Biker Q 1644 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam zavidim, necu da pratim vise ovu temu i necu da citam i gledam kako ste se dobro proveli jer pretpostavljam kako je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole gym 2 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan guzva, ja u rukavicama brzo vadim aparat, guram motor nogama i .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan a da jos nesto za one koji su zbog granice odustali ! za 4 godine nikad lakse nismo presli granicu ... nigde nam nista nisu trazili ni na tamo ni nazad ,, cak se nismo ni zaustavljali ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigao pre sat vremena. Malo se zadržao n kupanju na Ibru kod Jerijinog grada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 1, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ПА Ђорђино што се најеви, стајао си два мотора од мене.....тз тз тз.... Било . .. .нема ту речи . . . само доживљај.... Догодине у Призрену !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan evo pre nekih sat stigosmo u bg. na pocetku ove akcije je bilo bas bezveze, vrucina ubi, ljudi koji sipaju presipaju, nikako da se krene... ali onda kad smo krenuli sve je bilo lakse, i lepse, pogotovo cim smo usli na kosovo... prvi put sam isao sad tako da nisam ni slutio da ce ispred svake kuce izaci bar neko da nam mahne, pozdravi, da nam se obraduje kao najrodjenijem... srce puno srece, i dalje puno emocija.... sve u svemu bilo stvarno prelepo, treba doziveti ovo, ne vrede reci... svaka cast i idemo i sledece godine!!!! inace, sad videh kolega koji je pao, da li vozi crveni suzuki gsx 600 f??? jutros smo videli dosta ostecen motor parkiran kod studentskog doma 2, gde smo nocili. portir rece da su sinoc dovezli motor i rece da je decko/covek valjda slomio butnu kost. motor je parkiran iza ulaza, vezan je sajlom za zadnju gumu... nadam se da ce sa kolegom biti sve ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 1, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Mi se vratili pre nekih sat.. Fantastichno! kakav dochek! kilometrima su se nizale familije da mashu, tek sad shvatam koliko njima ovo znachi! mi smo bili malo u frci zbog onog shto se desilo pre par dana i oko prelaza, niko nas nisht anije pitao, u povratku na grani pogledali tablice i viche lik:"GAS!!!" ujutro kad smo se probudili mnogo sam se smorio zbog onog shta sam video... suzuki gsxf600 iza doma gde smo spavali ceo razlupan... raspitao sam se, kolega je pao sa motora i reche mi portir da je imao prelom butne kosti, da je u bolnici. ako neko ima informacije o njemu nek podeli. evo nekih slika 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno kad smo presli i videli taj narod bila su pomesana osecanja od srece do tuge i na kraju BESA ali o tome drugom prilikom,jednom recju BILO JE ODLICNO @FJCharlie, pozdrav za tvoju ekipu od SREMACA (gs 500f i dominator, tu smo i mi na drugoj slici ) sto ne rece da si to ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja doso kuci.Vidimo se sledece godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 2, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Maxxa, mikelandjelo, Maxim i ja stigli pre pola sata. Putovali 13h sa sve prosekom od 26.9 kmh ali smo sve pumpe obisli. Bilo extra. E da. Mi ne cekamo sledecu godinu,idemo opet u avgustu-septembru u istom sastavu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigao pre sat vremena. Malo se zadržao n kupanju na Ibru kod Jerijinog grada I ja stigoh pre oko sat vremena. 'bala me kapica svecice. 2 ipo sata smo se Robert i ja zamajavali sa tim na Rudniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigao pre sat vremena. Malo se zadržao n kupanju na Ibru kod Jerijinog grada I ja stigoh pre oko sat vremena. 'bala me kapica svecice. 2 ipo sata smo se Robert i ja zamajavali sa tim na Rudniku. Dobro ste i došli. Vazno je da ste nastavili ka Bgd-u da nije bio veci kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan guzva, ja u rukavicama brzo vadim aparat, guram motor nogama i .... ja brzo stao prekrstio se uzeo hleb i so i cepio rakiju Sve bilo ok... POZZZ za balondžiju sto mi dade krevet čovek likčina Stigoh sinoć oko 22h ubise me dizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Joooj ljudi, jos sam blesav........U pola 3 jutros u ponedeljak sam stigao kuci...... ]Moracu da bacim jedan lep putopis samo da uspostavim motoriku pokreta , jerbo jos teturam po kuci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ne postoje reci koje mogu opisati onaj osecaj kad se prodje granica jedva cekam sledecu godinu pa da idemo ponovo bilo je fenomenalno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 2, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neću ništa da pričam, ko nije bio džaba mu da čita, gleda fotke i snimke, mora da ode i doživi to gostoprimstvo ovako može da vidi samo delić svega toga. Svaki put kada odem u KM se iznova oduševljavam i beskrajno sam zahvalan svima koji su se potrudili da nas ugoste. Svaka čast i liku koji je išao skuterom 125cc izlepljen selotejpom, on je dokazao da se sve može uz dobru volju! Ovo je bilo okačeno na FB stranici KM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Био, видео и имам само речи хвале. Феноменалан дочек у свим насељеним местима од Јариња до К. Митровице. Ако будем могао, ићи ћу и наредне године. Navatah neke grupe dok su prolazili kroz KV. @Ugac Значи ти си био онај што је у Краљеву код авиона стајао на сред пута и снимао Ето мене на снимку од 2:09 до 2:10 (на крају групе, црна рокерица, црна кацига) Поздрав за тебе и хвала на снимку Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Joooj ljudi, jos sam blesav........U pola 3 jutros u ponedeljak sam stigao kuci...... ]Moracu da bacim jedan lep putopis samo da uspostavim motoriku pokreta , jerbo jos teturam po kuci Ko sto rekoh, blago tebi, ti se bar teturas po kuci )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i liku koji je išao skuterom 125cc izlepljen selotejpom, on je dokazao da se sve može uz dobru volju! Evo me )) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj u balon sali 4* i pogled ujutro. image host 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko pronasao neki foto aparat kod balona nek se javi na pp [cheers] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan tvoj imenjak izgubio ali mislim da je ostao u zvecanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo se slikali i kod balona. Pa posto decko nije na forumu reko da probamo da pomognemo` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan ПА Ђорђино што се најеви, стајао си два мотора од мене.....тз тз тз.... Било . .. .нема ту речи . . . само доживљај.... Догодине у Призрену !!!! Javo bih se kad bih te poznavao ,salim se malo,u blizini su bili iz kluba tvog,iskreno gledao sam ko vozi F650 jer sam video u temi da si u tom klubu i da taj motor vozis ali posle se stvori guzva i nista od toga a bilo mi glupo da pitam tvoje kolege jer su se bas bili raspricali pa da ne smetam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @FJCharlie Druze iz kojih novina je ovaj isecak i od kog datuma,evo mene u krupnom planu da pokusam na nekom kiosku da potrazim,mozda im je ostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...