dzo 021 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: honda shadow 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 1, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavjestavamo rodbinu i prijatelje da nas je, nakon kratkih pregovora, iznedada napustila nasa draga i vatrena zhiletica. :'( Praznina u dusi i garazi. Saucesca ne primamo, jer nije dotle doslo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NINJA73 4 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Rocket 3 Roadster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan buahahahah, mudonja! to se ceni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih ljubimaca: Kawasaki 600ZZR '93 Tomos Automatic Mada mi se chini da ce Automatic skupljati prashinu u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Husky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I jedna u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Extra fotka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prvi moj motor koji sam licno kupio je Yamaha YBR125 Tu srecu nikad necu zaboraviti. Imao sam je samo 2 meseca i to je to Na red je dosla moja ljubimica Honda CBR600RR Isto naravno, sreci nikad kraja. Imao sam je u posedu 2 sezone i nedostaje mi Skoro sam kupio V Strom DL650 i ubrzo prodao Jbg, pogresi covek :-X A sad furam Suzuki GSX650f K9 i mislim da ce biti kod mene, ako sve bude ok naravno puu puu puu ostati dugo :D Sporttouring je za mene jbg... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan evo i zucka......mada naziv nije prikladan ali tako se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan zzoza, imas prelepu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan zzoza, imas prelepu masinu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/wB/Tp8U8_sam1467.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/cx/jkf2J_sam1465.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/jg/n28wa_sam1466.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/yJ/k1afC_sam1468.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/vg/3134Y_sam1472.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/h3/ucReg_sam1473.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/oj/6zjCz_sam1474.jpg/ Ovo je moj ljubimac ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 30, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Moja sokocala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 30, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan eo moje nove masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedna mog meda ,prosto ga obozavam 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi ovo je moja Africka p....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan za starca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Octobar 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobra , dobraa ,ona ograda klizna... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...