maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ACO610 - realno bi vama više odgovaralo Kraljevo. Verujem da to dosta zavisi od sponzora, bilo je obrazloženo u jednom od postova i zašto se kreće sa pumpe a ne od skupštine - takođe zbog sponzora... Ne znam da li ima ovde neko od organizatora, I'm just a messenger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan ACO610 - realno bi vama više odgovaralo Kraljevo. Verujem da to dosta zavisi od sponzora, bilo je obrazloženo u jednom od postova i zašto se kreće sa pumpe a ne od skupštine - takođe zbog sponzora... Ne znam da li ima ovde neko od organizatora, I'm just a messenger. Kill the Messenger Verujem da bi bilo dobro da je Kraljevo ali izgleda da se uklapamo prema sponzorima. Voleo bih stvarno da se neko od organizatora obrati. Neozbiljno sa njihove strane da zanemaruju ovako veliki bajkerski forum. Samo znaju da spinuju o broju motora u cifri 1500. Takođe ni reci o programu i ko nastupa u subotu u KM. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno. Nigde nema ništa o sadržaju. Šta će se dešavati kad stignemo? Možda je to neko veliko iznenađenje? Najavljivali su i neke bajkere iz Rusije. Šta bi sa tim? Ili je i to samo patka ili spin što reče Durmitor 2000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ACO610 - realno bi vama više odgovaralo Kraljevo. Verujem da to dosta zavisi od sponzora, bilo je obrazloženo u jednom od postova i zašto se kreće sa pumpe a ne od skupštine - takođe zbog sponzora... Ne znam da li ima ovde neko od organizatora, I'm just a messenger. Kill the Messenger To je i meni palo na pamet, ali tek kada sam kliknuo "Pošalji" Možda nas na kvarno navlače da odemo u KM, a onda svakom po pušku Slažem se da je malo informacija, čuo sam da je bilo dosta poteškoća u organizaciji ove godine, mada nije to bilo teško zaključiti ni ovako jer do pre par dana na sajtu misije su bile prošlogodišnje fotke i informacije http://www.bike-rock.com/ Predpostavljam da će biti YU Grupa, ipak su oni članovi HD Srbija aj' malo motivacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo nas dvojica iz bratske Sremske Mitrovice ,izgleda da cemo se prislepati komsijama iz Sapca ako nas prime ,pozdrav za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Jun 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan aj' malo motivacija ova verzija, da se naježiš http://www.youtube.com/watch?v=l9tRydI8mIE&feature=related i još jedna http://www.youtube.com/watch?v=gS3oJOWDiqI&feature=related 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Jun 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan "Данас нама кажу, деци овог века, Да смо недостојни историје наше, Да нас захватила западњачка река, И да нам се душе опасности плаше. Добра земљо моја, лажу! Ко те воли Данас, тај те воли. Јер зна да си мати; Јер пре нас ни поља ни кршеви голи Не могаше другом свесну љубав дати." 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ova verzija, da se naježiš Ova prva je sa kompilacije Familije Srpskih Navijača, a druga sa poslednjeg albuma, i obe kidaju! ja čuvam jednu specijalnu za sutra )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Jun 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima ih i na kompilaciji "Iznad istoka i zapada" opasno dobra kompilacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Jun 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni na bočnim stranama stoji znak "bjb mrle", pa kome vidi neka se javlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan da da, "Znaš li ko te ljubi silno" 357 i "Molitva" od Brejkersa i još dosta stvari, samo se teško probilo po warezima disk nikad nisam ni video, to je izdato sa blagoslovom nekadašnjeg vladike Raško Prizrenskog Artemija, "Pravoslavni rock 'n' roll". e i ova se uklapa u temu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Jun 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Još nismo ni krenuli, ali ipak da pitam: Da li je neko zainteresovan da u povratku odemo do Đuđevih Stupova i oca Gerasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idem sam, ako ostatak ekipe bude "za" - može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ala se priblizilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan ACO610 - realno bi vama više odgovaralo Kraljevo. Verujem da to dosta zavisi od sponzora, bilo je obrazloženo u jednom od postova i zašto se kreće sa pumpe a ne od skupštine - takođe zbog sponzora... Ne znam da li ima ovde neko od organizatora, I'm