Jump to content

Moto Zajednica

UPOMOC!!! hitno!

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova

pozdrav svim clanovima

imam problema oko majistora za motor suzuki gsxr 750 94 vec mesec dana je kod njega...

javi mi da je poravljen i ja odem po njega sve je u redu odem kilometar max i krene da trokira i nece da pali ako i upali onda jedino na max gasu.:(

dali neko zna za neki servis ili nekog majistora u subotici ako nije problem...

sve preporuke mi dobro dodju sem servisa ili sta je ves technovegen nikome ne preporucujem!

trazio sam od njih da mi pregledaju motor i servis ali su ga skorz unistili (u voznom stanju je bio motor kad sam ga odneo)

probao sam da pronadjem neki drugi servis ili majistora ali nisam uspeo :neznam:

hvala lepo unapred :hvala:

ps:ovo mi je prva sezona na nebih teo da mi propadne.:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7320 postova
  • Motocikl: TDM 900

Prva i osnovna stvar:

Sta god da mozes, uradi sam na motociklu uz pomoc literature i drugih ljudi koji su voljni da ti udele savet i misljenje.

Drugo, nikada, ali nikada nemoj da servisiras u ''nekom tamo'' servisu, vec iskljucivo po preporuci drugih bajkera. Imas podforum o servisima i majstorima te tamo mozes procitati preporuke i iskustva, i uglavnom, momci koji rade sa clanovima ovog foruma i predstavljaju svoj rad imaju veliku odgovornost prema musterijama i poslu i mala je verovatnoca da ces imati nekih problema.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja