BaneVuk58 7673 Napisano Novembar 2, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Provalio si me... pipnula ga I kaže, Joj, kak je mali... Видела је само део из ногавице што вири Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16309 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Видела је само део из ногавице што вири Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka Nisam imao srca da joj kažem da je uhvatila crevo iz hladnjaka što ide, ono debelo... Ali, ko sam ja da rušim devojacku srecu... Promenio Novembar 2, 2022 član BokyBoy 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Gde moze Beogradsko Mangupsko Vozilo da bude off topic, jos ako je šestak benzinac... (sa plinom) Bas taj,samo bez plin,cistokrvni benz M50 Promenio Novembar 2, 2022 član Veselamasina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15472 Napisano Novembar 4, 2022 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10095 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On browser... ...and home screen! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Novembar 6, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Хибернација 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 6, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Jocke said: Хибернација Fini se bajsevi teraju. Vozis cx sa cannondaleom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Novembar 6, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Да, кенон почиње да се користи како крене лошије време, ћелаве гуме само по сунцу. Од сада па до пролећа само циклокрос :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Jocke said: Да, кенон почиње да се користи како крене лошије време, ћелаве гуме само по сунцу. Од сада па до пролећа само циклокрос Lepo lepo Ajd vec kad si zaludjenik za bajevima, evo ti ga moj office od jutros tako sam slatko zadremao na istom ovom mestu odma nakon sto sam opalio fotku. Promenio Novembar 6, 2022 član drmilan_ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8254 Napisano Novembar 7, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sad shvatam tvoju izjavu da konačno počinješ da radiš ono što voliš. Ako se otvori još jedno radno mesto, misli na brata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 7, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shlem said: Sad shvatam tvoju izjavu da konačno počinješ da radiš ono što voliš. Ako se otvori još jedno radno mesto, misli na brata. To nadgledam mehanicara, tj pravim mu drustvo, inace je profesionalac u svom poslu a dokaz za to je da su ga angazovali profi ekipe da im bude mehanicar. Al sad je kod nas. Inace moj posao je od nove godine sportski direktor ekipe Lotus team mozda smesno zvuci ali to se bukvalno tako zove, inace mi je posao da vodim ekipu i sve oko nje, ja sam glavni, ja budem kriv za uspeh i neuspeh, tako da nije zajebancija. Vec januar i februar je u planu 40 dana u turskoj na pripremama, posle trka za trkom, trening kampovi itd. Stavicu ovde fb i instagram profil ekipe pa ko zeli nek baci pogled. https://www.facebook.com/lotusteam.eu https://instagram.com/lotusteam.eu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzan ko' novi Hornet... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astefan888 30 Napisano Novembar 14, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Honda VTX1800C Prijavi odgovor kao problematičan Dok jos traje lepo vreme 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 26, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Још један члан се придружио... меркам га откад сам га пробао, док сам као јурио CRF 300. Еве и њега. 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan TransfagarasanSent from my iPhone using Tapatalk 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, stegula je napisao: Tranfagarasan Sent from my iPhone using Tapatalk Lepo mesto za fotkanje, nepravedno zapostavljena strana Transfagarašana što se tiče fotkanja, ja 2019te sa te strane opalih oko 100 snimaka a sa one druge mnogo popularnije skoro duplo manje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mesto za fotkanje, nepravedno zapostavljena strana Transfagarašana što se tiče fotkanja, ja 2019te sa te strane opalih oko 100 snimaka a sa one druge mnogo popularnije skoro duplo manjeBas je sjajno, a mali offtopic, tek sto ima hrana dole kod jezera i to u kakvom ambijentuSent from my iPhone using Tapatalk 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10095 Napisano Decembar 3, 2022 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Torque monster 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan On 2.11.2022. at 10:48, gebee&co je napisao: Pa pazi,po osmehu,ko zna zašta se ona drži. Jedna slika govori hiljadu reci Ali Kawa je Kawa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa dok Suzuki ne vrisne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 7, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Tu je negde hahahahah 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Decembar 9, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 12/7/2022 at 5:53 PM, GR 46 said: Tu je negde hahahahah Svetlo na kraju tunela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Decembar 9, 2022 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2022 at 2:16 PM, СајберГастарбајтер said: Још један члан се придружио... меркам га откад сам га пробао, док сам као јурио CRF 300. Еве и њега. Živo me interesuje kakav je u poređenju sa CRF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 9, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам шта да ти кажем, на једном курсу сам имао среће да пробам оба и за ван пута овај ми је био бољи. Страшно сам био разочаран вешањем Хонде. Премекана и лош осећај предњег краја. Хонда би била на истом нивоу циклистике са јос 1000 евра плус. Пошто сам нашао овај са 6000км по доброј цени узео сам. Сви кажу да је Хонда боља на путу. Нема идеално Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 19, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Burgman 400 ie 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...