celawi 3 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beogad Motocikl: Trenutno ništa Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 30, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa druge strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor bi bio lijep i da ga slikaš odozdo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Završih maločas sa predstavljanjem, pa rekoh da i ovo ispoštujem eto mog Fazera 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim mojim "novim" ljubimcem. Pre 2 nedelje došao. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10344 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda, neka te u zdravlju služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 12/1/2020 at 6:34 PM, nebica933 said: Završih maločas sa predstavljanjem, pa rekoh da i ovo ispoštujem eto mog Fazera Pa predstavio si se jos u maju na Srbija krugu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Decembar 4, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2020. at 19:59, citizen pg je napisao: Evo i mog ljubimca Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока E to se zove masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Decembar 4, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle odeljenja za predstavljanje evo me i ovde. Neiskusni budući bajker, ali zreo..predstavlja svog novog ljubimca..koji treba da stigne 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Otišla i Dragica u topli san do proleća. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Decembar 9, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od letos. Knjaževački okrug, prilikom obilaska istočne Srbije. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Decembar 14, 2020 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Decembar 18, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Nije me bilo neko vreme, zbog obaveza ali to ne znaci da se masine nisu vozie. Bilo je par BMWa f650, a sada je nesto malo drugacije Honda NT650 1998 godiste sa 5.500km stojala u garazi 18 godina. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozali do posla... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 23, 2020 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj propelerac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Juče neobično toplo veče. Pet sati nisam silazio s motora. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Jel to Shoykin bivši TDM? Prelep je... Ja bih voleo takvu ralicu da nabavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, ThePainkiller said: @Marek1987 Jel to Shoykin bivši TDM? Prelep je... Ja bih voleo takvu ralicu da nabavim... Jeste taj je, hvala. Sad ću mu odraditi i sedište pa će dobiti još malo na izgledu. A i ove trakice na točkovima su za menjanje. Nisam nikad to lepio, kako se to stavlja, jel ne moraju da se skidaju točkovi? P.S. Ralicu mislim da Milan reče da je na Alexpress-u nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marek1987 je napisao: Jeste taj je, hvala. Sad ću mu odraditi i sedište pa će dobiti još malo na izgledu. A i ove trakice na točkovima su za menjanje. Nisam nikad to lepio, kako se to stavlja, jel ne moraju da se skidaju točkovi? I ja imam u planu sedište da preradim. Stvarno je tvrdo ovo fabričko. Trakice ni ja nisam nikad lepio. Znam samo da je prilično patnja očistiti felnu od lepka sa starih trakica. To mora temeljito i polako... Felna mora biti potpuno čista i suva na delu gde se lepe nove trakice da bi se one lepo zalepile i da se ne odlepe brzo same od sebe... Točak ne mora da se skida da bi se odradilo, ali ako zbog nečega trebaš da skidaš točak (ležajevi, vile, lanac, lančanici), onda bi svakako lakše bilo da se tad očisti felna i zalepe nove trakice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan makar ide medju skutere puno puta me dobro preveze čak i na duže relacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5641 Napisano Decembar 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze taj lepotan kolega gde god po belu svetu, samo je pitanje koliko si ti spreman za to. Ja sam se tako slatko navozao sa njim, pune 3 godine i oko 40k km, nema gde nisam stigao. I ako sam presao na mnogo ozbiljniju spravu lepe uspomene za njega ce me vezati dok sam ziv. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nole Bg said: Moze taj lepotan kolega gde god po belu svetu, samo je pitanje koliko si ti spreman za to. Ja sam se tako slatko navozao sa njim, pune 3 godine i oko 40k km, nema gde nisam stigao. I ako sam presao na mnogo ozbiljniju spravu lepe uspomene za njega ce me vezati dok sam ziv. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka u pravu si,radio sam ja s njim i veče ture od 1300km ali kako sam uzeo bmw 1200 nekako imam više mjesta na motoru kad je i zena samnom.a i prtljage mogu više okačiti.največa prednost je u veličini kotaca jer u mraku nikad neznas kakva je rupetina na cesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17294 Napisano Januar 4, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2401 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan IMG 20210102 124843 — Postimages POSTIMG.CC 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...