Markinca 94 1 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim clanovima imam problema oko majistora za motor suzuki gsxr 750 94 vec mesec dana je kod njega... javi mi da je poravljen i ja odem po njega sve je u redu odem kilometar max i krene da trokira i nece da pali ako i upali onda jedino na max gasu. dali neko zna za neki servis ili nekog majistora u subotici ako nije problem... sve preporuke mi dobro dodju sem servisa ili sta je ves technovegen nikome ne preporucujem! trazio sam od njih da mi pregledaju motor i servis ali su ga skorz unistili (u voznom stanju je bio motor kad sam ga odneo) probao sam da pronadjem neki drugi servis ili majistora ali nisam uspeo hvala lepo unapred ps:ovo mi je prva sezona na nebih teo da mi propadne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan idi u moto centar Cavrgov (pored Rotografike) kod Roberta da ti pogleda motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12516 Napisano Maj 7, 2012 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prva i osnovna stvar: Sta god da mozes, uradi sam na motociklu uz pomoc literature i drugih ljudi koji su voljni da ti udele savet i misljenje. Drugo, nikada, ali nikada nemoj da servisiras u ''nekom tamo'' servisu, vec iskljucivo po preporuci drugih bajkera. Imas podforum o servisima i majstorima te tamo mozes procitati preporuke i iskustva, i uglavnom, momci koji rade sa clanovima ovog foruma i predstavljaju svoj rad imaju veliku odgovornost prema musterijama i poslu i mala je verovatnoca da ces imati nekih problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo za brze odgovore spasiliste me!:care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio napo te neko... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti Horgoš daleko? http://www.suzukimotor.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan jeste nemam cime da ga prevezem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...