Jump to content

Moto Zajednica

Off road za svaki dan

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Zex,

zar ti ne pucaš na trgu?

@enduro

Hvala na lepim željama, ostalima puno zdravlja, goriva i lepih putešestvija.

Aj u zdravlju.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Mi sa nasviranim kompjuterima moramo da stavimo na 240p i sve drugo pogasimo, a i onda secka :D

A to secka pa ide sporo, a ja mislio zagrevaju motore i trasiraju rutu da zaprze malo!!!

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Evo endurašima jedan predlog nadomak grada. U prilogu je GPX fajl. Ja sam išao oko 3km od poslednje ulice u naselju a tek tada postaje zanimljivo. Taj deo počinje tačno sa zaravni na vrhu brda između Mirijeva (naselje Šoferski raj) i Slanaca. A može i ka Velikom Selu ili Kaluđerici i Vinči i Dunavu ili skroz do Višnjice :moto3:

Pre tri dana sam se prošetao i blata ima sasvim dovoljno da ne bude dosadno. Ima i tabla za lovno područje LU Beograd, pa izvol'te :zvizduk:

Trasa je obeležena plavom linijom sa imenom Speedview.

SpeedView 2013-01-11.gpx

post-4059-0-44358200-1358172713_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 795 postova

U bre, sve je na svom mestu :-) Posten svet, samo je pitanje da li nam rakica nije smrzla pod zemljom :-)

Momci imam jos jedan predlog. Posto smo ovu stazicu super napravili, bilo bi dobro da nadjemo jos jednu-dve, odnosno da napravimo barem jednu sumsku. Ovde mislim na BG ekipu, da probamo da nadjemo negde oko grada sumicu. Mislim da moramo da izbacimo Kosutnjak zbog ljudi, Avala moze jos i da prodje nekako jer gore skoro niko i ne ide (nazalost je tako)ali ja bih i nju zaobisao. Na Avali ima delova gde nema ni pesacke staze pa tu jos i moze da se nesto pravi. Glupo je da se ide gde su pesaci, da se dize prasina, da ljudi sklanjaju decu itd.

Sada dokle nema lisca je idealno da osmislimo neku stazu. Ja sam razmisljao o sumici koja se nalazi izmedju makiske strane Ade i novog puta za Obrenovac. Nikada nisam bio tamo ali mi ne deluje lose. Tu cemo verovatno naci neko oboreno stablo i moci ce da se vezba sve ono sto bi morali da donosimo u glinaru. Ako ima neko neki predlog nek iznosi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja