A.Gal 6 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTboSoCEMHhF5y3h6VpJgrqF_yVuTpBZxemqMOErfUdIu6brV9EDKqPIZWYpg Ovaj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Maj 12, 2012 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brzina,Potrosnja,Izdrzljivost,cena servisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1183 Napisano Maj 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bato prodje leto .. a ti jos pises o kupovini... Ma samo RS il nijedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 12, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ima na netu ali tebe mrzi da guglaš http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/learner-legal-125s/hyosung-gt125r-2006---present/3864.html http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt125r_2011.php http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 S obzirom da ne kupuješ spejs šatl već jednocilindrični motor od 125ccm cene servisa su ni više ni manje nego za bilo koj drugi motorcikl u Srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10500 Napisano Maj 12, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ima na netu ali tebe mrzi da guglaš http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/learner-legal-125s/hyosung-gt125r-2006---present/3864.html http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt125r_2011.php http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 S obzirom da ne kupuješ spejs šatl već jednocilindrični motor od 125ccm cene servisa su ni više ni manje nego za bilo koj drugi motorcikl u Srbiji pardon, V dvocilindras, iste koncepcije kao njegova veca braca 250 i 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 564 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne uzmes onaj od 250cc, ipak je ovo 4T motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Brzina,Potrosnja,Izdrzljivost,cena servisa? Mislim da je max oko 110km/h, potrosnja oko 3l, generalno kvalitetan i izdržljiv motor. Osnovni servis mozes i sam da odradiš uz malo alata i youtube-a(ulje,pločice,svećice...).S obzirom da gledaš 2010 godište verujem da nije izakan. Ja imam golaća od 250 kubika, preporučujem ti da nadjes verziju sa ovim agregatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam RS125 i mogu vam reci da ide brzo i sve al' i trosi kao ne zdrav... Tako da cu verovatno da prodam RS pa da kupim tog Hyosung-a...Zato me zanima kakav je Hyosung kao motor... Aaa samo 110km/h ide? Gledao sam testiranje fabrickog Gt125r kazu da ide oko 150km/h bez ikakvih izmena na motoru.. Potrosnja je u fuluu naspram RS-a je zlatna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike tog rs-a daj da vidimo nisi se ni pohvalio? Pa lepo smo ti govorili da trosi ali ti si hteo da ''ide''. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 772 Napisano Maj 13, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan GT250R razvija brzinu od oko 150km/h,a ne GT125R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike tog rs-a daj da vidimo nisi se ni pohvalio? Pa lepo smo ti govorili da trosi ali ti si hteo da ''ide''. Ja i zaboravio da ga slikam... Kad sam dileja fazon presao sam 1000km potrosio sam nekih 200e samo na gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brzina,Potrosnja,Izdrzljivost,cena servisa? Mislim da je max oko 110km/h, potrosnja oko 3l, generalno kvalitetan i izdržljiv motor. Osnovni servis mozes i sam da odradiš uz malo alata i youtube-a(ulje,pločice,svećice...).S obzirom da gledaš 2010 godište verujem da nije izakan. Ja imam golaća od 250 kubika, preporučujem ti da nadjes verziju sa ovim agregatom. Koliko si ga najbrze vozio ? I koliko trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 564 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne trosi valjda 14 litara na 100km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne trosi 14l al' ide i do 9 po gradu.. A na otvorenom prosek 7l... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Maj 13, 2012 Nemanja Stojanović, 1389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si uzeo nekog Ra od 600 onda, em manje troši em bolje ide Meni ovaj 250 ima jedan od najboljih odnosa potrošnje i snage, od njega troše manje samo kineske 125ice, a neuporedivo je jači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas bolje da sam uzeo R6 trosio bi i manje i bolje bi isao i sve.. -.- haooos.. Ne mogu da uzmem 250 mogu samo 125 zato sto za njih imam polozeno dok ne napunim 18godina ne mogu nista vece da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti nas zajebavas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.Gal 6 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti nas zajebavas Sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato sto pitas glupa pitanja i otvaras jos gluplje teme. pitas kolko para za farbanje rs125, pa posle napises da si je kupio a nemas za gorivo. pa onda pominjes r6 sto je avion i pojam za tebe. kupi kineski skuter 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo mislim da nisi kupio nista. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo mislim da nisi kupio nista. xaxaxaxaxaxaaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo mislim da nisi kupio nista. ^ what the man said. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan i pre nego sto budes krenuo da se pravdas, molim te, okaci sliku tog RSa da ga vidimo. ako si ga stvarno kupio dacu ti pare za pun rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel da hitno ili brzo citam opis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...