Jump to content

Moto Zajednica

mixa

Urednici Foruma
 • Broj tema i poruka

  4976
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

217 Excelent

O članu mixa

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 06.08.1983.

Contact Methods

 • MSN
  djmixailo@yahoo.com
 • Website URL
  http://www.trialdoo.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Trebinje
 • Motocikl
  Honda Varadero 1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Pa taj podijum bi bi imao i sa drugim mjestom. Još kad sam pročitao da se kao nikad neće saznati, da li je mogao dobiti Fabia!? Evo već znamo, NIJE mogao!!! Da je pobjedio, vjerovatno bi Erceg krenuo sa pričom o desetoj tituli Ma neka se svrćka u Petronasu, možda i njemu pomognu, i neka bataljuje više, evo sad može Marini umjesto njega, kako sad vozi, neće ga obrukati. Doduše, kad vidiš da Yamaha drži onu splačinu od Vinjalesa, onda mogu i Rossija. A kao doveli ga da se nauzima titula, vrti četvrtu godinu.
 2. Fabio mu ga opet dade po gasu, ali reče, da je potrajalo još krug-dva, izgubio bi prvo mjesto. Suzane su se baš dobro poklopile, Mir nastavlja da gazi, samo je pitanje dana te pobjede, a ni ovako nije daleko od Fabia po poenima. Rins se stvori niotkuda, mada šara previše, ali neka se malo i zaplavi podijum. Žao mi Morbidelija, nisam uspio naći, da li su to gume toliko kleknule ili šta je razlog. Rossi je izgleda baš omladinac, bar se ponaša kao popaljenik, kao da je sada ušao u GP klasu, pa daaaaj svega. Kad se već trudio cijeli vikend, mogao je da malo smirela i uzme taj podijum, valjao bi mu da ga okuraži, ovako nazad ma igru u pijesak. Kaže da nije bilo neke velike razlike u odnosu na prethodne prolaske, ali da je guma sa lijeve ipak hladnija i da je na to trebalo da obrati pažnju. Čudi me da je Zarco onako iskulirao Dovija, šetka se kao da ovaj i ne postoji.
 3. A za EPP, kao procjenjivaće na polovini sezone da li je još sposoban da vozi na GP nivou !? Dođi juče.
 4. Banjaja kaže da ništa nije slutio, niti u podacima ima nekih promjena. A što lijepo ne kaže kao nekad Randy de Puniet, Pao sam! A zašto? Pojma nemam !?
 5. Sad će Pramakovci tražiti da se našije džep na kombinezonu ili pretinac na rezervoaru, gdje će da odlažu folije . Eto sigurnost, a i ekologija .
 6. Nadam se da će 2021 biti ukinute ili kad se već proseravaju sa onim komunikacijama, neka svaka zelena bude pod senzorima, pa kad nagazi na nju, da mu javi na display. I nema onda, nisam vidio, možda jesam, možda nisam. Aaaaaa, kako sam navijao za Banjaju, miša mu maloga, tako je malo nedostajalo, ne da je brijao krugove, i Vinjales je rekao da mu nije mogao ništa, a upinjao je. I eto Hiltonino derište dođe do pobjede, Mir je zajeban igrač, Fabio jeste gazio zeleno, pravila i sve to, ali ono govno Espargaro sav sretan što je dobio tako podijum. Pa makar odglumi majka mu stara.
 7. Neka sjedu u pit i voze odatle, ekipa iz tima da odgovara u chat boxu i eto super svima.
 8. Ja se tome iskreno nadam. Mislio sam da će i ranije da proradi i tačno me bilo strah da ga ne ćušnu ovi manitovi iz Ducati tima, znajući kakve prebačaje imaju.
 9. Koji crni Dovi u Yamahu, pa jesu li dobri ikako u glavi?!?! Evo što Rossija trpe da se vuklja zarad kačketa, pa čovjek i da shvati, ali Dovi, e nemam pojma. Ako su već za gerijatriju, bolje im je Lorenza ili da dovedu Zarka nazad, pa bolje bi im bio Aleix Espargaro ili da dovedu bilo koga od ove mlađarije.
 10. Vidjelo se koliko je presrećan, u počasnom krugu, kad je Jack prišao da se pozdravi, više od jednom .
 11. Čekam da Lecuona pobjedi na KTM-u, pa onda možda Pol . Kako im se mali umuva, mislili su da njih dvojica vode glavnu riječ ?! Pa da je išao sporije, ne bi mu smetao Jack, tako da zašiljio bi mu kaznu .
 12. Ne boj se, ne mogu naši sa kupljenim tamo ni po područne ambulante, a ne da prčkaju Markezu po rukama . Ipak je izgleda Markez od krvi i mesa, i po kojeg šarafa. Neka malo odmori, samo da ruka bude u redu.
 13. Šta podijum, titulu da uzme, i to ne jednu, tri komada. Kako Zarkiša hoda, od kretena koji ne zna kud hoće, do heroja. Niđe veze, oči moje lijepe.
 14. Kakav je komad Lowes, treba ga skloniti malo sa staze, satraće ljude. A što je Bezeki odvezao, svaka mu čast. Posraše se malo Martinu u ćeif, ali jebaji ga, ne gazaj po zelenim površinama.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja