solidSnejk 100 Napisano Februar 5 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan U, stvarno ljepotica! Evo i mog sa jucerasnje probe. Promenio Februar 5 član solidSnejk 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4431 Napisano Februar 5 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Markor6 je napisao: Evo i ovde da se pohvalim sa mojom lepoticom Skini mu ovu kinesku crvenu gumu sa menjaca - ljubi te brat .. Imas lepsih resenja , siguran sam , pa sve i da je sa Tomosa Na primer .. Guma kočnice i menjača Tomos or MOTOBIKESHOP.RS Promenio Februar 5 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 5 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Podigli se iz zimskog sna, bar privremeno. Osećaj za 10 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubimica i njen ljubimac ...polako se uce prvi koraci.... ipak je tata najbolji instruktor.... 27 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Tata, cipele!Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Februar 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Ima,ima....... jos nema dozvolu za motor pa je dosla kolima.... vec se preobula... Promenio Februar 5 član rus022 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Februar 5 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Тестирамо све што смо урадили за викенд… Релација Велика Плана-Раковица ( тренутно пауза, кафица) па наставак Аранђеловац-Топола-Крагујевац @N.F.S. ( можда те обиђем на који мин) па правац дома. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Februar 5 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "ajde! Do 14h sam slobodan! Pa i jos malo, da ne zuris... Nista nemam obavezno niti hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 404 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepo ne raditi preko dana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8381 Napisano Februar 5 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Podigli se iz zimskog sna, bar privremeno. Osećaj za 10 Još nije zaribao ? Iznenađen sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Februar 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se provozali danas 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markor6 50 Napisano Februar 5 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha r6 rj15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Skini mu ovu kinesku crvenu gumu sa menjaca - ljubi te brat .. Imas lepsih resenja , siguran sam , pa sve i da je sa Tomosa Na primer .. Guma kočnice i menjača Tomos or MOTOBIKESHOP.RS A jeste brate ocaj, ali ne prlja patiku ova tomosova je bruka za ovu narandJastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Februar 5 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene žuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 6 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, ProMaster je napisao: Još nije zaribao ? Iznenađen sam... Nije nije, druzimo se još ovu god sigurno u istoj ekipi, tj ako se setiš nekad da se javiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 100 Napisano Februar 6 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je hladno vreme i da nije još za vožnju ali morao sam se otići provozati pa makar mi i poslednja vožnja bila nisam mogao čekati više ni dana 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Gde hladno, sad sam izmešao ulje Par km po gradu. Promenio Februar 6 član Mugos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Februar 6 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, kada sam gledao Kawu pre kupovine, prvo mi zapalo za oko žuto "crevo" na menjaču. Ružno u p.m... posle 3 dana navikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Februar 6 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Јуче онако, данас ‘вако Поранио јутрос, децу одвезао у школу, па напао мотор. Угрејао машину, променио уље и одмах на вожњу, до Смедерева, па враћање назад због посла… 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Februar 6 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan I ja uspeo 15 km 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Februar 6 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 600 km u nedelju i ponedeljak 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 227 Napisano Februar 7 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i mi pridružimo, jest da nije svojstveno BMW bikerima, ali ja sam skorojević 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 7 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ко цео дан ради тај се ноћу након посла мало провоза 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 8 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rekoše sunčano... 13 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16344 Napisano Februar 8 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: Rekoše sunčano... Mislim da treba da plastificiras u crno te zadnje nogostope i selnu za auspuh, ispalo bi vrhunski... Promenio Februar 8 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Februar 8 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Djubrad lažava...... samo 320 km danas po ovakvom vremenu ... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...