Саша 256 Napisano Decembar 6, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, živke je napisao: Kakav je klub u pitanju ? Moto klub u osnivanju,( za sad samo drugarsko okupljanje) a ako Bog da sledeć godine svečano otvaranje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5740 Napisano Decembar 6, 2024 Drug član, 2013 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljive prostorije kluba! Samo napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Decembar 6, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Саша je napisao: Moto klub u osnivanju,( za sad samo drugarsko okupljanje) a ako Bog da sledeć godine svečano otvaranje! Sa srećom....u zdravlju se družili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Decembar 6, 2024 (promenjeno) Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Decembar 6, 2024 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Decembar 6, 2024 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 12/3/2024 at 7:08 PM, Motorcyclist said: I treci mozda bude crveni, ne namerno. Znaci imao sam Yamahu, Kawasaki, Hondu i sada nadam se uskoro Suzuki. Kompletirao japansku cetvorku. Meni nedostaje samo jos Kawasaki za kompletiranje cetvorke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Decembar 7, 2024 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Današnja, ispred kluba! Malo se vozikao, pa na kaficuZivim stotinak metara dalje, bas sam se pitao sto je taj bus oslikan u moto motivima. Svaka cast, samo napred!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Decembar 22, 2024 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodanmitrovic73 28 Napisano Decembar 26, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je naš ljubimac. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Na fotosu dva ljubimca! Obrenovac, osveštavanje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Decembar 31, 2024 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao. Provozao do coska i nazad, nikakvo ja trzanje ne osecam itd, bar ne za sada sta su pricali. Deluje da se ekstra lako vozi u poredjenju sa vfr-om koji sam vozio. Povlaci lepo, mirno radi. Masina radi lepo ali grublje u poredjenju sa Hondama a opet tise od KTM-a ili Ducatija svakako Uzivo naravno uvek mnogo lepsi. Zvuk sasvim ok za fabricki auspuh. Dobro mi stoji na mojih 183cm. Taman. picture hosting 33 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 118 Napisano Decembar 31, 2024 Svrati ponekad, 28 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Stigao. Provozao do coska i nazad, nikakvo ja trzanje ne osecam itd, bar ne za sada sta su pricali. Deluje da se ekstra lako vozi u poredjenju sa vfr-om koji sam vozio. Povlaci lepo, mirno radi. Masina radi lepo ali grublje u poredjenju sa Hondama a opet tise od KTM-a ili Ducatija svakako Uzivo naravno uvek mnogo lepsi. Zvuk sasvim ok za fabricki auspuh. Dobro mi stoji na mojih 183cm. Taman. picture hosting Sa srecom i u zdravlju se vozio... Lepa suzana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Decembar 31, 2024 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Decembar 31, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Свим колегама Сретна Нова Година, здравља и среће, сезона препуна нових авантура и познанстава… ово је њихова а после ће наша Нова Година… 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1050 Napisano Decembar 31, 2024 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja voznja u ovoj godini.... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1050 Napisano Sreda u 16:04 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan I prva voznja u ovoj 2025... zivi bili i u zdravlju se vozili 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4840 Napisano Sreda u 17:50 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan brateeee , koliko ti je lep motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Sreda u 18:11 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Sreda u 18:18 (promenjeno) Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi ljubimac, ali vozim ga sve ređe.Mator sam za Ninju, ali ostaje mi najlepši na svetu. Promenio Sreda u 18:20 član icecool 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1367 Napisano Sreda u 19:04 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan @icecoolobaa odlična! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Četvrtak u 00:09 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 31.12.2024. at 13:43, Motorcyclist je napisao: Stigao. Provozao do coska i nazad, nikakvo ja trzanje ne osecam itd, bar ne za sada sta su pricali. Deluje da se ekstra lako vozi u poredjenju sa vfr-om koji sam vozio. Povlaci lepo, mirno radi. Masina radi lepo ali grublje u poredjenju sa Hondama a opet tise od KTM-a ili Ducatija svakako Uzivo naravno uvek mnogo lepsi. Zvuk sasvim ok za fabricki auspuh. Dobro mi stoji na mojih 183cm. Taman. picture hosting Mali B-king Odličan bike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...