.. Plan je četvrtak rano u jutarnjim časovima...Kamera na glavi.. Nikon d3100 takođe u koferu... Mislim da će biti lepih fotki i snimaka... NIsam nešto za grupne vožnje, tj. skoro uvek vozim sam, ali par motora nije loše da krenu... Za one iz pravca Beograda, Ibarskom, važi čekanje na kružnom toku pre Čačka.. NA linku je tura, koja zaobilazi kanjon reke Morače.. Kažu da je preko Žabljaka prelepa tura.. Malo je i bliža od ture preko Mojkovca, KOlašina itd... https://maps.google.rs/maps?saddr=Vrnja%C4%8Dka+Banja,+%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0&daddr=43.8346901,20.0386853+to:%D0%A5%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B3+%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8,+%D0%A6%D1%80%D0%BD%D0%B0+%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B0&hl=sr&ie=UTF8&ll=43.409038,19.588623&spn=3.379874,8.267212&sll=43.624426,20.894837&sspn=0.052625,0.129175&geocode=FbOvmQId3eM-ASnnQRCpiFdWRzF1xkCAGNIgQg%3BFULdnAIdHcQxASlT3QcZPn9XRzGWDlQQsrfHXg%3BFdbHhwIdesQaASl9-imteztMEzEabmNlIO9d0A&oq=herce&mra=ls&t=m&z=8&via=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sa Zecom i Cnonom 450d da ovekovecim ovaj skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan uh ovo ce biti super voznja do tamo kroz Bosnu a septembar najvise volim za letovanje,,,neka nas ocekuju braca iz HN i brat Rus Aleks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 24, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sat Patrola 2012 Beograd - Herceg Novi http://www.youtube.com/watch?v=Sxc0J2cQnEk&feature=player_embedded 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da dodjemo samo da se organizujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko raspolozen da mi ucini jednu uslugu ( od ovih bajkera koji dolaze na moto skup) da mi iz Srbije donese jedno shtop svijetlo od motora ?? Niko nista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...