Andreja 1330 Napisano Octobar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu ali mi je verovatno promaklo, gde se nalazi ta čuvena glinara? Dajte neki checkpoint na maps.google.com. Radim svaki dan do 14h, u petak mi je rođendan i čekam platu, MOŽDA se dogodi da dođem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 25, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan u subotu cu da ih vozim tamo...detalje dogovaramo u hodu ... Mozesh da me pokupish negde, pa cu ja sa tobom da pomognem, a i da fotkam izgradnju u toku .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Prva tura guma spremna za istovar :-) za pocetak oko 35 guma obezbedjeno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo tamo vec oko 12h sa motorima ,malo da se provozamo dok ne ne pocne fizikalisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlicno! Ja sam oko 14h tamo, imam traku za sada pa da obelezimo. Gume cemo da prebacimo ali bili bi dobro da ih danas odvezemo jer je suvo, sutra kada padne kisa bice problematicno da se izadje gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor, zovem popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Radovi poceli Koma, Spave, Pedric, Marko Djurovic, Abdulica, Gavrolini (mislim, posto ne skida kacigu). Kasnije stize i Hitman, a ja bJez` na sljaku. Mislim, Komatovicu, dohvaticemo i mi 150-kilasi nekako onaj uspon! Inace, staza jako zanimljiva, bar prva polovina koju sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Staza iztrasirana Direktor radova: Baustelci: Testeri: Prva faza gotova, radovi se nastavljaju, hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, drago mi je da je dosta ljudi doslo. Videcemo kako ce da bude sa vremenom za nastavak radova. Ostele su prepreke da se naprave, treba ce nam najmanje jedan ceo dan ali polako i po malo pa cemo da napravimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Marko se isprosipao jedno 10 puta . Kad je bude bilo staza ce biti vrh za kondiciju i vestinu A inace bas super sto je doslo tolko ljudi, kad sam kretao na posao video sam ih jos kako stizu (da daaa i Popsija ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Octobar 26, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko, za nas koji nismo iz Bgd, da da koordinate Glinare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Poligon/Staza VRHHHH :-) I kombijem moze ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 26, 2012 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @ B@ne 44.822958,20.553133 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za EXPERT grupu :-)Boze zdravlja da ne pada kisa sutra barem do popodne da malo probamo .... cujemo se ujutro! Hvala svima na pomoci, drago mi je da je dosta ljudi doslo. Videcemo kako ce da bude sa vremenom za nastavak radova. Ostele su prepreke da se naprave, treba ce nam najmanje jedan ceo dan ali polako i po malo pa cemo da napravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo polako, ukopace se vec staza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @ B@ne 44.822958,20.553133 Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 26, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sutra da zavrnem rukave!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sjajan dan, s obzirom da sam za zadnje dve godine 2 puta seo na motor ja sam i dobro prosao. Do kraja dana poceo sam i da se kontam sa motorom. Motor je pao jedno 10x ja malo manje. Zamisljena ruta je odlicna, samo trening i sve ce biti ok. Hvala komi i ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sutra da zavrnem rukave!!!! Сутра боље заврни ногавице кад удари киша! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 26, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sutra da zavrnem rukave!!!! Сутра боље заврни ногавице кад удари киша! Ne pizdi nego zovi kad krenes!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko, za nas koji nismo iz Bgd, da da koordinate Glinare. Auuuuuu, start s` ledja u sesnestercu!! Pa zar pored nas zivijeh? I od mene neka slicka Tamo pravo u onaj ambis... Ko pravi uvidjajac More Marko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako me dosadašnje vožnje nisu naterale da kupim čepove, ova staza definitivno oće... mnogo hupsera, uzbrdica i nizbrdica ... definitivno će morati da se napravi i malo lakša staza za teškaše... odličan poligon za vežbanje tehnike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 27, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan za te kamione od 200+ ni gusenice ne pomazu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...