Andreja 1330 Napisano Decembar 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Košutnjak, pogotovo za nas što volimo da opeglamo i po putu Malo šuma - malo asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra iron will i mitrovacka ekipa udruzuju snage, bice lepog peglanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas , sljunkara. [/img] 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A u Glindzi bilo uglavnom slinavo, 30.12.2012. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, zelim svima nama puno zdravlja, sreće i prelepih voznji u 2013,,lep provod veceras ,,SREĆNA NOVA GODINA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 31, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan E bas ti thank you!!! :takoje: :takoje: :ktm: :ktm: :ktm: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zex, zar ti ne pucaš na trgu? @enduro Hvala na lepim željama, ostalima puno zdravlja, goriva i lepih putešestvija. Aj u zdravlju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Puno zdravlja, sreće i predjenih kilometara svoj braći na dvotočkašima u Novoj 2013-oj godini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Juhuuuuuuuuu E bas ti thank you!!! :takoje: :takoje: :ktm: :ktm: :ktm: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra opet glinara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo se vozilo, treniralo,padalo...sve u svemu smo uzivali u lepom zimskom danu za lepsu sliku prebacite na hd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 7, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa nasviranim kompjuterima moramo da stavimo na 240p i sve drugo pogasimo, a i onda secka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa nasviranim kompjuterima moramo da stavimo na 240p i sve drugo pogasimo, a i onda secka A to secka pa ide sporo, a ja mislio zagrevaju motore i trasiraju rutu da zaprze malo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Januar 7, 2013 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio da sporo voze, nije mi palo na pamet da je do kompjutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jbg nismo svi profike ko vecina ovde, jos uvek ucim da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za danasnju voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan jbg nismo svi profike ko vecina ovde, jos uvek ucim da vozim Neka Gavro.... Nije niko nista lose mislio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i ne kazem da jeste, ja komplekse nemam, svaka cast svakom ko vozi bolje , brze, ja volim da ucim od takvih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju...! Malko se KTM otima jos ali bice bolje, samo vezbaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan gavro od ike ces nauciti naj vise :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan gavro od ike ces nauciti naj vise :lol: Prvo prelom na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 14, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo endurašima jedan predlog nadomak grada. U prilogu je GPX fajl. Ja sam išao oko 3km od poslednje ulice u naselju a tek tada postaje zanimljivo. Taj deo počinje tačno sa zaravni na vrhu brda između Mirijeva (naselje Šoferski raj) i Slanaca. A može i ka Velikom Selu ili Kaluđerici i Vinči i Dunavu ili skroz do Višnjice Pre tri dana sam se prošetao i blata ima sasvim dovoljno da ne bude dosadno. Ima i tabla za lovno područje LU Beograd, pa izvol'te Trasa je obeležena plavom linijom sa imenom Speedview. SpeedView 2013-01-11.gpx 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Hram enduro sporta, poslednjeg dana januara 2013 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Super fotke, lep dan danas Svaka cast! Hram enduro vožnje, poslednjeg dana januara 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U bre, sve je na svom mestu :-) Posten svet, samo je pitanje da li nam rakica nije smrzla pod zemljom :-) Momci imam jos jedan predlog. Posto smo ovu stazicu super napravili, bilo bi dobro da nadjemo jos jednu-dve, odnosno da napravimo barem jednu sumsku. Ovde mislim na BG ekipu, da probamo da nadjemo negde oko grada sumicu. Mislim da moramo da izbacimo Kosutnjak zbog ljudi, Avala moze jos i da prodje nekako jer gore skoro niko i ne ide (nazalost je tako)ali ja bih i nju zaobisao. Na Avali ima delova gde nema ni pesacke staze pa tu jos i moze da se nesto pravi. Glupo je da se ide gde su pesaci, da se dize prasina, da ljudi sklanjaju decu itd. Sada dokle nema lisca je idealno da osmislimo neku stazu. Ja sam razmisljao o sumici koja se nalazi izmedju makiske strane Ade i novog puta za Obrenovac. Nikada nisam bio tamo ali mi ne deluje lose. Tu cemo verovatno naci neko oboreno stablo i moci ce da se vezba sve ono sto bi morali da donosimo u glinaru. Ako ima neko neki predlog nek iznosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...