maxxa 303 Napisano Jun 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan У Чорба кафеу кажу да не бринемо, све је сређено - идемо! Ко се плаши да му не украду нешто - не мора да иде, мојне да плаши остале... Пази свако своје ствари и нема фрке, ако видимо лопова сечемо му руку и сви срећни @caneF4 - Мислим да за повратак није сређена чорба али распитаћу се. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan ko se brine za stvari neka kupi jednu sajlu za vezivanje bicikla sa njom moze i kacigu i jaknu da veza za motor i nema sta da brine ja tako radim od kad vozim motor i nikad mi nista nije nestalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre dva sada objavljeno na FB stranici Bajk Rok misije POLAZAK U SUBOTU 30. U 10h SA PUMPE ZMAJ 2 (pumpa iz pravca Šida ka Nišu) edit: Prvo se sipa gorivo na Zmaju 2 a posle je moguć defile do Skupštine, sve ćemo Vam javiti na vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan У Чорба кафеу кажу да не бринемо, све је сређено - идемо! Ко се плаши да му не украду нешто - не мора да иде, мојне да плаши остале... Пази свако своје ствари и нема фрке, ако видимо лопова сечемо му руку и сви срећни @caneF4 - Мислим да за повратак није сређена чорба али распитаћу се. To Maxxo,hvala za ove korisne informacije.Bas tako,ko brine nemoj da ide,jednostavno. @caneF4:Do sada nije imalo gorivo za povratak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 20, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan pre dva sada objavljeno na FB stranici Bajk Rok misije POLAZAK U SUBOTU 30. U 10h SA PUMPE ZMAJ 2 (pumpa iz pravca Šida ka Nišu) A mozda tamo neke njih kod Skupstine sramota nas, sto ih uvek iznova podsecamo na Kosovo, jer ocigledno tamo kod Skupstine vise vole da vide gejeve, mozda su im nekako blizi? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 20, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo kometarisite tamo na fb da se vidi da cemo da idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo 9 dana,bas se priblizilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Caja Bas tako,ja recimo idem sam,ove godine cu prethodni dan do Bg-a pa sutradan da krenem sa ekipom,naci ce se vec neka grupa,ako pronadjem skupstinu jer Bg ne poznajem bas nikako P.S ako neko tog jutra ide od Labudovg brda(tu nocim) do skupstine mogao bi da mi pokaze put,placam pice Da li si se snašao kako da dođeš do Skupštine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Gledam mapu svako vece,nego sad je okupljanje kod pumpe Zmaj2. @Niksloter:Da li mozda ne ides i ti u istom pravcu?Bilo bi mi od velike pomoci ako ide neko da ne bih negde pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djordjino ne znam da li cu ići, ali ako ti bude trebalo, pokazaću ti put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Djordjino ne znam da li cu ići, ali ako ti bude trebalo, pokazaću ti put Hvala druze mnogo,bas ti hvala.Javicu ti se na PP ako mi bude trebalo a mislim da ce trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi vam se tako rado i punog srca pridruzio i isao na nas Kosmet kod nasih dobrih ljudi...ali nemam ja masine za to putovanje...treba da trgujem keeway speed 125 za ovaj vikend..ali mislim da m ii nije bas pametno kretat sa njim tako daleko i jos zato sto motor nisam testirao ...inace sam iz Herceg Novog ... sta mislite ??? oce li mi se neko javit ako ide iz Herceg Novog ..Podgorice...Crne Gore ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan AdrenalinSpeed - ako imaš društvo i motor ti ispravan ne razmišljaj Djordjino - ako Niksloter ne bude mogao viči pa dođem ja gde treba i idemo još malooooo )) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene skroz levo na kraju. Ko me prepozna, nek plati po limenku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 20, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te prepoznao, dodjes limenku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dođeš u KM, baciš pogled na bilbord, onda me nađeš u masi i imaš limenku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan AdrenalinSpeed - ako imaš društvo i motor ti ispravan ne razmišljaj Djordjino - ako Niksloter ne bude mogao viči pa dođem ja gde treba i idemo još malooooo )) Hvala Maxxo ,videcemo jos od razvoja situacije,bicemo u kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idemo. Extra eto mene kod pumpe Zmaj 2 a posle sa svima vama u Kosovskoj Mitrovici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Zmaj 2? Jel to na izlazu iz Beograda prema aerodormu? Ja znam za taj Zmaj, za drugi ne znam. Pomagajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ugac (ime moje ) je l' može rakija? Popsy je l' dele i ulje na pumpi ili da ti ponesem ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan simo http://www.autoportal.rs/adresar/benzinske-pumpe/beograd/jugopetrol-zmaj-ii/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Zmaj 2? Jel to na izlazu iz Beograda prema aerodormu? Ja znam za taj Zmaj, za drugi ne znam. Pomagajte. Zmaj 2 ti je iz pravca Zagreba prema Beogradu. http://www.autoportal.rs/adresar/benzinske-pumpe/beograd/jugopetrol-zmaj-ii/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam ovaj link i ne vidim nikakvu mapu. Znači to je ista pumpa samo je iz pravca aerodroma ka Beogradu, a ne iz pravca grada ka aerodormu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam ovaj link i ne vidim nikakvu mapu. Znači to je ista pumpa samo je iz pravca aerodroma ka Beogradu, a ne iz pravca grada ka aerodormu? Da, da. Gledaju jedna na drugu. Svaka na jednom pravcu auto-puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...