Pudla 1 Napisano Novembar 27, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! PS. Trebali bi staviti neki smiley za :palac_gore: ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima koji me podrzavate,samo da znate sad sam izaso iz bolnice juce sam se malo razbio na treningu kod 232km i povredio sam rame!nije nista strasno ali moram nedelju dana da odmorim.Jos 33 dana pa krecemo iz Lisabona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima koji me podrzavate,samo da znate sad sam izaso iz bolnice juce sam se malo razbio na treningu kod 232km i povredio sam rame!nije nista strasno ali moram nedelju dana da odmorim.Jos 33 dana pa krecemo iz Lisabona! 'Beš rame,proći će. Važno je imati muda,a ti ih izgleda baš imaš i to pooovelika. Srećno druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze vidim da si Ti pravi!Ako zelis poslacu ti slike sa treninga!Posalji samo e-mail adresu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Decembar 3, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Saki! Bas mi je drago da si sa nama! Aj okaci slike ovde, imas opciju da uz post okacis i sliku (ako je smanjis malo dimenzijski) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan OK!Sutra vam saljem da vidite ktm 690 Rally za 2008!ima 70 komada na svetu 56 komad je moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, svaka tebi cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Inace pozvan sam na SOS kanal javicu vam kada ce biti prenos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Decembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka ti cast, ne bi ja smeo ovako visoko da letim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka ti rame obrade fizioterapeuti, moras da nam budes fit za reli! Ajd` pa da te vidimo na pobednickom postolju u Dakru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!za prvi put je najvaznije da zavrsim jer ima preko 5 etapa 700km to znaci od Subotice do soluna preko dine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Etape:http://www.dakar.com/2008/DAK/presentation/us/r3_5-le-parcours.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 4, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!za prvi put je najvaznije da zavrsim jer ima preko 5 etapa 700km to znaci od Subotice do soluna preko dine! Samo naprijed! Motor je k`o bombonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 4, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast! Navijam za tebe i želim ti da uspešno i bezbedno završiš trku. P.S. Jel' imaš neki sajt o sebi? Ako imaš, aj' okači link, a ako nemaš, evo nek ti BJB bude tvoja "kuća na internetu", t.j. kači ovde svoje slike i updates o sebi kad ima nešto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Gabore Zmaje, Dakar je prvenstveno trka izdrzzljivosti choveka i mashine u celosti. Vozi pametno. Pobednici su svi oni koji stignu na cilj. Zzelim ti srecu i uspeh. Ajd`, pa da se svi radujemo zajedno kada se vratish kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...nisam ovo pratio u zadnje vreme.. Saki-Gabore...josh jednom sve najbolje! Chuvaj se i chuvaj jaja! ;D (shto kazze Obelix) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!za prvi put je najvaznije da zavrsim jer ima preko 5 etapa 700km to znaci od Subotice do soluna preko dine! Naravno, samo oprezno i bezbedno, a kad dobijes priliku, iskoristiti je maksimalno I ostali vozaci su samo ljudi, nista oni nisu bolji od tebe, pa ma u kom timu bili. Uz malo srece i Boziju pomoc, gledacemo mi tebe na cilju u Senegalu U svakom slucaju, imaces maksimalnu "energetsku podrsku" i nijednog momenta neces biti sam. Ajd`, pa srecno, uz tebe smo svim srcem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saki majstore, navijacemo za tebe! Pozelecu ti samo da te motor sluzi bez greske i da uspesno stignes na cilj!! Mislim da je dovoljno! PS. I sibni jos koju sliku sa treninga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala SCI na podrsci,inace sad sam dosao sa kondicionog treninga izgleda da je sve u redu i mogu da nastavim sa punim tempom!Sutra sam na SOS kanalu javicu kad ce biti prenos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba bilo kakav savet u vezi kondicionog treninga, ili ti je nesto nejasno, slobodno pitaj, ja sam "doktor za trening i kondiciju", moras da nam odes full pripremljen ;D Nadam se da imas profesionalne trenere, nemoj da moram ja da dolazim tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast! Navijam za tebe i želim ti da uspešno i bezbedno završiš trku. P.S. Jel' imaš neki sajt o sebi? Ako imaš, aj' okači link, a ako nemaš, evo nek ti BJB bude tvoja "kuća na internetu", t.j. kači ovde svoje slike i updates o sebi kad ima nešto novo. Mogli bi da napravimo jednu "lepljivu" temu i da se kroz nju isprati celo Sakijevo putešestvije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 5, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast! Navijam za tebe i želim ti da uspešno i bezbedno završiš trku. P.S. Jel' imaš neki sajt o sebi? Ako imaš, aj' okači link, a ako nemaš, evo nek ti BJB bude tvoja "kuća na internetu", t.j. kači ovde svoje slike i updates o sebi kad ima nešto novo. Mogli bi da napravimo jednu "lepljivu" temu i da se kroz nju isprati celo Sakijevo putešestvije Ja sam mislio da to stavimo u sklopu teme DAKAR 2008. Od pocetka trke,izvjestaj po etapama i naravno gdje je i kako je prosao Gabor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast! Navijam za tebe i želim ti da uspešno i bezbedno završiš trku. P.S. Jel' imaš neki sajt o sebi? Ako imaš, aj' okači link, a ako nemaš, evo nek ti BJB bude tvoja "kuća na internetu", t.j. kači ovde svoje slike i updates o sebi kad ima nešto novo. Mogli bi da napravimo jednu "lepljivu" temu i da se kroz nju isprati celo Sakijevo putešestvije Ja sam mislio da to stavimo u sklopu teme DAKAR 2008. Od pocetka trke,izvjestaj po etapama i naravno gdje je i kako je prosao Gabor. Imaš moj blagoslov da uradiš to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 5, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma gdje bi to i poceo raditi bez Vaseg Blagoslova. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...