profesor momir 250 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu za organizatora: Da se vozi malo sporije ili da se napravi brža i sporija grupa, i da se ne pretiče u koloni, ili da se ne pretiče bez preke potrebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem profesore,samo se uhvatiš kraja kolone,tu su sve bajkeri koji ne žure.Stižeš sigurno na svako točenje na vreme i dalje se nastavlja do granice.Pred Raškom se još sačekuje kolona,u kafani kod obdarene konobarice,i naravno na administrativnom prelazu.Kasnije kroz Kosovo ionako kolona sporo ide. Poslušaj me samo sam kraj kolone. Pozdrav i vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Saler Znaci kod Sladje se ceka kolona :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 19, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam joj ime al svi je se sete po oblinama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za ulazak na Kosovo? Sta je potrebno od dokumenata? Jel motor mora biti registrovan na moje ime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za ulazak na Kosovo? Sta je potrebno od dokumenata? Jel motor mora biti registrovan na moje ime? vidiš ovako -za ulazak ti netreba ništa -za izlazak sve tj registrovan motor i ako nije na tvoje ime onda ovašćenje prethodnih godiona su pisane prijave na punktu u rudnici kod naše policije čak su i oduzimani motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 19, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za ulazak na Kosovo? Sta je potrebno od dokumenata? Jel motor mora biti registrovan na moje ime? vidiš ovako -za ulazak ti netreba ništa -za izlazak sve tj registrovan motor i ako nije na tvoje ime onda ovašćenje prethodnih godiona su pisane prijave na punktu u rudnici kod naše policije čak su i oduzimani motori shta je to "sve"? ja imam samo lichnu i papire od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za upozorenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za ulazak na Kosovo? Sta je potrebno od dokumenata? Jel motor mora biti registrovan na moje ime? vidiš ovako -za ulazak ti netreba ništa -za izlazak sve tj registrovan motor i ako nije na tvoje ime onda ovašćenje prethodnih godiona su pisane prijave na punktu u rudnici kod naše policije čak su i oduzimani motori shta je to "sve"? ja imam samo lichnu i papire od motora... Pa to je "sve",licna,vozacka i saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma ljudi sta se zezate, proslih godina ste mogli da idete kako ste hteli i sa cim ste hteli kao i na skupovima sto je bilo.. sada poceli po skupovima da ljuste od kazni i oduzimanju motora, sta mislite kako ce biti dole, moj savet, ko nije uredan neka ne pomislja da ide, ne bi me cudilo da se na pumpama gde se ceka tocenje goriva, dodju i pocnu da kontrolisu i oduzimaju, kaznjavaju, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu za organizatora: Da se vozi malo sporije ili da se napravi brža i sporija grupa, i da se ne pretiče u koloni, ili da se ne pretiče bez preke potrebe... Prosle godine nas sedmorica krenuli od kraja kolone, vozili najbrze do 100-110 gde je moglo. Sve lagano, sa stajanjima, cak stali i na rucak u Jerininom gradu, Stigli pola sata nakon svih. Uzivali u voznji maximalno. Sto se tice papira, niko nas nije dirao u dolasku ali u odlasku oko krusevca skinuli dvojici drugara tablice jer su bili neregistrovani i pre dva meseca im stigla prijava. Sad jure sve moguce veze da im ne udare zabranu od tri meseca u toku sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko reci kada je povratak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko reci kada je povratak? povratak nije organizovan barem nije bio predhodna dva puta nego svako krene kad oce ja sam se uvek vracao odma sledeci dan al ovaj put cu videti duze da ostanem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pitali me drugari bajkeri, a i mene interesuje samo se toga nisam setio, da li je potrebno neko prijavljivanje organizatoru. Ako je potrebno gde se i kome prijavljuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvo prijavljivanje samo se pojavite u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu(do sada uvek ispred skupštine). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da i kockice se slože eto i mene u koloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 22, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram za sada da idem, nadam se da ce i ostati tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 22, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine i ove u Mitrovici ! dogodine... u Pristini! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Maj 22, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da i kockice se slože eto i mene u koloni +1 tačnije +2, idem sa ženom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 22, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih i ja da se priključim...nadam se da ću biti u mogućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvo prijavljivanje samo se pojavite u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu(do sada uvek ispred skupštine). Odlično! Onda se vidimo u 10:00 ispred skupštine. Tj. malo ranije npr. u 09:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 22, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem bez zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ranije isao, a sad ozbiljno razmisljam da idem sa vama. interesuje me ako moze neko da me uputi kako i sta ovde u temi ili na pm. zanima me kuda se ide ka kosovu, jel organizovan dole smestaj neki, ili je kamp, jel gorivo placeno u jednom smeru i slicne stvari... ako je negde vec bilo ispisano, ja se izvinjavam nisam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kreće se ispred skupštine u Beogradu,vozi auto-putem,pa Kragujevac,Kraljevo,Raška,Leposavić,K.Mitrovica.Smeštaj je do sada bio odmah uz binu gde se održavaju koncerti(neko u domu za studente,ko ima šator u sali za fizičko)a imaš i motele ako hoćeš konfor ali se to plaća(oko 10eura prenoćište sa doručkom).Gorivo se toči na auto putu(ne sećam se tačno kod kog mesta) i u Kraljevu.U domu je organizovan i ručak kada se stigne.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...