Jump to content

Moto Zajednica

Nasi ljubimci (slike motora)

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport
On 4.11.2020. at 17:50, Biker-Boy je napisao:

Moj novi zeleni ljubimac:moto3:

Doobaaar :takoje:

E, sad si  gotov, zarazen Kawa virusom...:oda2:

Neka te lepo sluzi i posle nje da dodjes da ti prodam 12-icu,

to je logican apgrejd tog motora...;)

Devetka je odlican motor, videces.

Imao sam sledeci, C model, sa dva fara al to je to isto...

p.s. I nemoj da te plasi ako brlja ili neravnomerno radi...

oce to tako, nista strasno.

Samo gaaaasss!!!:motopad:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7604 postova
  • Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom

@BokyBoy ovo je C model, a onaj tvoj je bio C2 restajling (na nekim tržištima "E"model), al ko što kažeš u suštini isti je i motor i šasija.

A što se tiče Nindže, malo je reći da sam oduševljen, vrlo je udoban za jednog brzinca što nije karakteristika današnjih brzinaca, zato mi se i sviđa ta old skul-stara škola, kada su ih pravili da idu brzo ali da se ne polomiš sedeći na njemu već da uživaš, heble iznad trokuta, uspravniji položaj sedenja, široko sedište,

a tek agregat me osvojio, nemoraš da ga zavrćeš ko blesav, vuče ko voz i iz nižih obrtaja, pretičeš elegantno bez šaltanja u nižu brzinu, a kruzing laganica 120kmh na jedva 5000 obrtaja :)

@drmilan_ pa da, zelenko John Deere, najbrže poljoprivredno vozilo u gradu :moto3:

• Haha 1
  • Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport
Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao:

@BokyBoy ovo je C model, a onaj tvoj je bio C2 restajling (na nekim tržištima "E"model), al ko što kažeš u suštini isti je i motor i šasija.

To htedoh reci, moj bio E model, 2000-ta ili 2001-va ne secam se, nego sam permutovao jbg...

Uradi prednju viljusku i stavi obavezno pancirna creva zbog muljave prednje kocnice i videces koliko se dobro taj motor vozi na stazi,

mnooogo bolje nego Ket.:takoje:

edit: Eve ga:ljubav:

21369615_1946365085603993_2230932953208816384_n.jpg

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki (Zephyr 550, Zephyr 750, GPZ 305 Unitrack), Suzuki (SV1000S, GSX 400 Bandit, GSX 600F Katana '02, VX 800), Honda (2x VTR 1000 Firestorm, CBX 550F, VF 500F, CBF 600), Yamaha... Ma imam oko 30 motora od 49 do 1000 ccm.
Prelepa je bila ta 9-ka :takoje:
Hehe, imam sreće što se tiče pancirnih creva, to je prethodni vlasnik već sredio 

Opaaa Subaja bogatija za 1 dobar komad gvožđurije! Čestitam! Prošle godine u Banjaluci probao baš ovakav od drugara... A mislio sam da ni 1 sportak nije za moje gabarite. I kasnije sam shvatio, nije do godina proizvodnje, nego do proizvođača. Mislim da nije bilo Kawasakija koji mi nije odgovarao na visinu od preko 2 metara, čak i mali Zephyr 550 mi leži fantastično. Ali od prošle godine razmišljam i o tome, mislio sam da uzmem takvu zx9-ku - dizala je mojih 150 kg na zadnji, bez ikakvih problema, onako elegantno, na samo malo gasa. Ali sam se opredelio za novije - zx10r 2008, a ako ne to, ostale opcije su još skuplje pa Bože mi pomozi...
Vozio sam sve i svašta, ali mi se ništa sa Kawasakijem porediti ne može.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7604 postova
  • Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom

9-ka je definitivno najudobnija od svih hiper sport brzinaca iz te ere, a ono posle njih šti je došlo to je sve preterano nadrkano za stazu, samo ima svetla i migavce, a Kawu su ergonomski uradili za realnu upotrebu na javnim putevima

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja