rboban 1039 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Veci je problem sigurno parkiranje nocu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je Србин и српскога рода, и oд српске крви и колена, a не дош'o нa бoj нa Косово, нe имao oд срца порода, ни мушкога ни девојачкога! Oд руke му ништа нe родило, рујно вино ни 'шеница бела! Рђом kaп'o дok мu je koлeнa! PS. Štap takmičarac i zastava iz kineske prodavnice - 34. sekunda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoje etvari sa parkiranjem motora stvarno, cuo sam da su nekom decku ukrali motor prosle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoje etvari sa parkiranjem motora stvarno, cuo sam da su nekom decku ukrali motor prosle godine? I mene to interesuje, kontam da niko nece da dira motore ali opet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Kralo se dosta, to sam cuo. A imam i blizak slucaj mom drugaru su ukrali ranac koji je ispustio iz vida samo na par min. U njmu onaj mali 10" laptop telefon, pare itd... sve to tamo a jos sam cuo slucajeva. To je zalosno, ima nas raznih. Pored toga sto treba da idemo tamo i puzamo nasima podrsku protiv siptara i sto treba da brinem za siptare treba izgleda da jos vise brinem o nasem olosu! Ne hvala. Zato smo i dogurali do toga da su nas oterali sa kosova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi a kakva je situacuja sa osiguranjem,jel treba (ako vazi) zeleni karton,gledam neki dan na tv-u da samoproglasene vlasti ne dozvoljavaju vise stare tablice a nove ne priznaju,ok to se odnosi na tablice iz privremeno okupiranih opstina pa nasi ljudi tamo imaju problem,tj. dupli trosak za dve registracije,a sta je sa nasim tablama jer je u toj reportazi bio neki kamiondzija koji je spomenuo da ga godisnje osiguranje kosta do 3000e,mozda ja nisam nesto dobro razumeo,pa ko zna sigurno neka kaze,hvaaaalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nema osiguranja za nase Srpske table,samo saobracajna,licna karta i vozacka,zivim na 2 km od punkta i znam to sigurno.Hocu Vam reci da je na njihovom punktu cak manja procedura nego na nasem punktu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 31, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg za svoje stvari se svako brine kao i svugde... ljudi i dalje se tripujete da idete u drugu zemlju... aj' malo dizanje morala i to, loženje, dobro ne ono ljaberski, kulturno... ako ga mi ne gledamo kao svoje neće nikada ni biti... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da postoji veci rizik od kradje nego bilo gde drugo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Jun 1, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q Postavljeno Danas, 07:24 AM Ne vidim da postoji veci rizik od kradje nego bilo gde drugo... Verovatno je tako. Ali je zato sigurno da ovde postoji bitno veći rizik za onog ko se upusti u takav "Biznis", a bude pri tome uhvaćen! Ne bih voleo ni da budem u blizini takvog događaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je dignut jedan motor, a kako cujem pretprosle su mnogima nestale kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se manje-vise desava na svim skupovima, na zalost. Jedino mozda je tamo veci rizik jer je samo dovoljno da se motor prebaci u juzni deo i ne nadjes ga vise, jer barabe lopovske medjusobno saradjuju, njih ne zanima ko je na kojoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se nosite mišlju da na severnoj strani žive isključivo Srbi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 1, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sa leve strane je mahala, sa desne oni soliteri... to je smao razlog više da nas što više ode, pa da nije frka ne bi bilo potrebe za ovakvim stvarima zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se nosite mišlju da na severnoj strani žive isključivo Srbi. Pa da, zato se ljudi vise plase za motore nocu jer je situacija pogodnija za lopuze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 4, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan za vikend sam isao do odskorasnje tazbine u zubin potok... ispao sam glup do 00 sto nisam slikao i snimao alternativni prelaz... meka i medina za ove sa trafikama i stenerama inace sada posle Amera na mostu kod ibra su Grci ( mada se to stalno menja ) tako da ... trebalo bi sve da bude ok... kako god video sam da autobusi idu a u najgorem slucaju ako most na ibru u zvecanu ne bude funkcionisao preko zubinog potoka se stize bez problema... ovi sa Rovima i coperima malo teze svakako ce ljudi iz KM i Raske javljati vezano za prohodnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Kad čujem razne polemike da nisam bio vise puta tacno se ne bih usudio da pođem, nemojte plasiti narod sa glupostima, tacno je da je ukraden motor prosle godine, a zapitajte se koliko se ukrade motora za vikend u BG., i skoro uvjek nesta nestane nekom na nekom vecem skupu. Poz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad čujem razne polemike da nisam bio vise puta tacno se ne bih usudio da pođem, nemojte plasiti narod sa glupostima, tacno je da je ukraden motor prosle godine, a zapitajte se koliko se ukrade motora za vikend u BG., i skoro uvjek nesta nestane nekom na nekom vecem skupu. Poz. Upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sve je prohodno po stoti put pricam,uvek se islo preko Rudnice i Jarinja,nikakvih problema nema cak je kako sam rekao negde ranije sad i manja procedura nego ranije,vidimo se 30-og 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 4, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Nego kako se moze nabaviti majica, cuo sam da ima u Corba kafeu a ja sam iz NS pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan има у Чорби, бејах пре неки дан, ако нема другачије могућносту могу да ти пошаљем... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za organizatore:puno ljudi pita dali se ide u kos mitrovicu ili zbog ovih najnovijih dogadjaja postoji mogucnost da se otkaze???a razlozi za ovakva pitanja su planirano vreme,slobodni dani,godisnji odmori evo konkretno kod mene mogu da trazim od gazde godisnji odmor a ne mogu da dobijem dan pa...nebih zalud da uzimam godisnji,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 5, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Nego kako se moze nabaviti majica, cuo sam da ima u Corba kafeu a ja sam iz NS pa... Које мајице?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan bio prosle godine i nemam losih iskustava ,spavali smo iza tribine u satorima i jedino sto nas je nerviralo je bio neki klinac na onom kineskom govnetu sa motorom od kosilice zujao je valjda celu noc.napravio je 100km na 25 metara staze. niko nam nije dirrao satore a ni motore,a nece ni ove godine .samo da vreme posluzi i dace bog vidimo se opet dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 5, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Video sam za vikend na jednom momku majicu za ovu misiju i pitao ga gde ima da se kupi on rece u Corba kafeu (momak se odmah ponudio da moze on da mi kupi pa da ga pohvalim) Elem ovako nekako izgleda majica http://prntscr.com/a6e8f Djokicu meni jedna L velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...