lord_oblivion 1361 Napisano Februar 4, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dali su slucajno tri crvene maske ili postoji neka prica? Dobio sam je u trampi za neku šoferku od skutera i čučnula je na Gvozdeniju k'o dupe na nošu. Pa su je prozvali Jawasaki, pošto je fering od Eliminatora 250 '96 A ja volim okrugli far ali ne volim gole satove pa sam je selio. I tako mi postade trejdmark. Na kineza ne mogu da je stavim jer nemam odgovarajući far Al' neka je, 'leba ne ište... Inače i zadnji kofer (Nonfango) je od samog starta tu, čak je bio jedno kratko vreme i na Tomosu al' je suviše lako kretao na zadnji pa sam ga skinuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna Honda u nizu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Cz175.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega samo polako i pun gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog magarca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaudi 5 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: zajecar Motocikl: honda nsr Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas lepo vreme, pa na brzinu par minuta odvozao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiPG 6 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica, CG Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Moja igračka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drakeus 1 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Drag Star 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i evo ga moj ljubimac. Pozdrav iz Čačka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16455 Napisano Februar 26, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan SAmo da zamenim ulje i filter i spremanza sezonu nemozete prepoznati motor aaaa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлично је испао мотор. Још да се и ти "камуфлираш" са њим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LakiPG 6 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Podgorica, CG Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan @ Drakeus Prelijepo izgleda tvoj DragStar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Moja Tandzara 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tantal 18 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow VT 750 C2 Prijavi odgovor kao problematičan ovakva je bila Sada je ovakva moja Shadowka!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran-BL 44 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje "buljave"....al' šta ću kad je volim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsxr 750 1993 Samo jos naljepice da polijepim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1000RR 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Slikano juce, na putu za Mladenovac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje crne 'tice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 28, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje crne 'tice Pazi macku da ne zgazis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina Uuuuuuu koja zver Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...