just a messenger. Generalni sponzor je NIS, a nisovih pumpi ima u savakom mjestu u Srbiji, u Kraljevu, Čačku, Raskoj i drugim mjestima, tako da prica o sponzorstvu nema veze jer nije sponzor pumpa u nekom mjestu nego NIS, a njima nije bitno gdje ce se sipati, ali iza toga stoji nesto drugo ali to vise nije bitno. Ja imam oko 900 km do Kosovske Mitrovice i nazad, sipacu gorivo za svoje pare, zaboli me kurac za neci šićar, samo neka je na čast svakome, ako je uopste neki i imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Jun 27, 2012 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ACO610 - realno bi vama više odgovaralo Kraljevo. Verujem da to dosta zavisi od sponzora, bilo je obrazloženo u jednom od postova i zašto se kreće sa pumpe a ne od skupštine - takođe zbog sponzora... Ne znam da li ima ovde neko od organizatora, I'm just a messenger. Generalni sponzor je NIS, a nisovih pumpi ima u savakom mjestu u Srbiji, u Kraljevu, Čačku, Raskoj i drugim mjestima, tako da prica o sponzorstvu nema veze jer nije sponzor pumpa u nekom mjestu nego NIS, a njima nije bitno gdje ce se sipati, ali iza toga stoji nesto drugo ali to vise nije bitno. Ja imam oko 900 km do Kosovske Mitrovice i nazad, sipacu gorivo za svoje pare, zaboli me kurac za neci šićar, samo neka je na čast svakome, ako je uopste neki i imaju. Da li znas sta to drugo stoji iza sipanja u Kragujevcu,ili to kazes samo da bi rekao nesto.Ako znas da se manipulise sa nama kazi pa da svi znamo. Mozda bi svi trebali da sipamo za svoje pare,da se solidarisemo medjusobno. Ili da ne idemo u opste. Eno i na FB prozivanje,Pita kolega bajker ko ce od nas biti Brankovic? Ne razumem cemu sve to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6203 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas sta to drugo stoji iza sipanja u Kragujevcu,ili to kazes samo da bi rekao nesto.Ako znas da se manipulise sa nama kazi pa da svi znamo. Mozda bi svi trebali da sipamo za svoje pare,da se solidarisemo medjusobno. Ili da ne idemo u opste. Eno i na FB prozivanje,Pita kolega bajker ko ce od nas biti Brankovic? Ne razumem cemu sve to? Bože, pa to je stari srpski običaj. Zove se svađa, nesloga. Nisi znao? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nema potrebe za negativnim misljenjima i neraspolozenjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sipanje benzina na ove 2 pumpe iz prostog razloga sto najveci deo bajkera dolazi iz tog pravca, odnosno prolazi tim putem, da kazemo sigurno nekih 70%, sta bi bilo da stave tocenje na sve strane Srbije zbog 1/4 ostalih bajkera, cela drzava bi odjednom ,,isla,, na Kosovo, i zloupotrebila sponzorstvo nis-a, naravno da mislim da svi treba da budemo JEDNAKI, ali sta je tu je, ja to ne bih gledao kao neku zaveru. I da nece da mi daju tih pisljivih 20l benzina, sipao bih sam, jer odlazak na Kosovo nema cenu. Tako da ne kvarite atmosferu pred put. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 27, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče sipanja znam nešto iz prve ruke pa da objavim.NIS kao generalni sponzor je zahtevao da sipanje bude isključivo na pumpama koje su urađene(brendirane)po novom NIS-ovom sistemu. Za sada te dve pumpe na kojima sipamo ispunjavaju uslove.Prva pumpa je pumpa sa koje se polazi a druga je morala biti na nekih 200 km dalje jer dosta motora može da pređe samo 200 km sa rezervoarom.Imao sam prilike da pričam sa Mićom(predsednikom HD-a)o tome u nedelju veče u našem lokalu pa znam. Kada ti momci nešto organizuju nemamo prava ništa da komentarišemo jer se ja sećam kada je HD Srbija plaćao svo naše gorivo i bendove koji su svirali na Kosovu. Pozdrav i nadam se da se vidimo u Kosovskoj Mitrovici! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ko svira ove godine mislim nije bitno čisto bi voleo da znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi odgovori, da li j e problem, ako imam samo potvrdu o polozenoj A kat. Posto nisam stigao jos da je upisem u dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 002 dzomba sam ja .... SITNO...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 27, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan ko svira ove godine mislim nije bitno čisto bi voleo da znam Lokalni Beogradski bendovi.Čuo sam par puta te momke u Čorba kafeu i odlično zvuče.Neće biti zvučnih imena ali veruj da će provod i uz ove bendove biti odličan.Pozdrav Minja i vidimo se u Mitrovici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...