Jump to content

Moto Zajednica

pundravac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

pundravac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav Svima! Evo slike i mog ljubimca! I jos videa sa youtube za sve one koji se jos dvoume oko TDM-a
  2. Svaka ti cast! Ovi linkovi su jos bolji! Pozdrav
  3. Ok, ako ne nadjes, javi mi! Da, navoj je rezan kao sto je na crtezu. Pozdrav
  4. Pozdrav svima! Za Mr.No.-a: Termo davac sam trazio po prodavnicama auto delova ovde kod nas, ali sam ga na kraju dobio iz madjarske. Ako ga ne nadjes mogu da narucim i za tebe jedan. Treba ga ostrugati na dimenzije kao na crtezu, nista strasno. Sto se tice komplikovanosti, ne vidim sta je komplikovano izvrtiti jedan saraf i uvrnuti drugi? Bar se nista ne sece. A sta je bolje to nebih znao. Ovako funkcionise odlicno.
  5. Pozdrav svima! Tako Dobar Motor, a nema uljni davac.... Nabasao sam na nekim forumima kako napravuti ovu modifikaciju, medjutim najveci problem mi je bio naci odgovarajuci davac. Na kraju sam dosaso do toga da bi najbolje odgovarao davac sa Citroena GS, najlaksi je za doradu i vrednost pritiska sasvim odgovara. Trebalo je samo malo struganja i savrseno odgovara. Mogao bi da se ugradi i neki drugi davac (sa 0.5-0.06 bar) ali bi trebao da se napravi adapter za njega, mada mi se cini da bi to bilo nezgrapnije. Uz to vam naravno treba malo zice, jedna sijalica (led dioda po zelji), malo petljanja oko struje i naravno volje. Uplodujem ovde crtez gde se sve lepo vidi, dimenzije na koje se treba doraditi Citroenov davac ili kako napraviti adapter. Nadam se da ce ovo nekome biti od koristi! Sve najbolje! A evo kako to i izgleda na motoru. Tdm8501997oilpressure.zip
  6. Hej! Napokon sam se namislio da snimim nekao zvuk. Nadam se da ce se cuti nesto! Verujte da je uzivo mnogo bolje. Puno pozdrava svima!
  7. Drzim ti palceve da sto pre obavis taj posao. I bas me interesuje rezultat.
  8. Evo napokon! Sta reci, ... Zvuk, EXTRA, na leru lepo duboko, do jedno 40kmh cuje se dublje brujanje, a pri vecoj brzini se ni necuje vise. Tako da sto se tce duzih voznji sigurno nece ici auspuh na zivce! Gusenja na manjim obrajima vise nema, motor sada reaguje na dodavanje gasa ujednaceno na svim obrtajima. Ja sam zadovoljan, dokle god mi potraju zadnji lonci ovako je savrseno. Ako nekog zanima, mogu da za koji dan i postavim snimak da se cuje kako sada TDM zvuci! Hvala lepo na savetima i vidimo se negde na nekoj voznji! Za branka: Probaj da uradis isto, sigurno ces biti zadovoljan. Svakako ces da skidas granu dole, pa vredi da pokusas, ako imas nekog dobrog majstora za auspuhe mislim da ti nece uzeti mnogo za tu rabotu.
  9. Evo napokon skupih malo vremena i malo para da resavam auspuhe. U medjuvremenu sam imao nekih ne planiranih popravki pa me to kostalo, radi se o tome da mi je procurio simering na vodenoj pumpi koji se naravno ne prodaje zasebno, nego u Yamahi prodaju samo kompletno telo pumpe (300 jEv) ali zahvaljujuci dobrim ljudima nasao sam veoma povoljno resenje, plovnu sa Tenerea za 50e i cini mi se da je u ekstra stanju. Mada su, opet oni dobri ljudi, ponudili i novu aftermarket po ekstra ceni. E pa onda igranci nije bio kraj, procurilo na kucistu od termostata, kojeg kad smo rastavili nije ni bilo (ovim putem i pozdravljam nekoga), jeste mi bilo cudno sto motoru treba vise vremena da postigne radnu temperaturu. Za informaciju ako nekome zatrebalo, termostat u Yamahi u Segedinu kosta 40e i treba im dva tri dana. Ako sam malo gnjavio onda izvinte, a mozda nekome zatreba koja informacija o ovome. Da se vratim na auspuhe, Odlucio sam da poslusam savet i da izbacim srednji lonac (kao najjeftije resenje), posto su mi zadnji ok, pa da vidim kako ce da bude. Motor je trenutno na operaciji, a ja cupkam i jedva cekam da mi se zavrsi radno vreme pa da vidim sta je napravljeno. Tako da veceras imate i moje iskustvo na ovu temu.
  10. Pozdrav! Sto se tice dileme izmedju 2u1 i 1-1 to sam prelomio u korist 1-1. Hvala za savet u vezi srednjeg lonca, a sto se tice zadnjih, i njih bi bilo pozeljno zameniti. Jos samo da se odlucim "Race" ili "Dragon". Mislim da cu da se provozam do Ade, da popricam sa proizvodjacima, da cujem sta oni kazu. U svakom slucaju hvala, kada zavrsim posao, napisacu ovde kako je proslo!
  11. Pozdrav svima! Duze vreme sam clan BJB foruma al sam vise bio citac, pa ajde i ja nesto da pitam. Drugu sezonu vozim TDM-a i sve u svemu ja sam zadovoljan sa njim. Jedino moram da priznam da su mi auspusi od starta bili "trn u oku" imam osecaj da nekako guse motor, a sa druge strane mi se dopada sto motor nije bucan. Hteo bih da pitam vas koji imate iskustva sa zamenom auspuha na TDM-u za savet i misljenje. Znam da u Adi rade "Race" i "Dragon" pa me zanimaju vasa iskustva sa njima. Isto tako me interesuje sta je bolje, dva auspuha ili 2u1! Koliko pitanja od jednon Fala
  12. Pozdrav svima i hvala na lepim komentarima! Bice jos slika cim stgnem, ne skrivam nista sa leve strae osim jos hroma!!!!
  13. Prodajem Yamahu Dragstar 650. Godiste 1998. Presao 25.500 km (PRAVIH) Nove gume (presle 500km), vetrobran, nove kozne bisage. Motor se nalazi u Subotici. Vlasnik, registrovan do juna 2011. CENA: 3200 EUR Moze zamena za tourer, sport-tourer (VFR, GSXF, ili cak i TDM) Dejan 063/523-124
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja