Jump to content

Moto Zajednica

giskabre

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu giskabre

  • Rođendan 22.03.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad / Beočin

giskabre's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

-2

Reputacija u zajednici

  1. Hvala svima koji su pisali u ovoj temi,neki od odg.su mi pomogli. Najverovatnije da ću odustati od kupovine ovog motora zbog silnih provera,carina i gluposti...
  2. Ma sve je ok.razumem ja sve vas i hvala svima na savetima i odvojenom vremenu.
  3. Danas će mi ovaj moj lik izvijati kada je ko i kako ubacio taj agregat i dali može da se reši ili ne,pa ću javiti.
  4. Tastatura sve trpi pa možeš i ti da pišeš šta ti je volja... Ali kad malo bolje sagledam stvari,ja sam debil što sam je uopšte i pokrenuo. Zamolio bi adinistartore ako mogu da obrišu ili zaključaju temu.
  5. To mi je drugar i preprodaje kola i motore. Mislim da ništa ne gubim niti imam bilo kavu štetu od toga što ću proveriti regularnost motora. Oped kažem ako nije ispravan neću ga ni uzeti.
  6. Motor je solidan i dobijam ga na odloženo plaćanje po pristupačnoj ceni. Uz neki novac i dosta truda i vremena može da bude mnogo dobar. To su razlozi zbog čega sam zainteresovan. Bez motora sam već dve god.a vozim ih od 14 god. i svi znate kakav je to peh. Ovo mi je dosta dobra prilika što ga dobijam na rate ali pre svega mi je bitno da sve dobro proverim da posle nebi bilo problema.
  7. Proveravao sam samo preko tablice i br.rama i uopšte mi nije palo na pamet da bi mogao preko br.agr.da tražim vlasnika. Ako je iz Srbije onda mogu redovno da ga uvedem u saobraćajnu,ako je nešto drugo onda naravno odustajem. Ni u jednom trenutku nisam ni pomislio niti pomenuo da sam vozio a pogotovo da sam kupio motor sa takvim papirim. Takođe nisam pominjao prekucavanje br. hvala svima na odg. ali mi nemojte ubacivati nešto što nije rečeno. Sutra čekam info od predhodnog vlasnika dali će saznati poreklo agr.ako ne sazna ništa,proveriću u miliciji i rešena stvar.
  8. Jbg.nije kraden provereno je,nego možda je neko ubacio drugi agregat a papiri ko zna gde su...
  9. To jeste razumno u slučaju da je nešto muljano sa brojevima,sada me zanima kako to sve mogu da proverim pa da znam na čemu sam. Motor je promenuo par vlasnika do kojih ne mogu da dođem i da proverim šta je i kako rađeno.
  10. A šta plaćam u tih 100e.samo proveru ili ga mogu i legalizovati za te pare?
  11. Pozdrav svima... Posle dužeg vremena sam skupio nešto para pa bi da kupim motor. U pitanju je Suzuki Srad 600 . a problem je što mu se ne slaže br.agregata sa saobraćajnom i ko zna koji je agregat unutri. Zanima me sledeće - Dali nekako može na net-u.preko brojeva da se proveri koji je agregat u pitanju ? - Dali postoji neka opcija da se uvede u saobraćajnu taj agregat sobzirom da nemam nikakve papire od njega???
  12. Ne znam,dođi probaj!
  13. Evo drugari imam jedno pitanje za vas: Pre neki dan sam kupio neispravni četvotaktni skuter Rieju od 49cc. Jedva sam ga nekako upalio a onda je počeo mnogo da dimi i da izbacuje ulje kroz vazdušni filter! Skinuo sam fiter i ponovo upalio i video da iz (verovatno) iberlaufa izbacuje pomešano ulje i benzi. Pošto je motor stajao oko godinu dana-moja konstatacija je da su verovatno ventili bili zapekli i da je zbog toga propustio benzin u karter! Sad hoću da promenim to ulje i da probam ponovo da ga upalim! Dobro bi mi došao neki savet od nekog iskusnijeg kolege!
  14. Ima na dva mesta,gore je malo ogreban a evo slike udubljenja...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja