Vampa 3469 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @mixaMislis bez nalepnica ili sa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 7, 2022 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sa naljepnicama. Naljepnice taman razbiju koliko treba. Tako je kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Bice za vikend i toga jer tome treba lepo da se posvetim da nesto ne zaje..m. Moracu i zadnji tocak da skinem da stavim blatobran i da zamenim zatezace lanca jer se na jednom skinuo malo hrom pa me nervira. Pa ako neko zna ovako napamet na koliko kg se steze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da slozim sve. Ona zasluzuje oriđiđi delove https://ibb.co/9vj4Sbw Promenio Februar 7, 2022 član zemunac72 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72Ne vidi se slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vidi. Jebe me tehnika postavljanja slika Promenio Februar 7, 2022 član zemunac72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao u service manual-u na 358 strani 93Nm se steze zadnji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 8, 2022 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, zemunac72 said: Jedva cekam da slozim sve. Ona zasluzuje oriđiđi delove https://ibb.co/9vj4Sbw Blago onome , ko posle tebe kupi taj autobus . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Februar 8, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mixa je napisao: Blago onome , ko posle tebe kupi taj autobus . Znam ja to,ceo zivot je tako sa kolima,camcima,motorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Februar 8, 2022 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko rasturao pumpu goriva na Sdo2 , ima li filter goriva u kucistu pumpe..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 18, 2022 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo radili. Pitanje je samo kako častiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dva pitanja. Da li neko ima informaciju da li cajger laže i za koliko? Pre neki dan vozim 150-160 na auto putu, u desnoj traci, nije bilo gužve nigde, nešto se zamislio i pretiče me kombi doma zdravlja Valjevo Drugo, da li je simptom pumpe koja riknjava, dešava mi se da kad se motor baš zagreje da baguje, neće da ide, kao da ima knedlu, cima itd. Takodje na naglo dodavanje gasa u leru, kao da izgubi dovod goriva i cuje se leptir tj klapna.. Čim malo uhvati zalet, radi normalno.. Promenio Februar 18, 2022 član sale125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Laže sigurno, mora zbog zakona. Ne sme da pokaže manje nego što je realna brzina. Aj nek laže i 10%, ali verovatnije oko 5%, ovo je generalno, nemam ideju koje su vrednosti na Vari... A to što te obišao kombić na autoputu, pa možda je on išao 170-180, žurio je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Februar 18, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozi covek dinamicno, a nije zurio ako to mislis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 19, 2022 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da. To smrdi na pumpu. Kada se zagreje da baguje. Proveri za svaki slučaj prvo sve što ima veze sa strujom. Regler. Masu. Kill switch itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slične probleme sa Caponord-om, pumpa zezala. Mada se meni i gasio u vožnji, pa kad se malo ohladi ispočetka radi normalno. Sledeći vlasnik promenio pumpu i posle sve OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Autobus gotov. Nalepnice kao na originalu nisam lepio jer mi nije bas na oko lepo izgledalo samo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Februar 21, 2022 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vampa, kakav ti je utisak na 15 godina starom Varaderu posle novog TRKa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ok snagu necu komentarisati a ostalo je na strani 15 godina stare honde. Prvi kilometar na njoj se osetila sigurnost i upravljivost iako je teza oko 60kg, realno ne moze da se uporedi motor. Nema vibracija kao na trk, na auto putu je ladja u odnosu na trk... neuporedivo je varadero vs trk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 22, 2022 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом. Мислим да је ланац при крају. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Izdrzace ovu sezonu ja mislim jer na zatezacu jos nije usao u zeleno i dalje je na novo, a i planiram podmazivac da mu stavim pa ce mu valjda produziti zivot do sledeceg zimskog sna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 22, 2022 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Brzo se istekne kada je pri kraju. Ja sam svoj u Ankari izdužio do kraja. Lupalo i zveckalo kao prigradska muzika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i dalje fabricki lanac grehota ga je skidati Mislio sam da ga zamenim ali videcemo dokle drzi. Kod vracanja tocka i stezanja lanca sta je vama reper da tocak nastelujete ravno jel crtice ili neko drugo merenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 22, 2022 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Na putu crtice. U garaži - šubler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...