zocajob 10 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ducati st2 944. sa 50-tak hiljada na satu! Uvezen iz Italije. Napokon stigle i table, pa da se pohvalim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo jos jednog clana porodice.....zuti ce u oglase.... Bogami Caruga lepa ti porodica :o :o,a najvise mi se svidja ovaj beli lepotan,nadam se da cu se jednom na njemu i slikati. Svaka cast na kolekci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan By txconi00 at 2010-04-07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam ukapirao kako da postavim slike!!!! ovo iznad je bio moj ljubimac- Honda ACE 750!!!! Odlican motor- pouzdan i vrlo ugodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad sam naucio kako da postavljam sliek ko ce da me zaustavi ;D By txconi00 at 2010-05-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj novi ljubimac- "JAMI"- Yamaha Road Star 1600- 2003 god. Nameravam da uradim puno toga- normalno malo vermena i para i to ce da se sredi Inace neuporedivo je jaci od mog predjasnjeg ljubimca- nije ni cudo 1600cc naspram 750cc ] Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja predstavim svog vrageca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zelencha 3 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako kisa nece da stane bar da stavim neku sliku. Tek sam uzeo ovaj motor i ja sam zadovoljan, nemam nekog iskustva sa V masinama ovog tipa ali ovo ide ko ludo a cuje se za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zelencha 3 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja dva ljubimca stari i novi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja dva ljubimca stari i novi.. Cestitam Vojo...Novi je pravi lepotan-u zdravlju ga vozio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja dva ljubimca stari i novi.. Cestitam Vojo...Novi je pravi lepotan-u zdravlju ga vozio!! Hvala pikaso,nego ovo vreme ne dozvoljava da ga isprobam kako treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I mi ljubimca za trku imamo:)))) Dobro mozda nije za trku ali je ljubimac...))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pundravac 6 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ovo je moj prvi post na ovom forumu, i za pocetak evo slika i mog ljubimca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja crvena frajla na dan kada je pala ljubav na prvi pogled...posle 2 dana je postala moja zvanichna ljubimica...sada je jos puno lepsa.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikan63 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: trstenik Prijavi odgovor kao problematičan neka ih ima iovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje masinerije Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 984 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan novi momenti...Remus,Acerbis i mini blinkeri jos da skratim rep...super moto tockovi i zavrsio sam za ovu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan spremni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ovogodisni izgled mog motora i ja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zaneti 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Jun 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miro 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novo mesto Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan BMW k1200s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...