dangubas 1197 Napisano Maj 17, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaza 1 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugarima. Ovo je slika drugog motora u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor me podseća na isti maltene ovakav jedan, zuji s vremena na vreme po i oko RadioFara A možda je to baš taj... Ako jeste, prošao si juče pored mene, ja sam na početku naselja, pored minotija... Kopao sam kanal(ukanalio sam se) za vodu i za struju... Danas sam ga završio, i gle čuda, kada sam sve to stavio, zatrpao sam! Budala kopa pa zatrpava.... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan trandža se odmaraПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Maj 17, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, TAZZ je napisao: zuji s vremena na vreme po i oko RadioFara haha kako zuji pa nije elektro , to je taj i samo prdi tu okolo.. pre 9 minuta, TAZZ je napisao: kopa pa zatrpava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Lošmi_WayOfLife je napisao: Ovo mi je strasno lep motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 18, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seldon 5 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Prnjavor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo mog TDM-a dok odmara u hladu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepo videti sve ove slike sad posle karantina, konacno malo slobode i uzivanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 654 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Dva meseca nisam bio kući i prošle nedelje došao par dana na odmor. Za 4dana nešto manje od 900km. Osećaj neverovatan, zaljubljen sam u ovaj motor.. Probao sam jače, skuplje, novije motore, ali ovakvu dušu ni jedan nema 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da nisam Njeno veličanstvo GTS1000 i moja malenkost 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Niski start 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Maj 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni guster na Majskom suncu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12786 Napisano Maj 22, 2020 Ne silazi, 7385 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi je 12-ica bila impresivna. Volim taj osećaj na motociklu kada svaki put kad zabodeš ključ u bravu, nastane doza straha od samog motocikla i uvek postoji neka distanca između njega i vlasnika u nivou strahopoštovanja. Uvek jasno daje do znanja da nema zajebavanja, ali bukvalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Maj 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Alekre je napisao: Uvek mi je 12-ica bila impresivna. Volim taj osećaj na motociklu kada svaki put kad zabodeš ključ u bravu, nastane doza straha od samog motocikla i uvek postoji neka distanca između njega i vlasnika u nivou strahopoštovanja. Uvek jasno daje do znanja da nema zajebavanja, ali bukvalno. ...bukvalno tako...svaki put kada zabodem kljuc i okrenem ga, kada skale odrade ''check'' , zaigra mi nesto u stomaku...sirova snaga bez ABS-a, ASR-a, Traction control-a i svih ostalih dzidzabidza, sva snaga samo u zglobu desne ruke... ...prvi motor koji me je uplasio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za put 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2537 Napisano Maj 23, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Tek spakovan ljubimac sa četvorotočkašem ljubimcem 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Aj priznaj đe nadje ovu reklamu za fiat?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada965 104 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SUZUKI GSF 1200 N K1 Bandit; Honda ST 1300 Pan European, Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano u subotu, u Zemunu, jednog od lepših dana za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Malo po šumama severa. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Mudrolije o motorima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...