bigbad86 825 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac jes lep skuteric nema shta, jedan od najlepshih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan opet ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3229 Napisano April 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od pre 2 dana. Relacija: Loznica - Novi Sad - Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Jes da nikada nisam voleo skutere, ali kod ovoga ne mogu da ostanem ravnodusan...Stvarno lepo motorce, bravo!! opet ja Kakav je ovo detalj na prednjem blatobranu...Jel' to fabricki ili ti je neko naknadno radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Juche.Danas defrinol i kijavica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLaToPoLa 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Topola Prijavi odgovor kao problematičan Moja GILERA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Slika sa danasnje voznje By dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eone 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd/Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Dunavu kod Crvenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taz69 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gothenburg, Sweden - Despotovac Prijavi odgovor kao problematičan Soko u sumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taz69 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gothenburg, Sweden - Despotovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj Zelenko i ja ! [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan [img][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Cvjetinovic neki BMW special edition, ala Yoshimura kod suzukija? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A vidi ti čuvara Šarplaninac (ako se ne varam) u Americi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno zapazanje Interceptor,da toje Sarplaninac u Americi zenka 6 god. zove se Munja,uvek je u ovoj istoj pozi ako je motor parkiran vani ;D Zasad jos nerazmisljam o kupovini alarma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Cvjetinovic neki BMW special edition, ala Yoshimura kod suzukija? ,yes,yes VERY SPECIAL EDITION ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj dugo ocekivani ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobar, neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje je goiste ovaj ZX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj lepotan, nakon zimskog tretmana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni79 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...