Mare_FZ 61 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se svi hvale, mogao bih i ja malo... Ljubimac moj lepi.. Prvi fazer koji sam pogledao i odmah kupio... Prosto da ga ne menjam barem 3 godine... Jedino mi preostalo da mu metnem neki crash bar i to mu je to... Mada se dvoumim između crash bar ili crash pad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Maj 4, 2016 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, posto je bio ako nije tajna? Kada sam uzimao veci motor, odustao sam od fazera, bio mi je preskup, ali mi i sada srce zaigra kad vidim ovako lep primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sada juri isto fazer, ne može čovek da nađe dobru mašinu ispod 3300-3400. Ja sam moj platio, verovao ili ne 2500, prošlog avgusta. Jeste da sam spustio malo cenu, ali to je.. Bio je iz uvoza neregistrovan naravno. I kraj sezone igra ulogu, ali ništa mu osim ulja nisam menjao, a ni to nisam morao, kad sam pustio da iscuri vidim i dalje je onako prozirno... Ja prezadovoljan, sad tek vidim kako sam dobro prošao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16457 Napisano Maj 4, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ali ništa mu osim ulja nisam menjao, a ni to nisam morao, kad sam pustio da iscuri vidim i dalje je onako prozirno... Ja prezadovoljan, sad tek vidim kako sam dobro prošao.. ...lep FZ,puno srecnih km zelim... ...samo da znas,prozirno ulje nije merilo stanja agregata ...najbolje je kad ga ispustis da bude sto crnje...to znaci da aditivi u njemu rade svoj posao i ispiraju agregat iznutra...sto vise crnog u ulju-manje u agregatu... ...mozda je prethodni vlasnik promenio ulje pre prodaje i motor nije vozen ali ko zna koliko je stajao ...to se menja odmah,cim uzmes motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Maj 4, 2016 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiniji je bio od svih sto sam gledao, a lep je na slikama. Pozz i puno lepih kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi preostalo da mu metnem neki crash bar i to mu je to... Mada se dvoumim između crash bar ili crash pad.. Na ovo ce ti najbolji odgovor dati i najbolji majstor kod nas za to,cimni Sebu - seba011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zar Seba ne pravi samo crash bar? Nisam čuo da radi slajdere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16457 Napisano Maj 4, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zar Seba ne pravi samo crash bar? Nisam čuo da radi slajdere... ...Seba za kres barove a Allexpress za slajdere... ...ili Zoltan u Jajincima...0603940173 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zar Seba ne pravi samo crash bar? Nisam čuo da radi slajdere... Ima varijantu i za slajdere...pa...ako hoces,slobodno ga zvrcni Al po meni,ako vec imas moguncst crash bar da postavis (ja nemam gde da ih kacim ) onda je to definitivno bolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja s ponosom predstavljam, vlasnik kawasakija zrx1200s od pre mesec dana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DavidDTR 6 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine Yamaha DT 125 R 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebrex 0 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sky offroad Prijavi odgovor kao problematičan Moj fazer i ja... Prelepo, a ni motor nije loš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se pohvalim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Никола 1 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Београд Motocikl: S2R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Слика је из 2003. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 23, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako nekako bam bum tandr bam bum tik tak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha bas tako @ghostmile sve je fabricko tako da ima fabricki zvuk..dok ne dosadi paa mu metnem neki aftermarket izduv Evo jos jedna lijepa od prije neki dan sa Skadarskog jezera tacnije Rijeke Crnojevica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 27, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Opet XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 27, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Opet, ne znam koliko će se zadržati, ja bih voleo da ga zadržim i sredim al su se okolnosti malo promenile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...