Mikulanac 7910 Napisano Februar 15, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga nas Milanlj74 iz Australije sa njegovim ljubimcem . Ko ima u planu putovanje od Srbije do Svedske moze mu se prikljuciti negde u junu ove godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10067 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu....ala je ovo lepo i čisto...to ko da još put nije videlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVENN86 12 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je ko direkt iz salona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je ko direkt iz salona... MLJAC...KAKVA SPRAVICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palo 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kisač Prijavi odgovor kao problematičan evo jos mojih ljubimca koja vasim nisu do kolena ali ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palo 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kisač Prijavi odgovor kao problematičan bas su super hm ????????????????????????????????????? ;D HA ha HA ha HA ................. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan NEmoj tako. Nije vazno sta se vozi sve dok je na 2 tocka i ima vise od 1 ks. If you know what I mean. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje masine....ATX sa rezervoarom,plstikama i zadnjim tockom od CTX,na njemu je junior kros cilindar od 7,5 konja,karb od T15...sa prenosom 14/46 ide oko 80kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derek 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio NRG POWER 70, Stage6 SPORT PRO, Stage6 Pro Replica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan super Yamana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje lepotice Keeway MATRIX '07 Racing Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan EVO GA JEDAN OD MOJIH LJUBIMACA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje masine....ATX dobar ti stender za ATXa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan e,a sta je stender? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stender, ono sto nije copava , ovo je stender... a kod tebe je panjche ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan pa imam ja copavu,al neam stender ;D..planiram da napravim ovaj nosac,da podignem motor kad menajm gume i slicno...ovako stavljam dva panja i dasku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa imam ja copavu,al neam stender ;D..planiram da napravim ovaj nosac,da podignem motor kad menajm gume i slicno...ovako stavljam dva panja i dasku... ;D Pa nemoj onda praviti onaj nosac kad vec to imas sto si rekao. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog bivseg motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga_NS 1 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSXR1000 K8 / ZRX1200R / X City 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj zuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan uuu..jako lepa jamana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10067 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Yamaha a pogotovo boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga_NS 1 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSXR1000 K8 / ZRX1200R / X City 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Yamahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eve još jednom moje kamilice! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...